miyagi scrie:Fane un`e dracu te-ai ascuns sau ti-ai inghitit limba?
azi la Sibiu are loc intrunirea multor cluburi active de pescuit din tara.amanunte fierbinti se stie unde

Moderator: gor965
miyagi scrie:Fane un`e dracu te-ai ascuns sau ti-ai inghitit limba?
Aha! Mersi Dane.dan _city_center scrie:miyagi scrie:Fane un`e dracu te-ai ascuns sau ti-ai inghitit limba?
azi la Sibiu are loc intrunirea multor cluburi active de pescuit din tara.amanunte fierbinti se stie unde![]()
Ia zi Gogule cum ie cu mancatu` de peste si neplatitPopescu Stefan scrie:miyagi,
Dacă tu esti pescar sportiv, eu sunt Maica Tereza.
Tu ești un halitor de peste care își dă aere de intelectual.
Si ce te mira Gore?gor965 scrie:@Miyagi
Tu esti constient ca in ultimele 2 pagini postezi de unul singur ?!...
Chiar...de ce m-as mira ?...la tine nu ma mai mira nimic cand e vorba de scris pe forum !miyagi scrie:Si ce te mira Gore?gor965 scrie:@Miyagi
Tu esti constient ca in ultimele 2 pagini postezi de unul singur ?!...
Daca nu scriai asta, mureai sufocat de propriile-ti cuvintemiyagi scrie:Nu mai ai ce sa-i moderezi lu` Florentin si te-a bagat la bazar?
Nu Mah, iar iti faci griji degeaba. Ma gandeam si eu ca altfel ce sens avea sa ma ataci tocmai tu si aici daca nu cumva nu se irita Florentin cum a facut-o si la el pe sit ca m-am luat cu Fane. El vede ca pe un lucru serios federatia asta pe care trebuie sa-l sustina si daca nu esti de acord cu el te baga pe tine la inaintare sa-i dai omului la cap.gor965 scrie:Daca nu scriai asta, mureai sufocat de propriile-ti cuvintemiyagi scrie:Nu mai ai ce sa-i moderezi lu` Florentin si te-a bagat la bazar?