Moderator: gor965
Eu personal nu am nimic de pierdut(daca nu se schimba datele etapelor-lucru cu care nu o sa fiu de acord) in schimb competitia va avea de pierdut cea mai echilibrata balta si cele mai bune conditii de pescuit. Nu eu decid cum sa fie, ci cluburile. Dar inca o data intreb, de ce nu s-a discutat aceste lucruri atunci sau de ce ati asteptat din noiembrie pana acum?Vladut Mateianu scrie:Un CN adevarat ar trebui structurat pe ideea lui AV de la Turneul Celor 6, pe balti diferite se vede valoarea !
Barbule, daca exista vointa totul este realizabil ! Ca dovada, am vb acum cu Florin Mashu si ne pune la dispozitie GRATUIT balta Hermes Peris ptr finala ! Cred ca nu mai este nevoie de prezentarea baltii....
Pasul doi. Facem etapa eliminatorie la Corbu (unde costa) , sau gasim alta balta (pe profilul celei pe care va fi CM anul acesta) unde facem etapa (sau etapele, daca este mica) eliminatorie !
Ce crezi, se poate ? Se poate(daca se vrea) sa fie taxa de participare de maximum 500 e / lot ?
Ce ai de pierdut TU, de esti asa vehement ?
Pai exista un CN al federatiei. Decizia iti apartine la care vrei sa participi.romanraul scrie:Sau poate vrea Federatie sa organizeze CN-ul fara costuri din partea cluburilor. Si toata lumea e fericita... Si cu bani in buzunar si fara procese....
Apropo, mai sunt si in tara balti, nu doar in Buc...
Repet, eu nu am fost ATUNCI, mai sunt si oameni care au serviciu.....barbumarius scrie: Dar inca o data intreb, de ce nu s-a discutat aceste lucruri atunci sau de ce ati asteptat din noiembrie pana acum?
Concursurile si rezultatele Romaniei de cand se fac calificari pe Corbu au dovedit asta.(2012-Campioni Mondiali la echipe si la individual, 2015 Campioni Mondiali la individual plus ca in 2013 si in 2015 am ratat podiumul la echipe doar din cauza ghinionului)Vladut Mateianu scrie:Repet, eu nu am fost ATUNCI, mai sunt si oameni care au serviciu.....barbumarius scrie: Dar inca o data intreb, de ce nu s-a discutat aceste lucruri atunci sau de ce ati asteptat din noiembrie pana acum?
Altfel, te asigur ca s-ar fi discutat si aceste aspecte, dar niciodata nu este prea tarziu !![]()
PS De ce este echilibrat Corbu si Hermes nu ?
nu a fost niciodata de acord desii ia fost sugerat in fiecare an, mai mult decat atat anul asta a mai si scumpit un pic !barbumarius scrie:Apropo, l-a intrebat cineva pe Florin Carstocea daca este dispus sa ofere balta gratuit?
---------cat peste ai prins tu in 2009 in franta si 2015 .........in 2013 in portugalia ........2015 in spania .....trebuie si d'astea de incuietoare care sa-ti puna si mintea la contributie nu doar bulanul loculuibarbumarius scrie:Livada- sa pui varza.................eu vad ca ciprian de la baia mare prinde si pe 5 ianuarieoanavictor scrie:sa mai facut barbule ........tancabesti ,hobaia ,darvari
lates ,livada ....
se poate si acum .........livada ,teiu ,tancabesti ,moara ,hermes ,magura ,darvari .........important este sa vrei schimbare daca altfel nu se poate
Teiu- nu ai fost, deci nu stii ce vorbesti............am vazut clasamente si pesti postati chiar de tine
Tancabesti- trebuie intai sa vb cu Parfene daca mai e dispus sa dea balta gratis lumii crapiste care s-a p...t pe el ............garantez eu ca o da
Moara- probabil ca da, dar acolo nu se poate gasi o soluti echilibrata nici la un concurs calitate-cantitate dar la CN.............sectorizata este ok .....dar anul asta in spania cum a fost !!!!!!!!!
Hermes, Magura idem Moara ...........nici corbu nu este prea egala ......dar sectoarele rezolva tot![]()
Darvari- vorbim de CN la crap nu la caras( scuze dar o ceri)
Concursurile si rezultatele Romaniei de cand se fac calificari pe Corbu au dovedit asta.(2012-Campioni Mondiali la echipe si la individual, 2015 Campioni Mondiali la individual plus ca in 2013 si in 2015 am ratat podiumul la echipe doar din cauza ghinionului)Vladut Mateianu scrie:barbumarius scrie:
PS De ce este echilibrat Corbu si Hermes nu ?