Moderator: gor965
tu ce crezi?Pasa scrie:Andrei ai ceva inpotriva a organiza cn 2011 AVPS SOIMUL
Eu cred ca nuandrei vladeanu scrie:tu ce crezi?Pasa scrie:Andrei ai ceva inpotriva a organiza cn 2011 AVPS SOIMUL
dar ai idee si de ce nu ?Pasa scrie:Eu cred ca nuandrei vladeanu scrie:tu ce crezi?Pasa scrie:Andrei ai ceva inpotriva a organiza cn 2011 AVPS SOIMUL
NU CONTEAZA MORTUL DACA INMORMANTAREA ESTE FRUMOASAandrei vladeanu scrie:apropo,
interesele caror pescari le reprezentati voi, cei din liga de crap?
la ultima sedinta de la agvps, persoana care va reprezenta a renuntat verbal nonsalant la cererea de organizare a cn (pe care a batut moneda o iarna intreaga) si a spus ca doreste organizator de campionat national asociatia soimul.
in urma unui protocol sa considerat ca sunt sanse mai mari ca Soimul sa obtina organizarea competitiei ,iar Liga si Aqvila vor ajuta CU TOATE FORTELE DE CARE DISPUN .
asa au considerat pescarii cluburilor care fac parte din liga ca interesul lor le dicteaza sa faca soimul campionatul?
cine a semnat protocolul asta?oanavictor scrie: in urma unui protocol sa considerat ca sunt sanse mai mari ca Soimul sa obtina organizarea competitiei ,iar Liga si Aqvila vor ajuta CU TOATE FORTELE DE CARE DISPUN .
vezi ca ai ramas cu coliva-n mana...oanavictor scrie: NU CONTEAZA MORTUL DACA INMORMANTAREA ESTE FRUMOASA![]()
gentelmen agreementandrei vladeanu scrie:cine a semnat protocolul asta?oanavictor scrie: in urma unui protocol sa considerat ca sunt sanse mai mari ca Soimul sa obtina organizarea competitiei ,iar Liga si Aqvila vor ajuta CU TOATE FORTELE DE CARE DISPUN .
si in interesul caror pescari a fost facut, ca sa mentin linia discutiei?!