ei, atunci citeste mai atent...andrei vladeanu scrie:nu. presedinte.

Moderator: gor965
ei, atunci citeste mai atent...andrei vladeanu scrie:nu. presedinte.
as reveni la marul discordiei. se pare ca acest post al meu a stranit discutiile.andrei vladeanu scrie:din punctul meu de vedere darvariul ar fi fost o varianta acceptabila.
mai ales in varianta - 2 sectoare pe darvari + unul pe gostilele
oana si clubul pelicanul au dat cu piciorul la oferta apcr de a organiza o mansa de cn.
apoi, s-au angrenat in actiunea ligii de a capata organizarea intregului cn (lupta cu morile de vant, dar sustinuta prin zeci de adrese si poteca la agvps). liga, acvila, soimul, nu conteaza cine, numai apcr sa nu organizeze.
dupa ce agvps declara raspicat (ca si anul trecut) ca exista un protocol cu apcr si aceasta asociatie se ocupa de campionatul national, oana victor se arata nemultumit si se intreaba retoric
-cate ilegalitati trebuie sa mai faca apcr pt anularea protocolului?!?
este dreptul fiecaruia sa faca si sa se intrebe ce doreste.
in conditiile expuse mai sus, zic si eu
-are ce sa caute apcr-ul pe darvari?!?
andrei vladeanu scrie:andrei vladeanu scrie:din punctul meu de vedere darvariul ar fi fost o varianta acceptabila.
mai ales in varianta - 2 sectoare pe darvari + unul pe gostilele
ASA VARIANTA PUTEA SA O FACA NUMAI UNUL CARE HABAR NU ARE CE SE INTAMPLA LA GOSTILELE .
propun comentarii pe acest subiect. are ce sa caute darvariul ca mansa de cn in 2011?
opreste-te, victore, ranchuna lui vladeanu e memorabila...de geaba vorbeste gura fara el ca as fi eu asa, nu vezi ca el se confunda cu apcr-ul...i-as recomanda ariel pentru "pete"oanavictor scrie:Nu cred ca trebuie sa discutam de Oana ,Liga ,Soimul ..............
Aici discutam despre LACURI......
de ce sunt ranchiunos, pentru ca-i spun ca nu are rost sa mai discute pentru ca tu nu intelegi ca reclamatiile alea, care in paranteza fie spus, sunt reale, le stiu toti pescarii si le-ai recunoscut si tu, nu au nicio legatura cu balta pe care se va desfasura una dintre manse...chiar vrei sa spun ce mi-ai spus la telefon asta toamna in legatura cu aceasta balta ???andrei vladeanu scrie:prin aceasta recomandare dovedesti ca esti ranchiunos.
eu intreb f clar. daca semantura lui oana se afla inclusiv pe ultima reclamatie a ligii de la agvps in care se acuza apcr-ul de tot felul de nenorociri, ce sa caute nenorocitii sa colaboreze cu oana pe lacul darvari?