REZULTATE VOT SCHIMBARE LOCATII ETAPE - CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Costel Stanila
Puncte: 0

REZULTATE VOT SCHIMBARE LOCATII ETAPE - CN 2011

Mesaj de Costel Stanila »

La Fantanele a avut loc ieri AG a APCR privind CN 2011-organizare, desfasurare,regulament.
In urma rezultatelor concursului desfasurat pe Fantanele in perioada 14-17 aprilie, unde 22 de echipe participante la CN-2011 nu au punctat timp de 48 de ore cu nici un crap, s-a luat in discutie schimbarea locatiei primei etape, avand in vedere faptul ca nu se poate risca o etapa in care sa nu poti departaja loturile care avanseaza in urmatoarea etapa.
La sedinta au participat si reprezentanti a doua cluburi nemembre APCR, care aveau echipe inscrise la acest concurs, respectiv Soimul si Acvila.
Dupa discutii aprinse care au durat cateva ore, unde s-au incercat diverse relocalizari a primei etape a CN au reiesit doua variante posibile care s-au supus la vot, telefonic, al celor inscrisi dar care nu au fost prezenti si apoi al celor prezenti.

Cele 2 variante supuse la vot au fost:

VARIANTA 1

Etapa 1 - 4-7 mai pe 2 lacuri:
Darvari – 11 loturi – din care in etapa 2 avanseaza – 7 loturi
Tancabesti – 8 loturi- din care in etapa 2 avanseaza – 5 loturi

Precizare: Tancabesti lacul din fata sau spate, se va vota ulterior, in 2 zile. Participarea loturilor pe Darvari sau Tancabesti se va efectua prin tragere la sorti care va fi filmata si transmisa in direct sau inregistrata, miercuri 20.04

Etapa 2 – 26 -29 mai:
Darvari – 12 loturi

Etapa 3 – 23 – 26 iunie:
Magura 9 – 6 loturi
Precizare: locatia finale nu este definitiva , astepandu-se un raspuns de la administratorul locatiei pana maine 18.04, privind incheierea unui contract cu APCR

VARIANTA 2

Etapa 1 – 4-7 mai:
Fantanele -19 loturi - daca puncteaza minim 7 se avanseaza in etapa 2; daca puncteaza mai putin de 7 loturi etapa se anuleaza
Etapa 2 – 26-29 mai:
Darvari – cate loturi au punctat la Fantanele (minim 7)
Sau daca nu au punctat 7 la Fantanele merg din nou toate cele 19 astfel:
Darvari – 11 loturi – avanseaza in finala 4
Tancabesti – 8 loturi – avanseaza in finala 2

Etapa 3 – 23-26 iunie:
Magura 9 – 6 loturi

REZULTAT VOT: 14 voturi pentru varianta 1 / 4 voturi pentru varianta 2 / 1 vot neexprimat

1. FREE CARP – telefonic – 1
2. CARP CLUJ SOCIETY – telefonic – 1
3. PELICANUL – telefonic – 1
4. CLUBUL PESCARILOR – telefonic -1
5. CARP ZONE – telefonic – 1
6. OVERTEN – telefonic – 1
7. APS OLTENIA – telefonic – 2
8. CARPING – nu a raspuns la telefon
9. PLANET CARP – prezent - 1
10. OVIDIUS – prezent – 1
11. SENIOR – prezent – 1
12. SOIMUL – present - 1
13. AVBD – prezent – 2
14. PROFESSIONAL – prezent – 2
15. NORD CRAP – prezent – 1
16. GREEN LAKE – prezent – 1
17. TRANSILVANIA – prezent – 1
18. HOOK FISHING – prezent – 2
19. ACVILA – prezent – 1

Orice lot care nu mai este de acord cu participarea in noile conditii se poate retrage pana marti si primeste inapoi c/v sumei achitate pana in prezent.

Precizare privind schimbarea locatiei finalei:

CS NATURAL CARP, membru APCR, reprezentat prin Presedinte Bogdan Caba si Vicepresedinte Valentin Simescu la sedinta de la SINAIA din 15.01.2011, s-au angajat sa semneze un contract cu APCR si in plus sa onoreze contractul nerespectat in 2010, pana la data de 5.03.2011, precizandu-se ca numai asa vor putea desfasura finala pe Bunget. S-a acordat un termen ulterior pana la sedinta de la Fantanele din 16.04.2011cand ambele contracte nu au fost onorate.In plus, nu au inscris lot la CN, asa cum de asemenea s-au angajat, incurcand si participarea unor pescari din club care doreau sa participe la CN, acestia fiind obligati sa apeleze ulterior la ajutorul altei asociatii pentru a putea participa. Avand in vedere acestea s-a renuntat la desfsurarea etapei finale pe Bunget.
Costel Stanila
A.P.C.R.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: REZULTATE VOT SCHIMBARE LOCATII ETAPE - CN 2011

