Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Discutii despre CN

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:cum sa nu aiba legatura, cornele?
spui ca se va organiza. se organizeaza singura? cine o va organiza?

liga a avut posibilitatea s-o faca, de ce a refuzat?
mai andrei, ce are sula cu prefectura...o organizeaza apcr, care-i problema...nu cred ca darvariul are asa mare nevoie de reclama, problema e ca seamana cu aia din italia, sau cel putin asa se spune si atunci de ce sa nu lasam toate orgoliile la o parte ?

daca ne faceati o peopunere cinstita in care sa fie toata lumea pe picior de egalitate si n-ar mai fi spus unii si altii ca ne-ati intins o mana din mila, fii sigur ca, colaboram si toti aveam de castigat

sa nu ma intrebi acum ce inseamna "cinstita", fiindca stii tu foarte bine si n-are rost sa plictisim lumea cu discutii interminabile.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Eu cred ca trebuie luata in calcul orice varianta, inclusiv Darvariul. Avantajele sunt mult mai mari daca se poate organiza etapa pe o singura balta. Lasati cearta laoparte si incepeti sa veniti numai cu idei constructive. Interesul pescarilor este sa aiba sanse egale, sa pescuiasca pe o balte echilibrata si sa nu aiba parte de manarii.
Mai este f putin timp pana la prima etapa, cluburile isi incep incet, incet pregatirile, documentatia, s.a.m.d. S-a pierdut f mult timp cu contestatile de la AGVPS si din aceasta cauza ati pierdut din vedere obiectivul principal si anume cum sa facem cel mai bun lot pentru Romania.
Personal vreau sa se aleaga balta cat mai repede, sa pot sa imi iau relatile care ma intereseaza, sa am timp sa o studiez, nu ma intereseaza daca ea se numeste Darvari, Iezer sau cum i-o spune.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:cum sa nu aiba legatura, cornele?
spui ca se va organiza. se organizeaza singura? cine o va organiza?

liga a avut posibilitatea s-o faca, de ce a refuzat?
mai andrei, ce are sula cu prefectura...o organizeaza apcr, care-i problema...nu cred ca darvariul are asa mare nevoie de reclama, problema e ca seamana cu aia din italia, sau cel putin asa se spune si atunci de ce sa nu lasam toate orgoliile la o parte ?

daca ne faceati o peopunere cinstita in care sa fie toata lumea pe picior de egalitate si n-ar mai fi spus unii si altii ca ne-ati intins o mana din mila, fii sigur ca, colaboram si toti aveam de castigat

sa nu ma intrebi acum ce inseamna "cinstita", fiindca stii tu foarte bine si n-are rost sa plictisim lumea cu discutii interminabile.
nu plictisim pe nimeni, lumea trebuie sa inteleaga cum s-au desfasurat lucrurile in iarna asta. nu e nimic de ascuns.

observ ca la tine (voi, liga) criteriul principal de cantarire a unei oferte este gura lumii (unii si altii). e penibil, zau asa.

oferta a fost cat de poate de cinstita si a venit din partea a 16 cluburi din toata romania. puteati s-o acceptati sau sa discutam pe seama ei. v-am oferit o mansa si CN gratis pt. echipele voastre. cu conditia sa duceti echipa la mondiale daca se califica una de la liga.
puteati sa negociati in perioada urmatoare si allte variante, daca nu aveati suportul finaciar respectiv. existau si alte solutii.
voi v-ati dus imediat la agvps sa cereti TOT CAMPIONATUL.
si sa beliti apcr-ul.
care a fost motivul? mana necinstita pe care v-au descris-o unii si altii?

