Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Mesaj de cornelserbu »

Andrei I scrie:@ Cornel Serbu

Ca de obicei "ai batrani" au intotdeauna dreptate ... dar constant pe langa subiect (off-topic) :))

Totusi am o mica problema de algebra la care va rog mult sa ma ajutati ...iat-o:
"l-e tastam" ????? :)))))))))))))))
1 - 1, dar se poate spune ca ai marcat pe gresala mea...o liniuta o poti pune din repezeala, dar sa confunzi majusculele cu literele de tipar...eiiiii ??? :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Mama mama ce iarna vom avea... :)
Milionar excentric

Buhac

Mesaj de Buhac »

Val Pangica jr

Cu scrisu ma conformasem pana sa postezi .

In rest nu am inteles nimic din ce vrei sa spui .

Daca ai ceva de transmis poti sa o faci pe forum ori la telefon 0723339044 .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Buhac scrie:PENTRU DOMNUL VLADUT.

din pacate, in postarea ta lovesti si in "domnul andrei". insa nu de aceea iti raspund, ci pentru ca in 2007, la concursul de care pomenesti, ai pescuit in stanga mea. prin urmare, am respect pentru pesoanele pe banii carora m-am deplasat la un CM.
Buhac scrie: 1 P.S URATA TREABA CU PLATITUL TAXEI UNUI"CONTRIBUABIL DIN CLUB "DOAR SA NU PARTICIPE .....
2 DANE TU NU TREBUIA SA ACCEPTI AJUTORUL ........
VLADUT CE TI SE PARE ASA GRAV CA AM PLATIT O TAXA PENTRU NISTE COLEGI DE CLUB CARE MOMENTAN AVEAU PROBLEME FINANCIARE ?

VLADUT VAD CA AI UITAT REPEDE DE CALIFICARILE DIN ANUL 2007 CAND AU AVUT LOC PE HOBAIA SI CLUBUL SENZOR A AVUT INSCRISE DOUA LOTURI .
LOTUL1 VLADUT -2 3- BOGDAN 5-6
LOTUL2 PORK -COCO 3-4 5-6 .
nici in 2007, nici in oricare alt an sau situatie, Senzor nu a platit taxe de inscriere altor echipe. in 2007 nu am avut doua echipe ci una. de fapt, 2/3 din echipa, pentru ca lotul s-a numit SENZOR & ENERGOFISH.
cealalta echipa de care vorbesti, pork carp team, mai avea in componenta doua teamuri: darius&gabi si adi&gil - sibiu. nu stiu cine le-a platit si ce strategie au avut. persoanele exista, pot da amanunte. imi amintesc insa ca intre noi si porc exista o mare rivalitate pe balta. de altfel, totul a culminat cu plecarea lui, impreuna cu maimutoiul, din afacerea senzor. pentru ca in echipa nu a fost niciodata. i s-a spus mereu ca nu are valoare de echipa mare si acest lucru l-a durut. si l-a ambitionat.
Buhac scrie:ATUNCI CLUBUL BOOS CRAP FLOREATA -MITANU , BADICA -LEO ,CIPICA -SILVIU +2CONTRIBUABILI AU TERMINAT PE LOCUL DOI DATORITA FAPTULUI CA PORK -COCO AU DAT DRUMUL LA UN PESTE DIN SAC CE LAU PRINS SEARA SI ATI URCAT UN LOC IN SECTORUL IN CARE PESCUIAI SI TU.
gresit. nu acest este motivul pentru care aceasta echipa a terminat pe locul doi. ci pentru ca pe alt sector, in lupta directa, tataie&maimutoiul l-au invins pe badica. iar componenta echipei BOSS este un pic gresita. daca ar fi aratat de la inceput asa, poate ca altfel ar fi stat lucrurile... insa nu e treaba mea.
Buhac scrie:PORK -COCO AU RENUNTAT SA MAI LUPTE PENTRU TITLU DE CAMPIONI NATIONALI CARE ERAU CAP DE STAND SI INCEPUSE FOARTE BINE. ASA A FOST SRATEGIA CLUBULUI SENZOR CARE MA DURUT DAR AM RESPECTATO.
gresit. coco si porc nu mai aveau absolut nicio sansa la tilul de campioni nationali la individual. si acest lucru se poate verifica. daca ar mai fi avut sanse ar fi tras pana la final, chiar daca acest lucru ne-ar fi belit pe noi. si asta se poate verifica. prin urmare nu a fost vorba de nicio strategie.
Buhac scrie:NU MAI ZIC DE FAPTUL CA ECHIPA LUI CORNEL SERBU A FOST DESCALIFICATA .
CORNEL SERBU A CEDAT NERVOS SI A PLECAT CU TOT LOTUL AVANTAJINDUVA ECHIPA RAMASA LANGA STANDUL LUI 3 -BOGDAN.
echipa lui cornel serbu a fost descalificata de arbitrul cicerone. rosioru era langa standul nostru (martor cornel iacob, mircea f si observatorul big fish) cand a fost sunat de cicerone in acest caz. el a spu clar si raspicat: nu ma bag, aplicati regulamentul. de altfel, be balta erau deja persoane care faceau atmosfera sa se aplice regulamentul, in frunte cu tite george si oprea marian. prin urmare, serbu nu a fost eliminat pt noi.

