Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Mesaj de oanavictor »

cred ca vom asista la niste competitii paralele gen versiunile de centuri la box din america
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

andrei vladeanu scrie:
Popescu Stefan scrie:În mod evident federația era necesară fiind singura abilitată de lege să organizeze competițiile sportive. Dar se pare că legea ori nu este cunoscută, ori este ignorată. Federația și-a propus să o respecte și să o pună în aplicare. Simplu, nu?
este a nu stiu cata oara cand invoci legea si respectarea acesteia.

nu stiu cine te-a mandatat pe d-ta sa joci rolul jandarmului in pescuitul de competitie din Romania si de unde aceasta chemare launtrica in veghea la respecatrea legilor pe baltile pe care se desfasoara concursuri (atentie, neavand nicio legatura cu fenomenul!).

chiar crezi ca toata lumea e proasta si d-ta esti destept?!
Îți răspund la întrebare fără nici o problemă; Adunarea Generală a federației m-a mandatat. Ai ceva împotrivă? Să-ți citez atribuțiile pe care statutul federației le conferă președintelui?
PS Nu ai răspuns la întrebare: Este sau nu necesară federația?
oanavictor scrie:cred ca vom asista la niste competitii paralele gen versiunile de centuri la box din america
Mă văd nevoit să vă contrazic d.le Oană. Federația nu va permite așa ceva. Am avut grijă să ne se poată organiza competiții paralele.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Cu siguranta se va gasi solutia pentru unificarea centurilor sub tutela Federatiei .
Daca nu mai exista o posibilitate "centura de ocolire a Bucurestiului " la care mai este mult de lucru :P :P :P :P :P

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dl Buhac,

Mai sunteti membru AGVPS?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

consider ca este necesara.

si nici cu presedintele nu am personal nicio problema. mai mult, am mai spus-o si o repet, consider ca stilul lui nea fane este singurul cu care se poate face treaba in competitia pescareasca din tara asta.

insa, problema foarte spinoasa este relatia apvps-cips.
chiar daca marea majoritate a cluburilor (active) s-ar afilia la federatie sunt absolut convins ca se va gasi, la crap de exemplu, un nea maslina (olive, in engleza) care sa faca selectii pt agvps si sa se ocupe de lotul national.

iar competitia se va bloca. spun asta de multa vreme.
The One Team

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:consider ca este necesara.

si nici cu presedintele nu am personal nicio problema. mai mult, am mai spus-o si o repet, consider ca stilul lui nea fane este singurul cu care se poate face treaba in competitia pescareasca din tara asta.

insa, problema foarte spinoasa este relatia apvps-cips.
chiar daca marea majoritate a cluburilor (active) s-ar afilia la federatie sunt absolut convins ca se va gasi, la crap de exemplu, un nea maslina (olive, in engleza) care sa faca selectii pt agvps si sa se ocupe de lotul national.

iar competitia se va bloca. spun asta de multa vreme.
Am înțeles. Măcar ai fost și tu odata sincer. Mulțumesc de aprecieri.
Cât privește relația AGVPSR - CIPS, lasă-mă pe mine să o rezolv. AGVPSR a încetat să mai mai reprezinte pescuitul sportiv din România, dar tu nu ai de unde să știi acest lucru. Dl. Buhac v-a postat un document pe care cred că nu l-ați observat și care vă lămurea în ce găleată se află AGVPSR.
Fii liniștit; nici o competiție nu se va bloca. Dimpotrivă; va fi pentru prima dată când se organizează legal. Explică-i și lui Vali Vesa. Vă aștept la afiliere. Cu ce club te prezinți?

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie: Am înțeles. Măcar ai fost și tu odata sincer. Mulțumesc de aprecieri.
nu stiu daca e vorba de o apreciere ci, mai degraba, de o concluzie trista a mea ca altfel nu se poate decat asa...
in fine, sincer sunt in tot ce postez, iar lucrurile de mai sus le-am mai zis, inclusiv in presa.
Popescu Stefan scrie: Cât privește relația AGVPSR - CIPS, lasă-mă pe mine să o rezolv. AGVPSR a încetat să mai mai reprezinte pescuitul sportiv din România, dar tu nu ai de unde să știi acest lucru. Dl. Buhac v-a postat un document pe care cred că nu l-ați observat și care vă lămurea în ce găleată se află AGVPSR.
Fii liniștit; nici o competiție nu se va bloca. Dimpotrivă; va fi pentru prima dată când se organizează legal. Explică-i și lui Vali Vesa. Vă aștept la afiliere. Cu ce club te prezinți?

nu ma prezint pentru ca nu cred in povestile d-ale in care rezolvi in cateva zile afilierea la cips.
pana una alta, agvps trimite lotul natioanal la mondiale, agvps are organizarea mondialului din Romania, iar apcr respecta parteneriatul cu agvps.
cand o pierde agvps drepturile astea mai discutam...

ps te rog nu-mi mai pune placa cu venitul la masa pusa pt ca ne invartim in cerc.
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie: ...Explică-i și lui Vali Vesa. Vă aștept la afiliere...
Vali Vesa intelege singur, ca nu e sugar.
Ti-am mai spus de 1000 de ori: tonul face muzica. Dar nu intelegi. Dai cu mucii in fasole ori de cate ori ai ocazia. Pozitia de "unic conducator" impus nu da bine...
Clubul Ovidius e mult prea mic ca sa poata spera la afiliere... Nu se poate compara cu celelalte cluburi membre ale federatiei, care au sportivi legitimati la toate sectiile: crap, stationar, rapitor, musca, casting, copii, juniori, seniori... etc.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Popescu Stefan

Eram sigur. Oricum, pescuitul sportiv nu începe și nu se termină cu niciunul dintre noi.
PS Am notificat deja CIPS asupra situației apărute în organizarea pescuitului sportiv din România și aștept o poziție oficială.
Ultima oară modificat Lun Noi 07, 2011 9:59 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Vali cum sa nu fiu eu membru AGVPS ?
Crezi ca daca nu mai sunt membru apcr nu mai sunt nici membru AGVPS ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”