tu nu intelegi ceva fundamental. si atunci si acum, ca sa se faca o mansa pe darvari, voi (liga) nu trebuie sa ridicati statuie apcr-ului si nici macar sa incetati a-l ponegri. puteti sa ne injurati cat vreti.
dar trebuie sa RECUNOASTETI dreptul acestei asocaitii de a organiza cn de crap in romania.
ori, voi tocmai asta nu faceti.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Dani Hentiu scrie:Eu cred ca trebuie luata in calcul orice varianta, inclusiv Darvariul. Avantajele sunt mult mai mari daca se poate organiza etapa pe o singura balta. Lasati cearta laoparte si incepeti sa veniti numai cu idei constructive. Interesul pescarilor este sa aiba sanse egale, sa pescuiasca pe o balte echilibrata si sa nu aiba parte de manarii.
Mai este f putin timp pana la prima etapa, cluburile isi incep incet, incet pregatirile, documentatia, s.a.m.d. S-a pierdut f mult timp cu contestatile de la AGVPS si din aceasta cauza ati pierdut din vedere obiectivul principal si anume cum sa facem cel mai bun lot pentru Romania.
Personal vreau sa se aleaga balta cat mai repede, sa pot sa imi iau relatile care ma intereseaza, sa am timp sa o studiez, nu ma intereseaza daca ea se numeste Darvari, Iezer sau cum i-o spune.
dani, este perfect adevrat ce spui.
numai ca, pana nu vom rezolva problema reprezentativitatii nu putem avansa.
imagineaza-ti ca apcr-ul face o mansa pe darvari, dupa care liga o contesta si cere agvps-ului sa faca ei alta mansa.
deoarece anumiti domni (culmea, cu par alb in cap) sustin ca sula nu are de-a face cu prefectura
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:imagineaza-ti ca apcr-ul face o mansa pe darvari, dupa care liga o contesta si cere agvps-ului sa faca ei alta mansa.
deoarece anumiti domni (culmea, cu par alb in cap) sustin ca sula nu are de-a face cu prefectura
acum aberezi...fa tu manse la darvari si vei avea tot sprijinul meu total dezinteresat...spun asta pentru ca stiu bine balta...si se mai gasesc sigur si altii, tot dezinteresati ca sa sprijine aceasta manse :wink:

in alta ordine de idei, recunoaste ca am incercat niste negocieri, iar tu ai fost initial intr-u totul de acord, apoi te-ai sucit...

si un paradox la 56 de ani, inca nu am par alb in cap, sic ! :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:acum aberezi...fa tu manse la darvari si vei avea tot sprijinul meu total dezinteresat...spun asta pentru ca stiu bine balta...si se mai gasesc sigur si altii, tot dezinteresati ca sa sprijine aceasta manse :wink: :
nu era vorba de sprijinul tau, ci de acordul organizatiei din care faci parte. eviti discutia. ce garantie exista ca nu vom fi contestati in continuare?
cornelserbu scrie: in alta ordine de idei, recunoaste ca am incercat niste negocieri, iar tu ai fost initial intr-u totul de acord, apoi te-ai sucit...:
nu este adevarat
cornelserbu scrie:si un paradox la 56 de ani, inca nu am par alb in cap, sic ! :lol:
multi inainte!
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Ultima oară modificat Vin Feb 18, 2011 17:04 de către Popescu Stefan, modificat de 2 ori în total.

andrei vladeanu
Veteran

cine, nea fane?
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

1. menirea opozitiei este sa conteste puterea (ai auzit de motiunea de cenzura ?), daca tie asta ti se pare paradoxal, atunci lasa-i pe altii sa defineasca democratia...

2. este foarte adevarat...te-ai sucit a doua zi dupa ce te-ai intalnit cu buhac si cu pasa...

3. multumesc la fel !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:1. menirea opozitiei este sa conteste puterea (ai auzit de motiunea de cenzura ?), daca tie asta ti se pare paradoxal, atunci lasa-i pe altii sa defineasca democratia...

2. este foarte adevarat...te-ai sucit a doua zi dupa ce te-ai intalnit cu buhac si cu pasa...

3. multumesc la fel !
opozitie zici? tine minte ca zmeul se ridica impotriva vantului, nu cu vantul.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”