Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Mesaj de EX-UL »

Dan Mitranescu scrie:
Vladut Mateianu scrie:..............
Nu stiu.... Ce a fost in trecut , nu ma intereseaza. Dar la concursurile organizate de Senior Crap am de gand sa tai in carne vie.....La prima dovada ca cineva a incercat sa fraudeze rezultatele, strange si pleaca acasa ! Direct, fara alte explicatii !
Sunt concursuri private, nimeni nu obliga pe nimeni sa participe. La fel, organizatorul are dreptul sa selecteze participantii. La anul, Senior Trophy se va desfaSURA doar PE BAZA DE INVITATII !!!!!!!!!! :wink:

Vladut,
Dar daca vei avea combatul sau noncombatul pus "pe fata" de unele echipe cum vei proceda ?
Dane , noncombatul intervine cind joci pentru glorie , in etape multe ( no cash ) . Cind e concurs privat , joci macar captura pina la capat .... , deci nu prea e cazul . Plus orgoliile si brailele , samd .

Buhac

Mesaj de Buhac »

Domnul Val Pangica jr
Nu vrei sa ma lamuresti deloc ;
-Condescu la ce concursuri de pescuit a participat ?
-Cine pe cine a facut pipi ?
-Eu asa am venit pe lume .
-Tu ai venit pe lume in costumas?
-DNA-are ramura de pescuit sportiv ?
-Eu sigur nu o sa uit de unde am plecat.
-Nu toata lumea poate pleca in acelas timp ca nu au aceasi data de nastere,acelas loc de nastere si aceiasi parinti chiar daca ei se sfatuiesc ca si FRATI.
-Chiar daca uni au venit pe lume in ..... gol mai devreme sau mai tarziu vor PLECA la fel de BOGATI.
-In gura lui DOMNUL IUGA (pentru mine) nu ma uit ca nu am facut stomatologie .
-Ce e de bine ? Invatama sa fac si eu.
-Multumesc anticipat de sfaturile pe care le astept ca de la un FRATE mai mare !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Val Pangica jr scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Vladut Mateianu scrie:..............
Nu stiu.... Ce a fost in trecut , nu ma intereseaza. Dar la concursurile organizate de Senior Crap am de gand sa tai in carne vie.....La prima dovada ca cineva a incercat sa fraudeze rezultatele, strange si pleaca acasa ! Direct, fara alte explicatii !
Sunt concursuri private, nimeni nu obliga pe nimeni sa participe. La fel, organizatorul are dreptul sa selecteze participantii. La anul, Senior Trophy se va desfaSURA doar PE BAZA DE INVITATII !!!!!!!!!! :wink:

Vladut,
Dar daca vei avea combatul sau noncombatul pus "pe fata" de unele echipe cum vei proceda ?
Dane , noncombatul intervine cind joci pentru glorie , in etape multe ( no cash ) . Cind e concurs privat , joci macar captura pina la capat .... , deci nu prea e cazul . Plus orgoliile si brailele , samd .
Val,

In noua formula in care organizeaza Vladut concursurile ( doua clasamente paralele : cantitate si cei mai mari x pesti) se da o mare posibilitate combatului si noncombatului de a influenta clasamentul.

Cand mi-am luat-o in primavara cu "combatul" pe MV2 nu a fost nici o problema ,cand am dat-o acum cu "noncombatul" a inceput lumea sa strige ca vai ce rusine este !

Hai sa hotaram o data ce este bine si ce nu , ce se pedepseste si ce se aplauda ca sa stim dupa ce reguli jucam .

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Dane

depinde la ce sistem de referinta te raportezi . In sistemul meu cartezian - echipele care pescuiesc , sunt demne de toata stima . Dovada cea mai buna este MV de anul asta in care Costel Stanila mi-a suflat captura la 15 minute inainte de terminarea concursului . Nici noi si nici ei nu eram la cantitate in vreo carte ,
"practic" ( sic ! ) spritz si gratare ... , dar colegul meu de club a crezut in sansa lui pina la final ... si a reusit lovitura . Bravo lui si cui vor proceda ca el .
Cam asta cred eu ca e spiritul la concursurile private . Cind se baga cluburile , atunci e nasol....... Si te rog sa ma crezi ca am vazut concursuri private la care unele echipe ( de astea mai vechi , fara pretentii la calificari :wink: ) , pescuiau frate ....100 % .

