andrei vladeanu scrie:
este dreptul fiecaruia sa faca si sa se intrebe ce doreste.
in conditiile expuse mai sus, zic si eu
-are ce sa caute apcr-ul pe darvari?!?
Faci ce faci si arati dusmania ,ura si veninul fara limite amestecand dea valma interesele meschine fara a tine cont si de interesele pescarilor competitori .
Care este legatura intre pescarii care vor sa participe la competitie si dusmania viscerala pe care o ai tu impotriva mea sau eu impotriva caracterului tau josnic si murdar !!!!!!!!!!!!
De ce amesteci cluburile in aceste divergente de opinii ,jignind fara noima membrii cluburilor care nu au dorit inregimentarea in apcr !!!!!!!!!!!!!!!!
CLUBUL PELICANUL VA PARTICIPA LA COMPETITIE CHIAR DACA VEI HOTARAI CA ACESTE MANSE SA SE DISPUTE PE STRANDUL CIUREL ,NEINTREBANDU-SE NICIODATA CA NU AU CE CAUTA INTR-O COMPETITIE ORGANIZATA DE APCR ,IAR MEMBRII CLUBULUI AU PARTICIPAT SI VOR PARTICIPA LA COMPETITII NETINAND CONT DE ORGANIZATORI SI CU ATAT MAI PUTIN DE CONFLICTELE INTRE ASOCIATII.
PE DARVARI ABSOLUT TOTI PESCARII AU FOST PRIMITI SI TRATATI CU RESPECT DE CATRE MINE INDIFERENT DE CARE PARTE A BARICADEI SAU AFLAT ,CHIAR DACA CU O ZI IN URMA NE-AM BALACARIT IN PUBLIC .POT DA NUMEROASE EXEMPLE DE ACEST FEL INCEPAND CU TINE ,ROSIORU ,MATEIANU SI TERMINAND CU VAL .NIMENI NU A FOST SI NU VA FI JIGNIT NICIODATA LA DARVARI .