Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Mesaj de barbumarius »

Vladut Mateianu scrie:CM va fi in perioada 21-24 septembrie 2016, aici : https://www.google.ro/maps/place/R%C3%A ... bb5f0857c1

Un lac de 220 hectare, cu o densitate mica spre medie de peste ! De ce trebuie sa facem calificari pe carpodroame si nu pe lacuri asemanatoare ?
Aici ai zbarcit-o rau. Da un exemplu de lac mai asemanator cu cel din Franta decat Corbu.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

barbumarius scrie:
Aici ai zbarcit-o rau. Da un exemplu de lac mai asemanator cu cel din Franta decat Corbu.
In 2005, Romania a luat bronzul mondial la CM din Belgia cu un crap prins ! Daca a fost bulan sau stiinta ii las pe altii sa-si dea cu parerea. Totusi, parerea mea este ca un pescar tehnic si inteligent nu se vede la concursurile unde conteaza in primul rand rezistenta fizica ! Ca sa prinzi 1-2 pesti atunci cand nu prinde nimeni, asta este provocarea ! :wink:

Lac asemanator mi se pare Sarulestiul, poate si Darvariul.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Vladute, fara suparare...lasa-ne nene ca ai inceput sa o dai de gard rau de tot!

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Vladute, fara suparare...lasa-ne nene ca ai inceput sa o dai de gard rau de tot!
Cine ti-a spus tie ca balta din Franta nu are peste? Daca iti spun ca se prind tone ma crezi? Si sti de unde stiu? Am vorbit cu presedintele Federatiei Franceze la Mondialul din Spania cand ne-a prezentat balta.
Finala pe Darvari? Cred ca glumesti!
Nu poti compara nimic cu lacul Corbu la ora actuala...la noi in tara sau in Europa.
Pana acum era balta perfecta...acum dintr-o data nu mai este...de ce?
Pana la urma se vrea o balta echilibrata sau nu? Ca eu nu mai inteleg nimic...
Se pare ca asta e stilul nostru...cum merge ceva, hai sa schimbam...si uite asa iar ne pi.am pe ce s-a hotarat.
Si totusi daca nu v-a convenit ce s-a votat de ce v-a apucat tocmai acum? De ce nu v-ati gandit imediat dupa ce s-a votat? Aveti idee cat a trecut de atunci?
Hai sa fim oameni, nu altceva!
Si inca ceva...ce s-a hotarat la adunare, s-a votat pentru urmatorii trei ani! Inclusiv cu desfasurarea manselor pe Corbu. Asta ca sa mai linistim putin lucrurile!

Daniel Ene
pescar de competitie

Mesaj de Daniel Ene »

Bogdan Dragan scrie: Si inca ceva...ce s-a hotarat la adunare, s-a votat pentru urmatorii trei ani! Inclusiv cu desfasurarea manselor pe Corbu. Asta ca sa mai linistim putin lucrurile!
Doar numarul etapelor si datele calendaristice de desfasurare ale acestora au fost stabilite pentru 2016-2018!
Locul, taxele si restul deciziilor au fost clar cu trimitere la anul 2016.
http://www.naviscarpo.ro
NAVIS CARPO - bait boats

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Bogdan Dragan scrie: Nu poti compara nimic cu lacul Corbu la ora actuala...la noi in tara .... !
Este un mare adevar ..... Eu nu as mai participa pe alte piste ...atata timp cat exista Corbu ....

Mi se pare un lac complex ....la care trebuie sa te adaptezi ...si nu in totdeauna, merge acelasi lucru ....

Doi la mana, iti poti vedea de pescuitul tau ....indifferent cat altii si-ar dori sa iti strici lucrurile sau sa "ajute" pe altii ........

Ca se prind si cantitati asta deja e bonus .....