Dan Mitranescu
Veteran

Val Pangica jr scrie:Dane

depinde la ce sistem de referinta te raportezi . In sistemul meu cartezian - echipele care pescuiesc , sunt demne de toata stima . Dovada cea mai buna este MV de anul asta in care Costel Stanila mi-a suflat captura la 15 minute inainte de terminarea concursului . Nici noi si nici ei nu eram la cantitate in vreo carte ,
"practic" ( sic ! ) spritz si gratare ... , dar colegul meu de club a crezut in sansa lui pina la final ... si a reusit lovitura . Bravo lui si cui vor proceda ca el .
Cam asta cred eu ca e spiritul la concursurile private . Cind se baga cluburile , atunci e nasol....... Si te rog sa ma crezi ca am vazut concursuri private la care unele echipe ( de astea mai vechi , fara pretentii la calificari :wink: ) , pescuiau frate ....100 % .
Val,

In aceste concursuri (cantitate , calitate ) echipele care nu mai sunt in carti pe final au un cuvant greu de spus. Chiar daca prind peste nu este neaparat corect ... se pot axa numai pe "capturi" sau pe "cantitate" in functie de "comanda".

Lucrurile sunt simple : eu unul daca sunt bine clasat in unul din cele doua clasamente (detasat) am sa cer prietenilor sau colegilor de club (care nu mai au nici o sansa) sa pescuiasca strict pentru acelasi clasament .In felul acesta adversarii mei directi vor fi coborati in clasamentul general . Oare este corect ... ? Este pentru ca prietenii mei trag cat pot sa prinda peste ! :roll:

Parerea mea totusi ramane ca tot ce se face "la comanda" este in afara corectitudinii .

Dan Mitranescu
Veteran

Si inca ceva :

Daca aceste lucruri (combat sau noncombat ) se fac din prietenie , colegialitate , pe bani , pe interese sau pe ochi frumosi fapta este aceiasi.

Dan Mitranescu
Veteran

Si inca una: :D

Daca aceste lucruri (combat si noncombat ) se fac la telefon , se fac "subanteles" (fara probe) , se fac prin statie sau prin portavoce ... la fel :

fapta este aceiasi !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Dan Mitranescu scrie:Si inca ceva :

Daca aceste lucruri (combat sau noncombat ) se fac din prietenie , colegialitate , pe bani , pe interese sau pe ochi frumosi fapta este aceiasi.
Dane , eu vreau odihna la Sinaia si tu ma tii pe site - COMANDA nu exista intre astia vechi , cit de greu ar fii de suportat acest adevar pentru voi . Regulile lui Iuga nu s-au aplicat si la noi - pentru mine - NICIODATA ! . Tu dezvolti un subiect plecind de la premiza ca lucrurile mergeau la comanda si pina acum , eu iti afirm ca asa ceva nu a existat in viata mea de pescar ( bun sau prost - nu conteaza ) ..........

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

dan cotelici scrie:
Val Pangica jr scrie:Dane

In sistemul meu cartezian - echipele care pescuiesc , sunt demne de toata stima . .
Care sunt cele trei coordonate ale sistemului cartezian despre care vorbesti?
Crezi ca ai facut o postare intelegenta , dar zau ca esti prea prost ca sa meriti un raspuns . Oricum si daca ti le spun - tu nu ai de unde sa le stii - asa ca imi bat gura degeaba . Apropo , mergi si tu in Franta ? :lol: :lol: In calitate de scafandru , nu ma gindesc la altceva ....... :lol: :lol:

Apropo - vez ca iar ai depasit masura de "iarba" zilnica - ai postat un mesaj de 2 ori .......

Dan Mitranescu
Veteran

Val Pangica jr scrie:
Dan Mitranescu scrie:Si inca ceva :

Dane , eu vreau odihna la Sinaia si tu ma tii pe site - COMANDA nu exista intre astia vechi , cit de greu ar fii de suportat acest adevar pentru voi . Regulile lui Iuga nu s-au aplicat si la noi - pentru mine - NICIODATA ! . Tu dezvolti un subiect plecind de la premiza ca lucrurile mergeau la comanda si pina acum , eu iti afirm ca asa ceva nu a existat in viata mea de pescar ( bun sau prost - nu conteaza ) ..........
Pe "vremea voastra" nu erau concursuri cu doua clasamente ...De altele nu ma leg pentru ca nu am cunostinta.

"Regulile lui Iuga" sunt ale mele ... Asa am fost "educat" in ultimi doi ani . Nu exista postare care sa incrimineze combatul si noncombatul !

In plus vreau sa va spun ca nu am intalnit om din competitii care sa-mi spuna ca s-ar da la o parte in a-si ajuta un prieten prin aceste "combinatii". Daca exista o singura persoana care sa ma fi "educat" in acest sens o rog sa intre aici si sa ma faca de ras.
Singurul om care mi-a indus etica in competitii a fost Maty . Si asta fara prea multe cuvinte ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”