Bogdan Dragan scrie: Nu poti compara nimic cu lacul Corbu la ora actuala...la noi in tara .... !
Este un mare adevar ..... Eu nu as mai participa pe alte piste ...atata timp cat exista Corbu ....
Mi se pare un lac complex ....la care trebuie sa te adaptezi ...si nu in totdeauna, merge acelasi lucru ....
Doi la mana, iti poti vedea de pescuitul tau ....indifferent cat altii si-ar dori sa iti strici lucrurile sau sa "ajute" pe altii ........
Ca se prind si cantitati asta deja e bonus .....
Este o parere personala ....si argumentez aceste afirmatii si prin experienta avuta la CN-uri anterioare, cu multe etape ...vreo 5, am participat la etape de CN atat pe Darvari (unde am castigat sectorul cu 2 pesti ...in 72 h), Hobaia ....(am castigat sectorul cu aprox 150 kg), am ajuns pana la Lates, a urmat Tancabesti si pana la LIvada (in finala ) ......cu deplasari de vreo 2.000 km ...cu cheltuielile aferente .....si in finala ....sa ajungi sa pescuiesc pe apa de 60 cm -80 cm cea mai adanca, pe canicula "beton", ....ca asa a fost la tragerea la sorti .....sa picam in coada ......
Cand la Corbu ...poti face o figura frumoasa, e adevarat si functie de conjuncture, conditii meteo, etc ....aproape de pe orice loc .......
Daca pretu e prea mare .....pt CN-ul acesta, e o chestie de discutii intre cei care au reprezentat cluburile, agvps ...toti care au fost prezenti acolo, dar vis-à-vis de pista ....eu zic ca Corbu ...este cea mai echilibrata, chiar daca se pun alte carpodroame gratis la dispozitie !