Buhac scrie:PENTRU DOMNUL VLADUT.
din pacate, in postarea ta lovesti si in "domnul andrei". insa nu de aceea iti raspund, ci pentru ca in 2007, la concursul de care pomenesti, ai pescuit in stanga mea. prin urmare, am respect pentru pesoanele pe banii carora m-am deplasat la un CM.
Buhac scrie: 1 P.S URATA TREABA CU PLATITUL TAXEI UNUI"CONTRIBUABIL DIN CLUB "DOAR SA NU PARTICIPE .....
2 DANE TU NU TREBUIA SA ACCEPTI AJUTORUL ........
VLADUT CE TI SE PARE ASA GRAV CA AM PLATIT O TAXA PENTRU NISTE COLEGI DE CLUB CARE MOMENTAN AVEAU PROBLEME FINANCIARE ?
VLADUT VAD CA AI UITAT REPEDE DE CALIFICARILE DIN ANUL 2007 CAND AU AVUT LOC PE HOBAIA SI CLUBUL SENZOR A AVUT INSCRISE DOUA LOTURI .
LOTUL1 VLADUT -2 3- BOGDAN 5-6
LOTUL2 PORK -COCO 3-4 5-6 .
nici in 2007, nici in oricare alt an sau situatie, Senzor nu a platit taxe de inscriere altor echipe. in 2007 nu am avut doua echipe ci una. de fapt, 2/3 din echipa, pentru ca lotul s-a numit SENZOR & ENERGOFISH.
cealalta echipa de care vorbesti, pork carp team, mai avea in componenta doua teamuri: darius&gabi si adi&gil - sibiu. nu stiu cine le-a platit si ce strategie au avut. persoanele exista, pot da amanunte. imi amintesc insa ca intre noi si porc exista o mare rivalitate pe balta. de altfel, totul a culminat cu plecarea lui, impreuna cu maimutoiul, din afacerea senzor. pentru ca in echipa nu a fost niciodata. i s-a spus mereu ca nu are valoare de echipa mare si acest lucru l-a durut. si l-a ambitionat.
Buhac scrie:ATUNCI CLUBUL BOOS CRAP FLOREATA -MITANU , BADICA -LEO ,CIPICA -SILVIU +2CONTRIBUABILI AU TERMINAT PE LOCUL DOI DATORITA FAPTULUI CA PORK -COCO AU DAT DRUMUL LA UN PESTE DIN SAC CE LAU PRINS SEARA SI ATI URCAT UN LOC IN SECTORUL IN CARE PESCUIAI SI TU.
gresit. nu acest este motivul pentru care aceasta echipa a terminat pe locul doi. ci pentru ca pe alt sector, in lupta directa, tataie&maimutoiul l-au invins pe badica. iar componenta echipei BOSS este un pic gresita. daca ar fi aratat de la inceput asa, poate ca altfel ar fi stat lucrurile... insa nu e treaba mea.
Buhac scrie:PORK -COCO AU RENUNTAT SA MAI LUPTE PENTRU TITLU DE CAMPIONI NATIONALI CARE ERAU CAP DE STAND SI INCEPUSE FOARTE BINE. ASA A FOST SRATEGIA CLUBULUI SENZOR CARE MA DURUT DAR AM RESPECTATO.
gresit. coco si porc nu mai aveau absolut nicio sansa la tilul de campioni nationali la individual. si acest lucru se poate verifica. daca ar mai fi avut sanse ar fi tras pana la final, chiar daca acest lucru ne-ar fi belit pe noi. si asta se poate verifica. prin urmare nu a fost vorba de nicio strategie.
Buhac scrie:NU MAI ZIC DE FAPTUL CA ECHIPA LUI CORNEL SERBU A FOST DESCALIFICATA .
CORNEL SERBU A CEDAT NERVOS SI A PLECAT CU TOT LOTUL AVANTAJINDUVA ECHIPA RAMASA LANGA STANDUL LUI 3 -BOGDAN.
echipa lui cornel serbu a fost descalificata de arbitrul cicerone. rosioru era langa standul nostru (martor cornel iacob, mircea f si observatorul big fish) cand a fost sunat de cicerone in acest caz. el a spu clar si raspicat: nu ma bag, aplicati regulamentul. de altfel, be balta erau deja persoane care faceau atmosfera sa se aplice regulamentul, in frunte cu tite george si oprea marian. prin urmare, serbu nu a fost eliminat pt noi.
retine un singur lucru, buhac
cat timp am fost capitanul lotului senzor nu am cerut nici macar unei persoane sau echipe sa nu mai prinda pentru a ne favoriza pe noi. sa fie foarte clar.