Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Re: Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Mesaj de Dragos Sinca »

Stefan B scrie:
Dragos Sinca scrie:

Activitatea economica este in crestere in Romania in ultimii ani.
Ar fii bine ...dar eu nu prea am perceput acest aspect .....
Sunt restructurari peste tot, (pt toate categoriile de salariati), cam in toate domeniile, anumite companii externe vand tot si pleaca din tara .....numai premisele unei cresteri nu la vad ....la nivel national, dar ma rog nu e cazu sa dezvoltam ....

Iar sponsorizarile ....firmele vor putea să scadă din impozitul pe profit sumele acordate ca sponsorizări în limita a 5 la mie (şi nu 3 la mie, ca în 2015) din cifra de afaceri, dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat ..... Sa vedem cine ar da (ma refer din afara fenomenului ) .....fara sa doreasca ca acei bani sa se intoarca la ei ....intr-o forma sau alta !
Ma rog, nu inteleg si nu sunt obisnuit cu astfel de practici.

In privinta cresterii economice, google poate argumenta acest lucru in cateva minute, insa stricam topicul.

Cert este ca pana in 2011 s-au gasit fonduri pentru CN si CM, iar de atunci zero.

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Dragos Sinca scrie:
Cert este ca pana in 2011 s-au gasit fonduri pentru CN si CM, iar de atunci zero.

Pana in 2011 in fenomen mai erau un alde gabi popa , floreata ,razvan pork ,darius handrea ,alexe r ,gabi sandu ,vali vesa ,sorin podaru ,stanila c si inca cativa .........si se mai aduna de o ciorba si-o tocana ..........
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

romanraul

Mesaj de romanraul »

surgeon scrie: Si de ce sa schimbi ceva ce merge bine? Si de ce pretentia de a fi totul gratuit?
Cum asa ??? 4-5 cluburi si restul stau si se uita ??? Nu neaparat gratuit dar avand in vedere ca tot s-a pompat la Corbu in toti acesti ani poate fac si ei o reducere daca nu gratuit....

Si legat de 1000 Euro per lot, Nu cumva este mai bine decat sa participe 5-6 cluburi cu 1000 Euro, sa vina 12-15 cluburi cu 400-500 Euro ??? E ca si cum urca 5 la deal un sac de 50 kg... Daca mai vin inca 10 pers e posibil sa fie mai usor si rezultatul final este acelas cu mai putin efort, zic eu, si aici indiferent de balta....

Oare nu este un semn de intrebare de ce nu se ingramadeste lumea la CN ???

Numai bine,
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Vad ca intrun fel sau altul toata lumea este de acord ca banii se strang din ce in ce mai greu si nu inteleg de ce este mai greu sa participam la inceput cu maxim 100E/pers decat sa fim nevoiti la final sa venim cu peste 1000E/pers. Daca nu poti obtine o sponsorizare la CN, cand te poti organiza la inceput de an(de aceea se fac si sedintele in noiembrie, ca sa avem timp de organizare) atunci nu o sa reusesti nici pentru CM pt ca este mult mai greu de scos bani din firme la mijlocul anului(majoritatea isi stabilesc lucrurile astea la inceput de an).
Singura explicatie logica(pt cei care nu sunt de acord cu banii pt CM) este ca ei nu cred ca vor iesi campioni.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

romanraul scrie:
surgeon scrie: Si de ce sa schimbi ceva ce merge bine? Si de ce pretentia de a fi totul gratuit?
Cum asa ??? 4-5 cluburi si restul stau si se uita ??? Nu neaparat gratuit dar avand in vedere ca tot s-a pompat la Corbu in toti acesti ani poate fac si ei o reducere daca nu gratuit....

Si legat de 1000 Euro per lot, Nu cumva este mai bine decat sa participe 5-6 cluburi cu 1000 Euro, sa vina 12-15 cluburi cu 400-500 Euro ??? E ca si cum urca 5 la deal un sac de 50 kg... Daca mai vin inca 10 pers e posibil sa fie mai usor si rezultatul final este acelas cu mai putin efort, zic eu, si aici indiferent de balta....

Oare nu este un semn de intrebare de ce nu se ingramadeste lumea la CN ???

Numai bine,

Cine ti-a spus tie ca nu se ingramadeste? Vezi ca sunt 8-9 cluburi care participa cu siguranta.

PS vezi ca nu stii cu cine te-ai "asociat".

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

eu zic ca noi cluburile sa gasim sponsorizari pentru CN si `seful AGVPS sa gaseasca sponsorizari pentru CM :wink: Un `colos ca AGVPS sunt 100% ca poate face rost de sponsorizari daca vrea .

Sa vina si AGVPS-ul cu ceva ....daca tot e `seful nostru ..

ps . repet, ma refer din 2017 ......anul asta s-a votat ceva si mergem pe ce s-a stabilit .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

barbumarius scrie:
Cine ti-a spus tie ca nu se ingramadeste? Vezi ca sunt 8-9 cluburi care participa cu siguranta.

8-9 cluburi ? :roll: care sunt alea barbule ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:
barbumarius scrie:

--------

si eu sunt curios care-s alea 8-9 :wink:

ps. Am auzit ca C. I a aderat la Federatie ..
Ultima oară modificat Lun Ian 25, 2016 14:10 de către petre iulian, modificat 1 dată în total.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

eu cred ca discutam de pomana, altii mai destepti deja au actionat ! federatia poata sa faca cn gratis ptr cluburi ? poate. poate sa trimita echipele castigatoare la competitii internationale pe banii federatiei ? poate. agvps de ce nu poate ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Daniel Ene
pescar de competitie

Mesaj de Daniel Ene »

petre iulian scrie:
Vladut Mateianu scrie:
barbumarius scrie:

--------

si eu sunt curios care-s alea 8-9 :wink:
8 au semnat la sedinta !!!!
http://www.crapmania.ro/articole/compet ... -lot-36691
Ultima oară modificat Lun Ian 25, 2016 14:12 de către Daniel Ene, modificat 1 dată în total.
http://www.naviscarpo.ro
NAVIS CARPO - bait boats

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”