Probleme S.Popescu legat de CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Popescu Stefan

Re: Probleme S.Popescu legat de CN

Mesaj de Popescu Stefan »

Dintr-un motiv foarte simplu. Au fost aleși de Adunarea generală. Ca să-ți traduc, pentru a fi ales președinte al unei federații sportive, trebuie să fi propus de unul dintre membri federației. Care este problema? Mă abțin asupra performanțelor manageriale ale celor enumerați. Rezultatele sportive ale sportului românesc se văd cu ochiul liber.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie:Dintr-un motiv foarte simplu. Au fost aleși de Adunarea generală. .
aha.
si adunarea ta generala nu o sa aleaga niciodata un pescar in fruntea federatiei, nu?
The One Team

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:
Popescu Stefan scrie:Dintr-un motiv foarte simplu. Au fost aleși de Adunarea generală. .
aha.
si adunarea ta generala nu o sa aleaga niciodata un pescar in fruntea federatiei, nu?
De unde ai tras această concluzie? Deși ești de atâta timp în pescuitul sportiv nu ai înțeles că una este competiția și una este administrarea unei structuri sportive? Un președinte este ales nu ca un merit al performanțelor sportive, ci după bibilică. Normal când candidezi la o funcție, cel care te numește trebuie să știe cui dă administrarea unei structuri sportive și te pune să spui ce ai de gând să faci dacă te nominalizează. Pentru asta trebuie cel puțin să vorbești corect limba română. Lăsând la o parte programe, proiecte de dezvoltare, strategii, etc. Pentru mulți s-ar putea să fie noțiuni noi. Cel puțin nu au fost utilizate până acum în pescuitul sportiv de performanță. Și ca să-ți dau un exemplu, pentru hoția pe care ai făcut-o anul trecut cu așa zisul lot Nexgen, ar trebui să îți cauți alt sport de performanță. Ai ocazia să-l constitui acum ca și club, dacă tot ai rămas pe dinafară cu Senzorul. Actualmente nu știu ce mai reprezinți tu în pescuitul sportiv. Pe criza asta nu se mai fac statui. Cică te dau direct cu var.

andrei vladeanu
Veteran

am tras concluzia din spusele tale de mai sus

PS Federația asta nu va putea fi niciodată condusă de pescari. Aici trebuie să ai alte calități

despre restul peroratiilor, ma abtin.
The One Team

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Popescu Stefan scrie: Asta dovedește că te cobori la nivelul unui cioban. Spre deosebire de alții, eu pot să-mi probez competența cu diplome date de universități de prestigiu.
Nu fa pe prostul, mi-e ca iti iese. Tu esti ciobanul, pescarii sunt marinarii.Nu poti sa fii asa obtuz incat sa nu intelegi asta. Ce relevanta au diplomele cand vine vorba de federatie?Daca ai facut o universitate-de-prestigiu-care-te-invata-cum-sa-creezi-si-sa-conduci-o-federatie-de-pescuit-sportiv-in-romania arata diploma..daca nu taci. Mai urmeaza sa-mi spui ca esti competent(lol- ce limbaj de lemn ai in tine) pt. ca ai permis de conducere categoria B.
Vezi, aștia ca tine care cred că știu cu ce se mănâncă pescuitul sportiv, se limitează la faptul că dacă au dat cu bâta în baltă de nu știu câte ori, cred că pescuitul sportiv este un drept care le aparține! Vă înșelați.
Da bre, sunt multi care stiu cum sta treaba cu pescuitul sportiv.Stiu cum se leaga o musca, cum evolueaza o oscilanta,ce-i aia rubeziana sau un feeder sau cum se leaga nodul-fara-nod. Pe langa asta stiu sa (se) organizeze.Dovada sunt zeci de asociatii si rezultatele obtinute de ele.
Tu ce stii?
Ai facut ASP Alba, sau cum saracie se numea. Ce se mai aude de ea?
Ai organizat un amart de concurs dupa care aproape ai facut parnaie pt. ca n-ai platiti premiile.
Nu mai spun de balastiere, vanzare de permise de pescuit si alte nimicuri de genul asta.
Important e ca astea-s competentele tale demonstrate.
Mai ai ceva concret de pus la CV-ul asta glorios, be my guest...daca nu vezi-ti de drum.

Popescu Stefan

Dă-mi și mie niște exemple de asociații și de rezultatele obținute de ele. Sunt curios.

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:am tras concluzia din spusele tale de mai sus

PS Federația asta nu va putea fi niciodată condusă de pescari. Aici trebuie să ai alte calități

despre restul peroratiilor, ma abtin.
Ai tras cumva concluzia că pe pescari nu-i duce mintea? Eu altceva am spus. Dar văd că încerci , ca de obicei, îmbârligături. Nu ține! Și ca să o conduci, ca pescar, trebuie să fi retras din activitatea competițională.

andrei vladeanu
Veteran

Popescu Stefan scrie:Numai dacă dorești tu. Pentru asta trebuie să fii membru în federație! PS Federația asta nu va putea fi niciodată condusă de pescari. Aici trebuie să ai alte calități. Asta e.
ce imbarligaturi, mai dilimache?!?
uite mai sus postarea ta.
afirmi ca federatia ta nu va putea fi condusa niciodata de pescari!
The One Team

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:
Popescu Stefan scrie:Numai dacă dorești tu. Pentru asta trebuie să fii membru în federație! PS Federația asta nu va putea fi niciodată condusă de pescari. Aici trebuie să ai alte calități. Asta e.
ce imbarligaturi, mai dilimache?!?
uite mai sus postarea ta.
afirmi ca federatia ta nu va putea fi condusa niciodata de pescari!
Ce ți-am spus eu că nu pricepi? Ca președinte poți eventual să fi fost pescar, întrucât nu o poți conduce fiind în activitate.
Dar, mă rog. Pentru tine este complicat. Dovadă faptul că ai pus-o când ai încercat să faci federația.

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

medicamente,medicamente, medicamente

nu-l ajuta nimeni pe Dnul Mihai Viteazu? :lol: :lol: :lol:
C.S. Friends Carp Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”