pai ce am zis bossDan M scrie:@VALENTIN SIMESCU
va rog sa revizuiti limbajul din posturi daca vreti sa continuati sa scrieti aici.
multumesc ptr intelegere.

Moderator: gor965
pai ce am zis bossDan M scrie:@VALENTIN SIMESCU
va rog sa revizuiti limbajul din posturi daca vreti sa continuati sa scrieti aici.
multumesc ptr intelegere.
Jurate ca anul trecut nu ai luat 2000 euros , ca eu am votat pentru , sau am luat-o braila eu , visezSIMESCU VALENTIN scrie:Sa fie clar pentru toata lumea, tin sa precizez ca eu nu primesc nici macar un cent din sponsorizari obtinute de la balti, si nici de la evenimentele pe care le organizez in numele APCR.
ba nu mai intelesSIMESCU VALENTIN scrie:Se pare ca si tu participi degeaba la sedintele APCR, pentru ca nu intelegi nimic.
Eu am fost premiat la AG din 04.12.2010 de catre APCR, asa cum au votat membrii asociatiei, in unanimitate, cu suma de 2000 euro impozabili, 16% din ei s-au platit impozit la stat, din banii care i-am adus sponsorizare la asociatie prin relatiile mele personale si pentru munca depusa pentru APCR in 2010, nicidecum din alti banii care au fost dati ca sponsorizare sau din evenimente organizate.Perfect legal si corect.
de exmplu Victor Oana el a votat doar prima mansa nu si finala care si el si eu vrem sa se tina pe BUNGETandrei vladeanu scrie:care sunt cluburile nemultumite de deciziile luate sambata la fantanele?
Adminul va rog sa luati masuri daca nu sa incpem sa ne lom morti si vii in p.....la[/quote]Pasa scrie:ba nu mai intelesSIMESCU VALENTIN scrie:Se pare ca si tu participi degeaba la sedintele APCR, pentru ca nu intelegi nimic.
Eu am fost premiat la AG din 04.12.2010 de catre APCR, asa cum au votat membrii asociatiei, in unanimitate, cu suma de 2000 euro impozabili, 16% din ei s-au platit impozit la stat, din banii care i-am adus sponsorizare la asociatie prin relatiile mele personale si pentru munca depusa pentru APCR in 2010, nicidecum din alti banii care au fost dati ca sponsorizare sau din evenimente organizate.Perfect legal si corect.
Eu personal sunt de acord cu omul care munceste sa aiba si un beneficiu si sunt de acord (pentru mine te-ai gandit sa-mi aduci un sac de LAMAI), dar tu ai niste ARFE de baiat in tine si nu stii sa apreciezi ,
Eu personal stiu sa fac o sedinta sau o adunare generala dar cand intru in aceea sedinta las ARFELE la usa nu vin cu o cutie de trabucuri (ieftine) si nici nu ma cred ALCAPONE , tu ai impresia ca esti miezul si de fapt STANILA esti o vrajala ieftina care nu cred ca voi pune botul eu ,in rest nimic , hai sa ne oprim aici ca sa nu ajungem la .......
ma refeream la prima mansaPasa scrie:de exmplu Victor Oana el a votat doar prima mansa nu si finala care si el si eu vrem sa se tina pe BUNGETandrei vladeanu scrie:care sunt cluburile nemultumite de deciziile luate sambata la fantanele?
ok atunciandrei vladeanu scrie:ma refeream la prima mansaPasa scrie:de exmplu Victor Oana el a votat doar prima mansa nu si finala care si el si eu vrem sa se tina pe BUNGETandrei vladeanu scrie:care sunt cluburile nemultumite de deciziile luate sambata la fantanele?