Moderator: gor965
aha.Popescu Stefan scrie:Dintr-un motiv foarte simplu. Au fost aleși de Adunarea generală. .
De unde ai tras această concluzie? Deși ești de atâta timp în pescuitul sportiv nu ai înțeles că una este competiția și una este administrarea unei structuri sportive? Un președinte este ales nu ca un merit al performanțelor sportive, ci după bibilică. Normal când candidezi la o funcție, cel care te numește trebuie să știe cui dă administrarea unei structuri sportive și te pune să spui ce ai de gând să faci dacă te nominalizează. Pentru asta trebuie cel puțin să vorbești corect limba română. Lăsând la o parte programe, proiecte de dezvoltare, strategii, etc. Pentru mulți s-ar putea să fie noțiuni noi. Cel puțin nu au fost utilizate până acum în pescuitul sportiv de performanță. Și ca să-ți dau un exemplu, pentru hoția pe care ai făcut-o anul trecut cu așa zisul lot Nexgen, ar trebui să îți cauți alt sport de performanță. Ai ocazia să-l constitui acum ca și club, dacă tot ai rămas pe dinafară cu Senzorul. Actualmente nu știu ce mai reprezinți tu în pescuitul sportiv. Pe criza asta nu se mai fac statui. Cică te dau direct cu var.andrei vladeanu scrie:aha.Popescu Stefan scrie:Dintr-un motiv foarte simplu. Au fost aleși de Adunarea generală. .
si adunarea ta generala nu o sa aleaga niciodata un pescar in fruntea federatiei, nu?
Nu fa pe prostul, mi-e ca iti iese. Tu esti ciobanul, pescarii sunt marinarii.Nu poti sa fii asa obtuz incat sa nu intelegi asta. Ce relevanta au diplomele cand vine vorba de federatie?Daca ai facut o universitate-de-prestigiu-care-te-invata-cum-sa-creezi-si-sa-conduci-o-federatie-de-pescuit-sportiv-in-romania arata diploma..daca nu taci. Mai urmeaza sa-mi spui ca esti competent(lol- ce limbaj de lemn ai in tine) pt. ca ai permis de conducere categoria B.Popescu Stefan scrie: Asta dovedește că te cobori la nivelul unui cioban. Spre deosebire de alții, eu pot să-mi probez competența cu diplome date de universități de prestigiu.
Da bre, sunt multi care stiu cum sta treaba cu pescuitul sportiv.Stiu cum se leaga o musca, cum evolueaza o oscilanta,ce-i aia rubeziana sau un feeder sau cum se leaga nodul-fara-nod. Pe langa asta stiu sa (se) organizeze.Dovada sunt zeci de asociatii si rezultatele obtinute de ele.Vezi, aștia ca tine care cred că știu cu ce se mănâncă pescuitul sportiv, se limitează la faptul că dacă au dat cu bâta în baltă de nu știu câte ori, cred că pescuitul sportiv este un drept care le aparține! Vă înșelați.
Ai tras cumva concluzia că pe pescari nu-i duce mintea? Eu altceva am spus. Dar văd că încerci , ca de obicei, îmbârligături. Nu ține! Și ca să o conduci, ca pescar, trebuie să fi retras din activitatea competițională.andrei vladeanu scrie:am tras concluzia din spusele tale de mai sus
PS Federația asta nu va putea fi niciodată condusă de pescari. Aici trebuie să ai alte calități
despre restul peroratiilor, ma abtin.
ce imbarligaturi, mai dilimache?!?Popescu Stefan scrie:Numai dacă dorești tu. Pentru asta trebuie să fii membru în federație! PS Federația asta nu va putea fi niciodată condusă de pescari. Aici trebuie să ai alte calități. Asta e.
Ce ți-am spus eu că nu pricepi? Ca președinte poți eventual să fi fost pescar, întrucât nu o poți conduce fiind în activitate.andrei vladeanu scrie:ce imbarligaturi, mai dilimache?!?Popescu Stefan scrie:Numai dacă dorești tu. Pentru asta trebuie să fii membru în federație! PS Federația asta nu va putea fi niciodată condusă de pescari. Aici trebuie să ai alte calități. Asta e.
uite mai sus postarea ta.
afirmi ca federatia ta nu va putea fi condusa niciodata de pescari!