Probleme S.Popescu legat de CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Popescu Stefan

Re: Probleme S.Popescu legat de CN

Mesaj de Popescu Stefan »

Cristi Y scrie:popescule nu mi-ai raspuns la intrebare ....IN MOMENTUL ASTA EXISTI DIN PUNCT DE VEDERE SPORTIV ????? POTI SA INSCRII AZI ECHIPA NATIONALA LA CM 2012 ????? TERMINA O DATA CU ARTICOLELE TALE DIN LEGE ATATA TIMP CAT POSTEZI IN NUME PROPRIU SI NU AI NICI UN STATUT

DON QUIJOTE de la Alba , am descoperit de luni ca ai si un SANCHO PANZA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DA!

AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/statut-frps/
AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/regulament-de-organizar ... n-romania/
Admin,
Te rog să nu stergi link-urile. Cred că sunt folositoare pescarilor sportivi.
Ultima oară modificat Mie Feb 08, 2012 12:26 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

posteaza un document prin care FIPS te recunoaste .... NESTOR MUGUREL SISEANU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

in capul tau zace numai zegras ... cat mai incerci sa aburesti lumea bai escrocule ???? pai tu i-mi arati ca i-ti dai tu singur dreptul sa organizezi competitii si sa inscrii echipa la mondiale ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: arata ca te recunoste un for competent din tara sau forul suprem FIPS , ESCROCULE TUPEIST !!! :twisted: :twisted:
Ultima oară modificat Mie Feb 08, 2012 12:33 de către Cristi Y, modificat 1 dată în total.
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Popescu Stefan

Cristi Y scrie:posteaza un document prin care FIPS te recunoaste .... NESTOR MUGUREL SISEANU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O să-ți satisfac și această curiozitate. Congresul CIPS se desfășoară la sfârsitul lunii martie a.c. Ai puțintică răbdare.
PS Încearcă să-ți revizuiești vocabularul. Nu trebuie să știe toată lumea că ești mitocan. E destul dacă știe familia.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

FIPS deja te-a pishat dar oricum pana la sfarsitul lui martie taci din gura si baga capul la cutie ca esti UN NIMENI !!!!!
asteptam cu nerabdare poimane sa arati CIS-ul asa cum ai afirmat ESCROCULE !!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ESCROCULE nu trebuie sa-ti faci griji despre imaginea mea morala , lumea ma cunoaste foarte bine cat sunt sau nu de mitocan , am talentul de a-mi adapta comportamentul dupa situatie si stiu sa ma exprim in limbajul oricarui animal , la fel de bine stapanesc stiloul si pumnul , limbajul elevat si injuraturile , nu devia de la subiect IMBARLIGATORULE ESCROC

Dan Serban
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Dan Serban »

Popescu Stefan scrie: Asta dovedește că te cobori la nivelul unui cioban. Spre deosebire de alții, eu pot să-mi probez competența cu diplome date de universități de prestigiu. Vezi, aștia ca tine care cred că știu cu ce se mănâncă pescuitul sportiv, se limitează la faptul că dacă au dat cu bâta în baltă de nu știu câte ori, cred că pescuitul sportiv este un drept care le aparține! Vă înșelați.

Luati cu paine domnule Popescu ...
Pescar de rând

Popescu Stefan

Cristi Y scrie:ESCROCULE nu trebuie sa-ti faci griji despre imaginea mea morala , lumea ma cunoaste foarte bine cat sunt sau nu de mitocan , am talentul de a-mi adapta comportamentul dupa situatie si stiu sa ma exprim in limbajul oricarui animal , la fel de bine stapanesc stiloul si pumnul , limbajul elevat si injuraturile , nu devia de la subiect IMBARLIGATORULE ESCROC
Ești și procuror? Văd că mă faci escroc. Te-am înșelat cu ceva? Stăpânești și limba animalelor? Locuiești cumva și într-un grajd?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

esti infantil iar cu cei ce au iq-ul aplatizat trebuie vorbit in termeni directi , metaforele le creaza nebuloase grave , ramai si bolboroseste in nemernicia si neputiinta ta , ASTEPTAM CU INTERES CIS-UL VINERI , pana atunci rumegare placuta !

Popescu Stefan

Cristi Y scrie:esti infantil iar cu cei ce au iq-ul aplatizat trebuie vorbit in termeni directi , metaforele le creaza nebuloase grave , ramai si bolboroseste in nemernicia si neputiinta ta , ASTEPTAM CU INTERES CIS-UL VINERI , pana atunci rumegare placuta !
Facem un test de inteligență în doi? Ai ocazia să-ți probezi limbajul ăla elevat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie:Numai dacă dorești tu. Pentru asta trebuie să fii membru în federație! PS Federația asta nu va putea fi niciodată condusă de pescari. Aici trebuie să ai alte calități. Asta e.
dar de ce alte federatii mult mai celebre sunt conduse de foste glorii ale disciplinelor respective?

exemple
fotbal - m. sandu
tenis - r. dragomir
rugby - a. petrache
atletism - s. matei
baschet - c. tocala
handbal - c. gatu

etc.
etc.
The One Team

senzor planet
Încuiat