REZULTATE VOT SCHIMBARE LOCATII ETAPE - CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

George Tite
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: REZULTATE VOT SCHIMBARE LOCATII ETAPE - CN 2011

Mesaj de George Tite »

DECENTA DOMNILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!! rugam pe d-l ANDREI VLADEANU sa intervina si sa potoleasca lumea. :wink:

Pasa

Mesaj de Pasa »

Un admin rog ca userului Simescu sa i se dea ban pt limbaj neadecvat la adresa presedintelui APCR
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Pasa

Mesaj de Pasa »

eu propun Bungetul pt finala cu sponsorizare si fara sposorizare este balta ideala 8)
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnul Stanila de ce locatia Finalei Magura 9 nu este definitivata ?
Incercati sa STOARCETI ceva si de la niste oameni care sunt la inceput si au investit foarte mult in populare si amenajare ?
Daca este adevarat ce spun membrii din conducerea APCR la sprituri ca le cereti 15.000 Ron si sa nu mai tina concursul anuntat prin invitarea tuturor Cluburilor cu cate o echipa inseamna ca ati intrecut orice masura si trebuie sa va apucati de cersit !
Daca conducerea de la Magura 9 vor cade in navodul excrocheriei inseamna ca primul pas in promovarea balti este gresit . Parerea mea care nu trebuie sa o bagati in seama .
Nu este vorba de 15.000 Ron ci faptul cum se lauda ca va preseaza !

Pasa

Mesaj de Pasa »

buhac constantin scrie:Domnul Stanila de ce locatia Finalei Magura 9 nu este definitivata ?
Incercati sa STOARCETI ceva si de la niste oameni care sunt la inceput si au investit foarte mult in populare si amenajare ?
Daca este adevarat ce spun membrii din conducerea APCR la sprituri ca le cereti 15.000 Ron si sa nu mai tina concursul anuntat prin invitarea tuturor Cluburilor cu cate o echipa inseamna ca ati intrecut orice masura si trebuie sa va apucati de cersit !
Daca conducerea de la Magura 9 vor cade in navodul excrocheriei inseamna ca primul pas in promovarea balti este gresit . Parerea mea care nu trebuie sa o bagati in seama .
Nu este vorba de 15.000 Ron ci faptul cum se lauda ca va preseaza !
Stai linistit ca nu este definitiv Magura nea Costele tot Bungetul va ramane de finala
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Si eu sper ca Bungetul va ramane dar te pui cu " actionarul unic "care zice ca nu se baga ca el pescuieste ?

Pasa

Mesaj de Pasa »

buhac constantin scrie:Si eu sper ca Bungetul va ramane dar te pui cu " actionarul unic "care zice ca nu se baga ca el pescuieste ?
cine este asta actionar unic si mai este si pescar
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

@VALENTIN SIMESCU

va rog sa revizuiti limbajul din posturi daca vreti sa continuati sa scrieti aici.

multumesc ptr intelegere.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Sa voteze cluburile participante la CN daca vor sau nu finala pe Bunget !

Cu ce ii ajuta pe cei care nu fac parte din APCR faptul ca Bogdan da sau nu bani ? :roll:
sa voteze toti participantii la concursurile organizate de clubul senior cum vor sectoarele, premiile, etc.

cu ce ii ajuta pe cei care nu fac parte din senior daca tite (de exemplu) da sau nu sponsorizarea la concursul care a inceput azi si se numeste cupa sbs?!?

se pare ca vladut a uitat cine ste ORGANIZATORUL acestui cn...

un mic exercitiu de imaginatie -

daca neumarkt nu plateste suma stabilita catre apcr, ce variante ulterioare exista

1. cn-ului i se retrage imediat titulatura de campionat national neumarkt

2. voteaza toti pescarii poate doresc pastrarea titulaturii respective si fara banii promisi.
The One Team

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

Sa fie clar pentru toata lumea, tin sa precizez ca eu nu primesc nici macar un cent din sponsorizari obtinute de la balti, si nici de la evenimentele pe care le organizez in numele APCR.[/quote]

Jurate ca anul trecut nu ai luat 2000 euros , ca eu am votat pentru , sau am luat-o braila eu , visez
Tu nu ai inteles ca eu nu fac nimic daca imi pui conditi , clubul nu l-am inscris din alte motive stanila care nu mi-au convenit mie , eram obligat ,
lacul Draghiceni jud. olt

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”