Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de Victoras Petcu »

claudiue scrie:10 tone in 200 de hectare ?
la 5 kg pestele inseamna 2000 de crapi => 10 crapi la hectar...in contextul in care se pescuieste pe culoar de 8 metrii si de arunca aproximativ 120...ai de pescuit 960 metrii patrati deci 10% din hectar = 1 crap !!! :lol: :lol: :lol:

Neavand nicio legatura aritmetica cu pescuitul, daca balta este cat de putin dezechilibrata, multa lume nu va puncta doar din cauza locului tras la sorti si a densitatii !

Asta se doreste pt o etapa de CN ?
"10 tone in 200 de hectare?"

Dle aveti dreptate!!!!! Daca se populeaza cu 100 de tone,mai merge!!!!!
Victoras Petcu

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
este dreptul fiecaruia sa faca si sa se intrebe ce doreste.

in conditiile expuse mai sus, zic si eu
-are ce sa caute apcr-ul pe darvari?!?
Faci ce faci si arati dusmania ,ura si veninul fara limite amestecand dea valma interesele meschine fara a tine cont si de interesele pescarilor competitori .
Care este legatura intre pescarii care vor sa participe la competitie si dusmania viscerala pe care o ai tu impotriva mea sau eu impotriva caracterului tau josnic si murdar !!!!!!!!!!!!
De ce amesteci cluburile in aceste divergente de opinii ,jignind fara noima membrii cluburilor care nu au dorit inregimentarea in apcr !!!!!!!!!!!!!!!!
CLUBUL PELICANUL VA PARTICIPA LA COMPETITIE CHIAR DACA VEI HOTARAI CA ACESTE MANSE SA SE DISPUTE PE STRANDUL CIUREL ,NEINTREBANDU-SE NICIODATA CA NU AU CE CAUTA INTR-O COMPETITIE ORGANIZATA DE APCR ,IAR MEMBRII CLUBULUI AU PARTICIPAT SI VOR PARTICIPA LA COMPETITII NETINAND CONT DE ORGANIZATORI SI CU ATAT MAI PUTIN DE CONFLICTELE INTRE ASOCIATII.
PE DARVARI ABSOLUT TOTI PESCARII AU FOST PRIMITI SI TRATATI CU RESPECT DE CATRE MINE INDIFERENT DE CARE PARTE A BARICADEI SAU AFLAT ,CHIAR DACA CU O ZI IN URMA NE-AM BALACARIT IN PUBLIC .POT DA NUMEROASE EXEMPLE DE ACEST FEL INCEPAND CU TINE ,ROSIORU ,MATEIANU SI TERMINAND CU VAL .NIMENI NU A FOST SI NU VA FI JIGNIT NICIODATA LA DARVARI .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Ionut Zamfir

Mesaj de Ionut Zamfir »

mai taie din ele te rog eu :oops: :oops: :oops:

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

oanavictor scrie:in mod sigur Darvariul are mai mult peste decat Fantanele ,Iezer si Bunget la un loc ,plus ca absolut tot pestele este punctabil.
Chestia cu echilibratul locurilor si a sectoarelor este o bazaconie ,pentru ca nicaieri in lume nu exista o balta egala sau echilibrata .
Concursurile sunt castigate numai de pe locurile consacrate ,iar in cazul de fata se echilibreaza singura datorita regulamentului pe sectoare .
Asta a fost si motivul pentru care competitia mondiala se desfasoara pe loturi ,pentru a echilibra cat de cat balta .
De ce nuincercam si pe Valea Argovei ca este mai mare si decat Fantanele si Iezer la unloc :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@IONUT

de ce ti-ai modificat postarea ? ti-era frica ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Ionut Zamfir

Mesaj de Ionut Zamfir »

frica nu are de ce sa imi fie ... m-am gandit totusi ca nu are rost sa ma bag eu in aceste certuri pentru ca nu am nicio legatura cu darvariul si cu ce se intampla acolo si nici cu relatiile dintre voi si oana. poate cand o sa fie topic despre asa ceva o scriu.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

chiar eram curios ce ai patit pe balta la darvari.... dar daca nu vrei sa vorbesti, nicio problema.... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Ionut Zamfir

Mesaj de Ionut Zamfir »

tocmai de asta mi-am modificat postarea ... pentru ca nu am patit nimic eu personal ... si nu stiu daca e bine sa vorbesc in numele altora ... dar am auzit ceva povesti nu prea frumoase de pe darvari.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Ionut Zamfir scrie:tocmai de asta mi-am modificat postarea ... pentru ca nu am patit nimic eu personal ... si nu stiu daca e bine sa vorbesc in numele altora ... dar am auzit ceva povesti nu prea frumoase de pe darvari.

Zi Ionut tot ce ai auzit ,ca nu se supara nimeni ,daca tot ai avut intentia sa spui ceva .
Dar daca nu vrei ,poate doreste Mateianu sa spuna ce a citit cand ai modificat sau gaseste el ceva sa inventeze ce a patit el cand a venit la Darvari .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie: (...) Faci ce faci si arati dusmania ,ura si veninul fara limite amestecand dea valma interesele meschine fara a tine cont si de interesele pescarilor competitori .
(...)
dar tu ai tinut cont de interesele pescarilor competitori, mai exact de pescarii clubului pelicanul, cand ai refuzat cu liga sa faceti o etapa si sa deveniti co-organizatori ai cn 2011?!?!
interesul pescarului competitor al clubului pelicanul, daca tot folosesti fraze mari, era sa faci mansa pe darvari (lac pe care il cunosc cel mai bine) si sa atragi sponsori, asa cum ti-a oferit apcr-ul. iar cu sponsorii sa-ti ajuti pescarii competitori.

crezi ca tu tii cont de interesele pescarilor competitori prin actiunile (de cele mai multe ori sinucigase) indreptate fanatic impotriva apcr-ului??

ps l-as intreba si pe serbu acelasi lucru, insa la el ar trebui sa folosesc singularul. pt ca el reprezinta interesul pescarului competitor. al lui tica filimon.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”