Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan B
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Mesaj de Stefan B »

Vladut Mateianu scrie:@stefan

Ptr clubul nostru Corbu este perfect, cunoastem bine balta, anul trecut am iesit campioni nationali la individual (chiar am batut lotul castigator pe 2 sectoare), dar nu asa trebuie gandit, in interes PERSONAL. Vrem deschidere si cat mai multe loturi la CN ? Atunci taxa trebuie sa fie mica....
De ce nu este si Corbu gratis ptr finala ? De ce reprezentantul nostru nu se ocupa de aceste aspecte ? Ptr ca oricum platesc prostii ? Nu mai merge.... :oops:

Cand am scris parerea mea privitor la Corbu, nu am luat in considerare rezultatele de anu trecut .....ci toate participarile subsemnatului la Corbu ....competitii private, etape CN ...de cand a aparut Corbu ..

Am mai participat in parallel si la altele zonale ....dar nu se compara ....

Este f normal si sanatos sa participe cat mai multe cluburi pentru ca, concurenta stimuleaza performanta ....dar ar fi trebuit cei abilitati deja sa fii pregatit un asemnea program competitional ....daca doreau atragerea de numeroase cluburi !

Poate aceste discutii sa fie constructive pentru viitor ......daca nu se mai face nimic anul acesta.

Sponsorizari, atrageri de fonduri ...pentru a diminua aceste cheltuieli ....greu si f greu se vor mai realiza, deoarece activitatea economica la nivel national nu mai permite .... Daca o societate ramane cu ceva ....cei 2 % se redirectioneaza sub alte forme tot catre dezvoltarea lor sau cazuri sociale (in cel mai bun caz) !

Daca discutam de multinationale ...poate doar daca vreu CO sa fie pasionat de asa ceva !

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stefan B scrie:
Bogdan Dragan scrie: Nu poti compara nimic cu lacul Corbu la ora actuala...la noi in tara .... !
Este un mare adevar ..... Eu nu as mai participa pe alte piste ...atata timp cat exista Corbu ....
Mi se pare un lac complex ....la care trebuie sa te adaptezi ...si nu in totdeauna, merge acelasi lucru ....
Doi la mana, iti poti vedea de pescuitul tau ....indifferent cat altii si-ar dori sa iti strici lucrurile sau sa "ajute" pe altii ........
Ca se prind si cantitati asta deja e bonus .....
Este o parere personala ...
Cand la Corbu ...poti face o figura frumoasa, e adevarat si functie de conjuncture, conditii meteo, etc ....aproape de pe orice loc .......

Daca pretu e prea mare .....pt CN-ul acesta, e o chestie de discutii intre cei care au reprezentat cluburile, agvps ...toti care au fost prezenti acolo, dar vis-à-vis de pista ....eu zic ca Corbu ...este cea mai echilibrata, chiar daca se pun alte carpodroame gratis la dispozitie !
eu nu am contestat si nici nu am sa contest calitatea lacului corbu ,este cea mai buna pista de concurs la ora actuala si nici nu cred ca se va forma alta de acelasi nivel in viitorul apropiat .
eu nu sunt de acord cu cei 1000 de euro braila si nici cu faptul ca sa scumpit lacul anul acesta .PUNCT !
PELICANUL PARTICIPA NUMAI DACA SE REVINE LA TAXA DE ANUL TRECUT FARA ALTE BAZACONII .PUNCT !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Eu va intreb ce va face echipa calificata mai departe ,iar se duce cu miloaga pe la usi ?Asta este normal? Cum in trecut altii puteau iar acum nu se mai poate ? Poate este ceva gresit in organizare,zic si eu .
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vasilica Baboieru scrie:Eu va intreb ce va face echipa calificata mai departe ,iar se duce cu miloaga pe la usi ?Asta este normal? Cum in trecut altii puteau iar acum nu se mai poate ? Poate este ceva gresit in organizare,zic si eu .
ce ar fi facut si carp-united anul acesta daca ar fi fost trimisi din oficiu .
in trecut se mai putea face rost de bani pentru ca nu se inventase DNA :idea: ACUM NU PREA MAI SEMNEAZA NIMENI O SPONSORIZARE DECAT DACA TIE FRATE ,MAMA ,SORA :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Stefan B scrie:
Sponsorizari, atrageri de fonduri ...pentru a diminua aceste cheltuieli ....greu si f greu se vor mai realiza, deoarece activitatea economica la nivel national nu mai permite .... Daca o societate ramane cu ceva ....cei 2 % se redirectioneaza sub alte forme tot catre dezvoltarea lor sau cazuri sociale (in cel mai bun caz) !
Greu sau foarte greu este si pentru echipa nationala sa obtina aceste fonduri pentru a-si asigura bugetul necesar participarii la CM. Cu toate astea nu a fost imposibil in ultimii ani, indiferent de sursele acestor sponsorizari.

