Moderator: gor965
Cine a hotarat asta ? Cluburile ? Eu cred ca ai luat decizia singur....... poate cluburile Apcr, colegi ai celor de la Natural Carp, nu cer taxe sau sponsorizari ptr a incredinta finala lacului care seamana cel mai mult cu viitoarea pista pe care se va desfasura CM 2011 !Costel Stanila scrie: Avand in vedere acestea s-a renuntat la desfsurarea etapei finale pe Bunget.
Se pare ca la Sinaia ai participat degeaba la sedinta, stai rau cu memoria. In plus cand nu iti convine ceva arunci pisca moarta in ograda altuia...Vladut Mateianu scrie:Cine a hotarat asta ? Cluburile ? Eu cred ca ai luat decizia singur....... poate cluburile Apcr, colegi ai celor de la Natural Carp, nu cer taxe sau sponsorizari ptr a incredinta finala lacului care seamana cel mai mult cu viitoarea pista pe care se va desfasura CM 2011 !Costel Stanila scrie: Avand in vedere acestea s-a renuntat la desfsurarea etapei finale pe Bunget.
Costel Stanila scrie:
VARIANTA 1
Etapa 1 - 4-7 mai pe 2 lacuri:
Darvari – 11 loturi – din care in etapa 2 avanseaza – 7 loturi
Tancabesti – 8 loturi- din care in etapa 2 avanseaza – 5 loturi
Etapa 2 – 26 -29 mai:
Darvari – 12 loturi
Etapa 3 – 23 – 26 iunie:
Magura 9 – 6 loturi
3. PELICANUL – telefonic – 1
CRED CA AR TREBUI DEZVOLTATA ACEASTA ACUZATIESIMESCU VALENTIN scrie: ( de ce sa ajungem la ate ....daca eram anul trecut te pune-am si pe tine si pe gura de stup sa va tatuati cu sigla lacului daca la mondiale purtati alceva ),
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
la sfarsit de an te bateai cu pumni in piept ca tu trebuie sa ai un 20% din .....ce aduci la A P C R , bine gogule eu ce beneficiu aveam LAMAITA nu , hai sa trecem si peste asta
Nea OANA crezi ca eu acuz pe cineva vrodata fara sa vad sau sa aud ,,,SIMESCU VALENTIN scrie:CRED CA AR TREBUI DEZVOLTATA ACEASTA ACUZATIE