Mesaj de Vladut Mateianu »

Costel Stanila scrie: Avand in vedere acestea s-a renuntat la desfsurarea etapei finale pe Bunget.
Cine a hotarat asta ? Cluburile ? Eu cred ca ai luat decizia singur....... poate cluburile Apcr, colegi ai celor de la Natural Carp, nu cer taxe sau sponsorizari ptr a incredinta finala lacului care seamana cel mai mult cu viitoarea pista pe care se va desfasura CM 2011 !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Costel Stanila

Vladut Mateianu scrie:
Costel Stanila scrie: Avand in vedere acestea s-a renuntat la desfsurarea etapei finale pe Bunget.
Cine a hotarat asta ? Cluburile ? Eu cred ca ai luat decizia singur....... poate cluburile Apcr, colegi ai celor de la Natural Carp, nu cer taxe sau sponsorizari ptr a incredinta finala lacului care seamana cel mai mult cu viitoarea pista pe care se va desfasura CM 2011 !
Se pare ca la Sinaia ai participat degeaba la sedinta, stai rau cu memoria. In plus cand nu iti convine ceva arunci pisca moarta in ograda altuia... :oops:
Costel Stanila
A.P.C.R.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sa voteze cluburile participante la CN daca vor sau nu finala pe Bunget !

Cu ce ii ajuta pe cei care nu fac parte din APCR faptul ca Bogdan da sau nu bani ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Costel Stanila scrie:
VARIANTA 1

Etapa 1 - 4-7 mai pe 2 lacuri:
Darvari – 11 loturi – din care in etapa 2 avanseaza – 7 loturi
Tancabesti – 8 loturi- din care in etapa 2 avanseaza – 5 loturi

Etapa 2 – 26 -29 mai:
Darvari – 12 loturi

Etapa 3 – 23 – 26 iunie:
Magura 9 – 6 loturi

3. PELICANUL – telefonic – 1

mie mi-a fost prezentata telefonic o varianta asemanatoare [12 darvari din care se califica 8 si 7 tancabesti din care se califica 4]
EU ASTA AM VOTAT .
MENTIONEZ CA NU M-I SA SPUS DE MAGURA ,DECI AM VOTAT DOAR JUMATATE DIN VARIANTA 1 .
DACA MI S-AR FI SPUS DE MAGURA NU ERAM SI NICI ACUM NU SUNT DE ACORD SUB NICI O FORMA DIN CAUZA LATIMII FOARTE MICI ,LUCRU CE OBSTRUCTIONEAZA CIRCULATIA PESTELUI .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

CS NATURAL CARP, membru APCR, reprezentat prin Presedinte Bogdan Caba si Vicepresedinte Valentin Simescu la sedinta de la SINAIA din 15.01.2011, s-au angajat sa semneze un contract cu APCR si in plus sa onoreze contractul nerespectat in 2010, pana la data de 5.03.2011, precizandu-se ca numai asa vor putea desfasura finala pe Bunget. S-a acordat un termen ulterior pana la sedinta de la Fantanele din 16.04.2011cand ambele contracte nu au fost onorate.In plus, nu au inscris lot la CN, asa cum de asemenea s-au angajat, incurcand si participarea unor pescari din club care doreau sa participe la CN, acestia fiind obligati sa apeleze ulterior la ajutorul altei asociatii pentru a putea participa. Avand in vedere acestea s-a renuntat la desfsurarea etapei finale pe Bunget.[/quote]