In plus, cred ca fiecare club a reusit sa isi asigure ceva fonduri din sponsorizari. Asa ca nu vad de ce nu s-ar putea obtine sponsorizari si pentru CN. Activitatea economica este in crestere in Romania in ultimii ani.

Cei 2% sunt pentru persoane fizice, nu pentru persoane juridice.

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

oanavictor scrie:
Vasilica Baboieru scrie:Eu va intreb ce va face echipa calificata mai departe ,iar se duce cu miloaga pe la usi ?Asta este normal? Cum in trecut altii puteau iar acum nu se mai poate ? Poate este ceva gresit in organizare,zic si eu .
ce ar fi facut si carp-united anul acesta daca ar fi fost trimisi din oficiu .
in trecut se mai putea face rost de bani pentru ca nu se inventase DNA :idea: ACUM NU PREA MAI SEMNEAZA NIMENI O SPONSORIZARE DECAT DACA TIE FRATE ,MAMA ,SORA :!:
Ce treaba are DNA-ul cu sponsorizarile? Obtine cineva sponsorizare de la stat?

dan_ionica

Mesaj de dan_ionica »

:))))

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Dragos Sinca scrie:
Ce treaba are DNA-ul cu sponsorizarile? Obtine cineva sponsorizare de la stat?
Dragos .....DNA ,PNA ,ANAF ........tot un drac .......si tot nu semneaza nimeni :idea:

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Dragos Sinca scrie:

Activitatea economica este in crestere in Romania in ultimii ani.
Ar fii bine ...dar eu nu prea am perceput acest aspect .....
Sunt restructurari peste tot, (pt toate categoriile de salariati), cam in toate domeniile, anumite companii externe vand tot si pleaca din tara .....numai premisele unei cresteri nu la vad ....la nivel national, dar ma rog nu e cazu sa dezvoltam ....

Iar sponsorizarile ....firmele vor putea să scadă din impozitul pe profit sumele acordate ca sponsorizări în limita a 5 la mie (şi nu 3 la mie, ca în 2015) din cifra de afaceri, dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat ..... Sa vedem cine ar da (ma refer din afara fenomenului ) .....fara sa doreasca ca acei bani sa se intoarca la ei ....intr-o forma sau alta !

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stefan B scrie:
Dragos Sinca scrie:

Activitatea economica este in crestere in Romania in ultimii ani.
Ar fii bine ...dar eu nu prea am perceput acest aspect .....
Sunt restructurari peste tot, (pt toate categoriile de salariati), cam in toate domeniile, anumite companii externe vand tot si pleaca din tara .....numai premisele unei cresteri nu la vad ....la nivel national, dar ma rog nu e cazu sa dezvoltam ....

Iar sponsorizarile ....firmele vor putea să scadă din impozitul pe profit sumele acordate ca sponsorizări în limita a 5 la mie (şi nu 3 la mie, ca în 2015) din cifra de afaceri, dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat ..... Sa vedem cine ar da (ma refer din afara fenomenului ) .....fara sa doreasca ca acei bani sa se intoarca la ei ....intr-o forma sau alta !

ANAF ,DNA ,PNA .........

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”