Pai nu avem reprez3ntant la Agvps care se ocupa de organizare ? Dar de c3 sa o faca daca merge si asa ?barbumarius scrie:Apropo, l-a intrebat cineva pe Florin Carstocea daca este dispus sa ofere balta gratuit?

Moderator: gor965
Pai nu avem reprez3ntant la Agvps care se ocupa de organizare ? Dar de c3 sa o faca daca merge si asa ?barbumarius scrie:Apropo, l-a intrebat cineva pe Florin Carstocea daca este dispus sa ofere balta gratuit?
Pai aia iti spuneam. Daca aveam noroc sa prind un peste eram pe podium si in 2009 si in 2013.oanavictor scrie:Concursurile si rezultatele Romaniei de cand se fac calificari pe Corbu au dovedit asta.(2012-Campioni Mondiali la echipe si la individual, 2015 Campioni Mondiali la individual plus ca in 2013 si in 2015 am ratat podiumul la echipe doar din cauza ghinionului)Vladut Mateianu scrie:barbumarius scrie:
PS De ce este echilibrat Corbu si Hermes nu ?
care-i ghinionul ala barbule !!!!!!!!!!!!!nu cumva grilele au fost prea bine facute si tu ai nimerit pe cea mai proasta grila a lotului ........aia de valoarea numarul 3 !!!!!!!!! :idea:unde nu prea ai avut noroc sa prinzi un pestetu ai vrut-o
E concurs organizat de Bogdan Dragan, nu i-a interzis nimeni. Si ghici ce, tocmai la taxa cea mai mica nu se inghesuie lumea. Ciudat. La concursurile private cu taxe mari e inghesuiala pentru ca exista miza, iti scoti parleala daca castigi ceva. La CN nu e miza in bani? Pai ce miza mai mare decat sa iti reprezinti tara la un campionat mondial, cu buget asigurat, poate exista? Sunt eu tampit sau sunt niste lucruri care se bat cap in cap? Si daca i-am gasit defect baltii Corbu ca nu e langa Bucuresti, sau ca are prea mult peste...nu stiu ce sa mai zic...romanraul scrie: k nu se mai tine pe Corbu ce fac??? Ca ma uit la concursuri pe Corbu si nu prea se mai inghesuie lumea ca in alți ani si am mai auzit ca vor sa interzica concursurile facute de altii din afara cu taxa mai mica ca le strica joaca cu concursurile lor....
Buget asigurat ? Vor fi maximum 4-5 loturi la CN, deci 4000 euro ! Asta este bugetul ? Eu nu prea cred, si crede-ma ca am ceva experienta....pharaoh scrie: Pai ce miza mai mare decat sa iti reprezinti tara la un campionat mondial, cu buget asigurat, poate exista? Sunt eu tampit sau sunt niste lucruri care se bat cap in cap? Si daca i-am gasit defect baltii Corbu ca nu e langa Bucuresti, sau ca are prea mult peste...nu stiu ce sa mai zic...