retine un singur lucru, buhac

cat timp am fost capitanul lotului senzor nu am cerut nici macar unei persoane sau echipe sa nu mai prinda pentru a ne favoriza pe noi. sa fie foarte clar.
The One Team

Floreatza

Mesaj de Floreatza »

Andrei Vladeanu esti un micinos.Sa-ti fie rusine!

Suna-l pe PORK,sa-ti spuna el cum a fost!

Vezi ca mai ai un dusman.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vad ca nu te astamperi. Termina cu jignirile, altfel vei avea ban...........

Iar despre corectitudine, las-i pe altii sa vorbeasca........... :oops: :oops: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Floreatza

Mesaj de Floreatza »

Ce vrei sa spui despre corectitudine?

Am furat eu vreodata la vrun concurs?

Eu cred ca ma confunzi!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

..............
Nu stiu.... Ce a fost in trecut , nu ma intereseaza. Dar la concursurile organizate de Senior Crap am de gand sa tai in carne vie.....La prima dovada ca cineva a incercat sa fraudeze rezultatele, strange si pleaca acasa ! Direct, fara alte explicatii !
Sunt concursuri private, nimeni nu obliga pe nimeni sa participe. La fel, organizatorul are dreptul sa selecteze participantii. La anul, Senior Trophy se va desfaSURA doar PE BAZA DE INVITATII !!!!!!!!!! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vladut Mateianu scrie:..............
Nu stiu.... Ce a fost in trecut , nu ma intereseaza. Dar la concursurile organizate de Senior Crap am de gand sa tai in carne vie.....La prima dovada ca cineva a incercat sa fraudeze rezultatele, strange si pleaca acasa ! Direct, fara alte explicatii !
Sunt concursuri private, nimeni nu obliga pe nimeni sa participe. La fel, organizatorul are dreptul sa selecteze participantii. La anul, Senior Trophy se va desfaSURA doar PE BAZA DE INVITATII !!!!!!!!!! :wink:

Vladut,
Dar daca vei avea combatul sau noncombatul pus "pe fata" de unele echipe cum vei proceda ?

Buhac

Mesaj de Buhac »

Domnul Andrei Vladeanu
Scuze !!
Nu am stiut ca PORK [ Domnul Razvan ] nu a facut parte din CLUBUL SENZOR .
Dupa ce in ultima dimineata ei nu au cantarit peste am stat la ei la stand savurand o vodculita cu Razvan de la care am primit o sapca si un tricou SENZOR .

In anul 2007 CLUBUL SENZOR a reprezentat ROMANIA C .M .cu rezultate foarte bune drept pentru care va felicitat toata lumea la timpul respectiv.

In anul 2009 LOTUL ROMANIEI este format din patru echipe care nu cred ca se cunosc cum va cunosteati voi care nici nu trebuia sa vorbiti unul cu altul ca stia fiecare ce are de facut .

Apreciez tot ce faci pentru LOTUL NATIONAL , inclusiv concursul de la Tancabesti .

Pentru a putea sa formeze o adevarata ECHIPA cred ca au nevoie de liniste si de respectul tuturor .

In anul 2009 ei au fost cei mai buni !

Le doresc FIR INTINS la Tancabesti si Franta !

Daca vor scoate un rezultat foarte bun [sper din tot sufletul ] va fi meritul lor .

Daca rezultztul va fi bun e vina ta ca nu ai reusit sa le arati si sa invete aproape tot ce stii DOMNULE VLADEANU !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”