Vladut Mateianu scrie:@stefan
Ptr clubul nostru Corbu este perfect, cunoastem bine balta, anul trecut am iesit campioni nationali la individual (chiar am batut lotul castigator pe 2 sectoare), dar nu asa trebuie gandit, in interes PERSONAL. Vrem deschidere si cat mai multe loturi la CN ? Atunci taxa trebuie sa fie mica....
De ce nu este si Corbu gratis ptr finala ? De ce reprezentantul nostru nu se ocupa de aceste aspecte ? Ptr ca oricum platesc prostii ? Nu mai merge....
Cand am scris parerea mea privitor la Corbu, nu am luat in considerare rezultatele de anu trecut .....ci toate participarile subsemnatului la Corbu ....competitii private, etape CN ...de cand a aparut Corbu ..
Am mai participat in parallel si la altele zonale ....dar nu se compara ....
Este f normal si sanatos sa participe cat mai multe cluburi pentru ca, concurenta stimuleaza performanta ....dar ar fi trebuit cei abilitati deja sa fii pregatit un asemnea program competitional ....daca doreau atragerea de numeroase cluburi !
Poate aceste discutii sa fie constructive pentru viitor ......daca nu se mai face nimic anul acesta.
Sponsorizari, atrageri de fonduri ...pentru a diminua aceste cheltuieli ....greu si f greu se vor mai realiza, deoarece activitatea economica la nivel national nu mai permite .... Daca o societate ramane cu ceva ....cei 2 % se redirectioneaza sub alte forme tot catre dezvoltarea lor sau cazuri sociale (in cel mai bun caz) !
Daca discutam de multinationale ...poate doar daca vreu CO sa fie pasionat de asa ceva !