Este o parere personala ....si argumentez aceste afirmatii si prin experienta avuta la CN-uri anterioare, cu multe etape ...vreo 5, am participat la etape de CN atat pe Darvari (unde am castigat sectorul cu 2 pesti ...in 72 h), Hobaia ....(am castigat sectorul cu aprox 150 kg), am ajuns pana la Lates, a urmat Tancabesti si pana la LIvada (in finala ) ......cu deplasari de vreo 2.000 km ...cu cheltuielile aferente .....si in finala ....sa ajungi sa pescuiesc pe apa de 60 cm -80 cm cea mai adanca, pe canicula "beton", ....ca asa a fost la tragerea la sorti .....sa picam in coada ......

Cand la Corbu ...poti face o figura frumoasa, e adevarat si functie de conjuncture, conditii meteo, etc ....aproape de pe orice loc .......

Daca pretu e prea mare .....pt CN-ul acesta, e o chestie de discutii intre cei care au reprezentat cluburile, agvps ...toti care au fost prezenti acolo, dar vis-à-vis de pista ....eu zic ca Corbu ...este cea mai echilibrata, chiar daca se pun alte carpodroame gratis la dispozitie !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Bogdan Dragan scrie:Vladute, fara suparare...lasa-ne nene ca ai inceput sa o dai de gard rau de tot!
Cu argumente, punctual, unde crezi ca o dau de gard !

De ce este mai bun Corbu decat Hermes ? De ce trebuie sa dam bani, daca putem sa nu dam ? De ce nu vrei sa fie multe loturi si doar 4-5 care isi permit sa dea 200 milioane la CN ?
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@stefan

Ptr clubul nostru Corbu este perfect, cunoastem bine balta, anul trecut am iesit campioni nationali la individual (chiar am batut lotul castigator pe 2 sectoare), dar nu asa trebuie gandit, in interes PERSONAL. Vrem deschidere si cat mai multe loturi la CN ? Atunci taxa trebuie sa fie mica....
De ce nu este si Corbu gratis ptr finala ? De ce reprezentantul nostru nu se ocupa de aceste aspecte ? Ptr ca oricum platesc prostii ? Nu mai merge.... :oops:
CS SENZOR

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Intr-adevar taxa este mare in comparatie cu taxa din 2011 spre exemplu, insa haideti sa ne intrebam de ce s-a ajuns aici. De ce nu se mai pot atrage niciun fel de sponsorizari, de ce nu se mai negociaza deloc taxa pe balta si cu arbitrii etc.

surgeon

Mesaj de surgeon »

Nu exista pista de concurs mai echilibrata decat Corbu in toata Romania, si nu numai. Se pare ca se urmareste discreditarea lacului si interesele patronilor de balti din jurul orasului Bucuresti devin prioritare. Nu poti sa compari conditiile de concurs de pe Corbu cu ale altor balti (Hermes,Moara etc). Si daca organizezi etapele zonale, cheltuielile nu cresc? Cu cat sunt mai multe etape, cu atat costurile sunt mai mari. Corbu a fost extraordinar pentru un campionat mondial, dar nu se ridica la nivelul necesar unuia national. Si de ce sa schimbi ceva ce merge bine? Si de ce pretentia de a fi totul gratuit? Stiti cat costa intretinerea si asigurarea conditiilor pe Corbu? Se pare ca de aceea, cu ajutorul anumitor loturi din Bucuresti si a patronilor de balti, se incearca boicotarea lacului Corbu. Distanta este infima, se face in maxim doua ore pe autostrada. Plus ca eu cred ca aceste costuri au crescut si datorita atitudinii unor pescari care boicoteaza concursurile pe Corbu in deplina intelegere cu patronii altor balti. Poate gresesc, fiindca sunt incepator in pescuitul de competitie, dar urmaresc fenomenul de mai multi ani si stiu ca la anul clubul nostru doreste participarea la CN si stiu cu siguranta ca nici un lac din Romania si poate din Europa nu se compara cu lacul Corbu. Si mai stiu ca administratia lacului a sustinut pe cat posibil echipele participante la CN, CM. Imi cer scuze anticipat pentru ca ma bag in discutie si pentru ca poate am scris niste lucruri care vor deranja anumiti oameni!
Sa va dea Dzeu sanatate!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”