Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
ciortanica
Puncte: 0

Re: Discutii despre CN

Mesaj de ciortanica »

oanavictor scrie:ai dreptate Claudiu ,dar atunci nu iese numarul cluburilor ,pentru ca in lista nu sunt decat 15 ,iar vladeanu spune 16 .
Dl Andrei are dreptate,vom fi 16,clubul se numeste V.P si este din Targoviste,asa ca carcotasii sa o lase mai moale,ca Dl Andrei are iar dreptate :)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:generatia 94 antreneaza in 2011
halagian ai idee ce mai face? :wink:
exemplul este nepotrivit...sir alex ferguson e cu doar doi ani mai "tanar" decat armeanu' si antreneaza bine merci la una dintre cele mai titrate echipe din lume :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

ciortanica scrie:
oanavictor scrie:ai dreptate Claudiu ,dar atunci nu iese numarul cluburilor ,pentru ca in lista nu sunt decat 15 ,iar vladeanu spune 16 .
Dl Andrei are dreptate,vom fi 16,clubul se numeste V.P si este din Targoviste,asa ca carcotasii sa o lase mai moale,ca Dl Andrei are iar dreptate :)
Militiene când se ia cineva de clubul vostru sari imediat ,,, tu cu nea byl ar trebuii sa va puneti capitani ca nu cred ca mai faceți fata , si spunele oamenilor cum se numește clubul nu V P
lacul Draghiceni jud. olt

SIMESCU VALENTIN

Si vezi cu unflaturire pt Andrei ca intri in gura lui Oana si Cornel si de dracu dai , treaba ta gogule

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

SIMESCU VALENTIN scrie:
ciortanica scrie:
Militiene când se ia cineva de clubul vostru sari imediat ,,, tu cu nea byl ar trebuii sa va puneti capitani ca nu cred ca mai faceți fata , si spunele oamenilor cum se numește clubul nu V P
Ce fratioirul va pare rau ca nu mai suntem camarazi,asta e viata ,clubul se numeste Visul Pescarului,cat despre mine si nea Byl nu iti face griji ca intotdeauna te vei uita din jos in sus la concursuri :lol: :lol:
Te pupa fratele tau

SIMESCU VALENTIN

Ce fratioirul va pare rau ca nu mai suntem camarazi,asta e viata ,clubul se numeste Visul Pescarului,cat despre mine si nea Byl nu iti face griji ca intotdeauna te vei uita din jos in sus la concursuri :lol: :lol:
Te pupa fratele tau
ahaaaa , eu când am văzut V P am crezut ca vine de la VIP , am înțeles

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

SIMESCU VALENTIN scrie:Ce fratioirul va pare rau ca nu mai suntem camarazi,asta e viata ,clubul se numeste Visul Pescarului,cat despre mine si nea Byl nu iti face griji ca intotdeauna te vei uita din jos in sus la concursuri :lol: :lol:
Te pupa fratele tau
ahaaaa , eu când am văzut V P am crezut ca vine de la VIP , am înțeles
Daca vroiam sa scriu vip scriam V.I.P.(very import person) :shock: :shock:

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

credeti ca Balotesti-Fieni ar merge? cred ca exista posibilitatea amenajarii standurilor dupa regulament, peste este, conditii sunt.

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

Tudor Cosmin scrie:pai si care-i smecheria carp fishing-ului??? nu structurile???? cat despre sectoare...........................................(valabil pe orice balta)
P.S. la Balotesti Fieni cum faci sectoarele???
daca ar fi acceptata ca si conditii de organizatori nu cred ca s-ar impune impartire pe sectoare, locurile din ce an vazut sunt oarecum asemanatoare

Pasa

Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Mesaj de Pasa »

da
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”