Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:nu. presedinte.
ei, atunci citeste mai atent...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

andrei vladeanu scrie:din punctul meu de vedere darvariul ar fi fost o varianta acceptabila.
mai ales in varianta - 2 sectoare pe darvari + unul pe gostilele

oana si clubul pelicanul au dat cu piciorul la oferta apcr de a organiza o mansa de cn.

apoi, s-au angrenat in actiunea ligii de a capata organizarea intregului cn (lupta cu morile de vant, dar sustinuta prin zeci de adrese si poteca la agvps). liga, acvila, soimul, nu conteaza cine, numai apcr sa nu organizeze.

dupa ce agvps declara raspicat (ca si anul trecut) ca exista un protocol cu apcr si aceasta asociatie se ocupa de campionatul national, oana victor se arata nemultumit si se intreaba retoric
-cate ilegalitati trebuie sa mai faca apcr pt anularea protocolului?!?

este dreptul fiecaruia sa faca si sa se intrebe ce doreste.

in conditiile expuse mai sus, zic si eu
-are ce sa caute apcr-ul pe darvari?!?
as reveni la marul discordiei. se pare ca acest post al meu a stranit discutiile.
propun comentarii pe acest subiect. are ce sa caute darvariul ca mansa de cn in 2011?
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
andrei vladeanu scrie:din punctul meu de vedere darvariul ar fi fost o varianta acceptabila.
mai ales in varianta - 2 sectoare pe darvari + unul pe gostilele

ASA VARIANTA PUTEA SA O FACA NUMAI UNUL CARE HABAR NU ARE CE SE INTAMPLA LA GOSTILELE .

propun comentarii pe acest subiect. are ce sa caute darvariul ca mansa de cn in 2011?

DA ,PENTRU CA ARE PESTE MOFTUROS SI CARE SE PRINDE FOARTE GREU ,SOLICITAND PESCARII LA MAXIM SI SCOTAND IN EVIDENTA NUMAI PE CEI VALOROSI .
DA ,PENTRU CA SEAMANA FOARTE BINE CU BALTA DE CONCURS
ARE INFRASTRUCTURA NECESARA UNEI COMPETITII
INCAP 36 POSTURI
GARDUL NU INFLUENTEAZA CU NIMIC COMPETITIA ,PENTRU CA NU SA SCOS PESTELE DIN PARTEA CEALALTA ,CHIAR PARTEA CEALALTA ARE O SUPRAFATA MAI MARE ,SI PROBABIL PESTE MAI MULT .

cel mai bine ar fi sa se faca un chestionar la care sa raspunda numai presedintii de cluburi care vor participa la competitie .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: Discutii despre CN

Mesaj de Vladut Mateianu »

eu zic ca ar fi interesant si un chestionar printre pescari, sa vedem daca doresc sa ii mai ramana lacul darvari lui victor oana sau nu ! :D

lasand gluma la o parte, cn il organizeaza apcr. iar in cadrul apcr nu dicteza v.oana ce sa se faca.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

oana, darvariul si liga au refuzat oferta noastra de a face o mansa acolo si au luptat sa desfiinteze protocolul agvps-apcr.
au cerut o iarna intreaga organizarea, ei, liga
apoi, in cateva secunde, in sedinta cu pres selaru, reprezentantul ligii a renuntat la organizare in favoarea soimului. sau a acvilei. sau a oricui, dar numai sa nu mai organizeze apcr-ul.

ce sa caute apcr-ul la darvari?

atentie, eu nu sunt genul de om serbu cornel. pot depasi orice probleme si animozitati intr-un scop constructiv.
numai ca, in continuare liga face memorii la agvps si contesta apcr-ul cu acuzatii grave.

prin urmare nu ingroapa securea razboiului. asta e problema, nu exista deloc premizele unei colaborari.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Nu cred ca trebuie sa discutam de Oana ,Liga ,Soimul ..............
Aici discutam despre LACURI......
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

oanavictor scrie:Nu cred ca trebuie sa discutam de Oana ,Liga ,Soimul ..............
Aici discutam despre LACURI......
opreste-te, victore, ranchuna lui vladeanu e memorabila...de geaba vorbeste gura fara el ca as fi eu asa, nu vezi ca el se confunda cu apcr-ul...i-as recomanda ariel pentru "pete" :)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

prin aceasta recomandare dovedesti ca esti ranchiunos.

eu intreb f clar. daca semantura lui oana se afla inclusiv pe ultima reclamatie a ligii de la agvps in care se acuza apcr-ul de tot felul de nenorociri, ce sa caute nenorocitii sa colaboreze cu oana pe lacul darvari?
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:prin aceasta recomandare dovedesti ca esti ranchiunos.

eu intreb f clar. daca semantura lui oana se afla inclusiv pe ultima reclamatie a ligii de la agvps in care se acuza apcr-ul de tot felul de nenorociri, ce sa caute nenorocitii sa colaboreze cu oana pe lacul darvari?
de ce sunt ranchiunos, pentru ca-i spun ca nu are rost sa mai discute pentru ca tu nu intelegi ca reclamatiile alea, care in paranteza fie spus, sunt reale, le stiu toti pescarii si le-ai recunoscut si tu, nu au nicio legatura cu balta pe care se va desfasura una dintre manse...chiar vrei sa spun ce mi-ai spus la telefon asta toamna in legatura cu aceasta balta ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cum sa nu aiba legatura, cornele?
spui ca se va organiza. se organizeaza singura? cine o va organiza?

liga a avut posibilitatea s-o faca, de ce a refuzat?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”