stanila ,, eu tie nu am sa-ti dau nici un ban si nici nu am vro datorie la tine
Am facut 2 intelegeri dar vad ca tu nu reactionezi la schimbari
1. Anul trecut trebui-am sa-tidau 60 mill dar cred ca am avut un motiv sa nu tii mai dau ,,,
2. Anul asta mi-ai cerut 100 mil , dar ai venit cu vrajala de popa tuns sa tii dau si paia 60 domne ca tu esti baiat nu esti A V , am zis ca tii dau nu am zis nu ,sa vad si eu daca am vrun profit ceva , reclama ceva ,, mai luat ca de anul asta nu se mai pune nume pe echipament , am inteles , am vrut sa te intreb daca le aduc chiloti ai lasi sai poarte daca au reclama cu lacul 2 ( de ce sa ajungem la ate ....daca eram anul trecut te pune-am si pe tine si pe gura de stup sa va tatuati cu sigla lacului daca la mondiale purtati alceva ), la sfarsit de an te bateai cu pumni in piept ca tu trebuie sa ai un 20% din .....ce aduci la A P C R , bine gogule eu ce beneficiu aveam LAMAITA nu , hai sa trecem si peste asta
3.Mai terorizat ca daca NU ITI DAU CELE 160 MIL NU AI ACCEPTI IN A P C R clubul visu pescarului ( clubul ala nu este al meu ) mai uimit dar te-am lasat asa sa mergi , in loc sa te bucuri ca mai ai un club nu conteaza ce facea ,
Stanila apreciez ca esti grijuliu in cine doreste sa pescuiasca din clubul nostru la C N dar atata timp cat eu dau cu picioru in usa abtinete ca pe mine nu ma intereseaza ,
lacul Draghiceni jud. olt

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

SIMESCU VALENTIN scrie: ( de ce sa ajungem la ate ....daca eram anul trecut te pune-am si pe tine si pe gura de stup sa va tatuati cu sigla lacului daca la mondiale purtati alceva ),

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

la sfarsit de an te bateai cu pumni in piept ca tu trebuie sa ai un 20% din .....ce aduci la A P C R , bine gogule eu ce beneficiu aveam LAMAITA nu , hai sa trecem si peste asta
CRED CA AR TREBUI DEZVOLTATA ACEASTA ACUZATIE :mrgreen:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

CRED CA AR TREBUI DEZVOLTATA ACEASTA ACUZATIE :mrgreen:[/quote]

Nea OANA crezi ca eu acuz pe cineva vrodata fara sa vad sau sa aud ,,,
nu m-ai imi da si mata foc ca ma ia nervi pe fraieruasta si are o vrazala de popa belit si deja nu il mai suport daca a m-ai zis si ca nu vrea p---a lui sa..... io tai jur
lacul Draghiceni jud. olt

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

SIMESCU VALENTIN scrie:CRED CA AR TREBUI DEZVOLTATA ACEASTA ACUZATIE :mrgreen:
Nea OANA crezi ca eu acuz pe cineva vrodata fara sa vad sau sa aud ,,,
nu m-ai imi da si mata foc ca ma ia nervi pe fraieruasta si are o vrazala de popa belit si deja nu il mai suport daca a m-ai zis si ca nu vrea p---a lui sa..... io tai jur
[/quote]
Nu ai dreptate Simescule, sti asta prea bine.
Balta Puiesti

Costel Stanila

@ vali simescu

Hai sa explic ca sa inteleaga toata lumea.
Eu nu ti-am cerut nimic nici tie si nici lui Bogdan.La sedinta din 04.12.2010 voi ati spus ca in 2011 o sa platiti si contractul neonorat din 2010 si in plus oferiti pentru finala din 2011 inca 10000 lei.
La sedinta de la Sinaia din ianuarie 2011 ati promis in AG ca pana pe data de 5 martie 2011 va onorati ofertele voastre, in caz contrar locatia finalei pe Bunget va fi schimbata.Eu am respectat ce s-a hotarat de cluburile membre APCR la sedinta de la Sinaia, si am discutat cu tine si cu Bogdan telefonic fara sa-ti fac afirmatia ca schimb finala ca "asa vrea p..a mea".Mai mult, intelegand de la tine ca ai de incasat de la diverse firme,si ca a a fost o iarna lunga si Bogdan a avut greutati si cu balta cat si pe plan personal, am fost de acord ca sa prelungim termenul de 5 martie pana pe cel tarziu 16 aprilie la sedinta de la Fantanele.Bogdan a afirmat ca sigur o sa inscrie lot la CN 2011, a si votat pentru locatiile etapelor dar tot nu a inscris lot (singurul club din APCR care nu s-a tinut de cuvant).
La telefon, de mai multe ori ai spus ca sigur pe 16.04 o sa vii la sedinta cu banii, chiar cu o zi inainte de sedinta mi-ai spus asta.

Eu nu te-am jignit pe tine niciodata, nu cred ca e cazul sa folosesti asemenea limbaj fata de persoana mea care reprezinta conducerea asociatiei din care faci parte.

Sa fie clar pentru toata lumea, tin sa precizez ca eu nu primesc nici macar un cent din sponsorizari obtinute de la balti, si nici de la evenimentele pe care le organizez in numele APCR.
Costel Stanila
A.P.C.R.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”