Moderator: gor965
Îți răspund la întrebare fără nici o problemă; Adunarea Generală a federației m-a mandatat. Ai ceva împotrivă? Să-ți citez atribuțiile pe care statutul federației le conferă președintelui?andrei vladeanu scrie:este a nu stiu cata oara cand invoci legea si respectarea acesteia.Popescu Stefan scrie:În mod evident federația era necesară fiind singura abilitată de lege să organizeze competițiile sportive. Dar se pare că legea ori nu este cunoscută, ori este ignorată. Federația și-a propus să o respecte și să o pună în aplicare. Simplu, nu?
nu stiu cine te-a mandatat pe d-ta sa joci rolul jandarmului in pescuitul de competitie din Romania si de unde aceasta chemare launtrica in veghea la respecatrea legilor pe baltile pe care se desfasoara concursuri (atentie, neavand nicio legatura cu fenomenul!).
chiar crezi ca toata lumea e proasta si d-ta esti destept?!
Mă văd nevoit să vă contrazic d.le Oană. Federația nu va permite așa ceva. Am avut grijă să ne se poată organiza competiții paralele.oanavictor scrie:cred ca vom asista la niste competitii paralele gen versiunile de centuri la box din america
Am înțeles. Măcar ai fost și tu odata sincer. Mulțumesc de aprecieri.andrei vladeanu scrie:consider ca este necesara.
si nici cu presedintele nu am personal nicio problema. mai mult, am mai spus-o si o repet, consider ca stilul lui nea fane este singurul cu care se poate face treaba in competitia pescareasca din tara asta.
insa, problema foarte spinoasa este relatia apvps-cips.
chiar daca marea majoritate a cluburilor (active) s-ar afilia la federatie sunt absolut convins ca se va gasi, la crap de exemplu, un nea maslina (olive, in engleza) care sa faca selectii pt agvps si sa se ocupe de lotul national.
iar competitia se va bloca. spun asta de multa vreme.
nu stiu daca e vorba de o apreciere ci, mai degraba, de o concluzie trista a mea ca altfel nu se poate decat asa...Popescu Stefan scrie: Am înțeles. Măcar ai fost și tu odata sincer. Mulțumesc de aprecieri.
Popescu Stefan scrie: Cât privește relația AGVPSR - CIPS, lasă-mă pe mine să o rezolv. AGVPSR a încetat să mai mai reprezinte pescuitul sportiv din România, dar tu nu ai de unde să știi acest lucru. Dl. Buhac v-a postat un document pe care cred că nu l-ați observat și care vă lămurea în ce găleată se află AGVPSR.
Fii liniștit; nici o competiție nu se va bloca. Dimpotrivă; va fi pentru prima dată când se organizează legal. Explică-i și lui Vali Vesa. Vă aștept la afiliere. Cu ce club te prezinți?
Vali Vesa intelege singur, ca nu e sugar.Popescu Stefan scrie: ...Explică-i și lui Vali Vesa. Vă aștept la afiliere...