Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:Dar cine esti tu sa-ti dai atat cu parerea ? Chiar nu ai ce face sau ai frustrari personale care refuleaza in pescuit ? :shock: Astept un CV ca sa stim cu cine vorbim. Si nu unul profesional, aici nu are rost, ci unul legat de CRPFISHING (pescuit la crap)... 8) :mrgreen:
Daca chiar te intereseaza care-i problema mea atunci afla ca sint unu` dintre cei care credeau ca facand o federatie se va rezolva totul in pescuit. E simplu sa depui niste hartii. Fara sa stie ca mai erau si altii interesati sau pa felie. Afland cu timpul ca a existat initiativa AV-ului am renuntat la idee pentru ca nu aveam io experienta unora dintre voi sau nu reuseam sa fac ceva fara voi, dar vazand ca vine unu` caruia i se pare ca` calitatile oficiale se pot substitui :? si care mai si pretinde ca nimeni n-are voie sa miste un deget atata timp cat el e presedinte, imbarligand in stanga si-n dreapta ca din cauza impotentei nimeni nu mai poate sa-i taie macaroana si ca isi poate bate bastonu` de fiecare care vrea sa participe la cate un concurs, ca nu stie si nu intelege nimeni inafara de el cu ce se mananca legile tarii, sportul etc, mi se pare normal sa-mi sara tandara. Macar atata lucru am inteles.
Am inceput de curand cu concursurile si ca un sportiv cu state vechi si oaresice experiente nu accept precum altii sa ajung sluga la Fane.
Pe tine ce te framanta ca umplu io topicurile astea? Da` fi cinstit.
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Pe minechiar ma deranjeaza ca un NIMENI ajunge sa-si dea cu parerea in topicuri importante. E ca si cum se apuca un jucator de divizia C (sau judeteana-sateasca in cazul tau) sa-l judece pe Mitica Dragomir... :oops: :wink:

Pe acest forum, in general, scriu pescarii.
Ca sa intelegi mai bine care este parerea lor despre tine, am sa fac un sondaj de opinie special ptr tine, ca sa ajungi vedeta .... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:Pe minechiar ma deranjeaza ca un NIMENI ajunge sa-si dea cu parerea in topicuri importante. E ca si cum se apuca un jucator de divizia C (sau judeteana-sateasca in cazul tau) sa-l judece pe Mitica Dragomir... :oops: :wink:

Pe acest forum, in general, scriu pescarii.
Ca sa intelegi mai bine care este parerea lor despre tine, am sa fac un sondaj de opinie special ptr tine, ca sa ajungi vedeta .... :D
Am vazut tata! Mersi. Si asa ma costau o avere concursurile pana ajungeam si eu una. Iar cu parerea lumii de ce m-ar interesa frate? Intereseaza pa cineva de durerile umora sau altora. Nu. Cat despre faptul ca sunt un NIMENI ma si miram si eu de ce am tot fost. Cred ca de la nada mi se trage. Am sa o schimb de la anu :wink: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:Dar cine esti tu sa-ti dai atat cu parerea ? Chiar nu ai ce face sau ai frustrari personale care refuleaza in pescuit ? :shock: Astept un CV ca sa stim cu cine vorbim. Si nu unul profesional, aici nu are rost, ci unul legat de CRPFISHING (pescuit la crap)... 8) :mrgreen:
Altfel pe tine de ce te mai intereseaza ca si asa am vazut ca te-ai retras din activitate :lol: .
Urban culture.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: E ca si cum se apuca un jucator de divizia C (sau judeteana-sateasca in cazul tau) sa-l judece pe Mitica Dragomir... :oops: :wink:
...sau ca si cum Cristi Preda(fotograf valoros GSP) se apuca sa judece sitemul competitional ori sa critice fotbalistii, fie si de divizia onoare.
Cristi Preda face poze, isi ia banii pentru ele si sta in banca lui.
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

miyagi,

Opreste-te frateeeeee ca ai cazut in derizoriuuuuuuu... Nu mai citeste nimeni ce debitezi pe aici. Scuze, dar ai abordat problema ta si a noastra, cu federatia, GRESIT !!!

Stay cool man 8)
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vali Vesa scrie:miyagi,

Opreste-te frateeeeee ca ai cazut in derizoriuuuuuuu... Nu mai citeste nimeni ce debitezi pe aici. Scuze, dar ai abordat problema ta si a noastra, cu federatia, GRESIT !!!

Stay cool man 8)
Bine tata.
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@versagyi

Nu ai inteles.
M-am retras doar de pe topicurile "politice" unde se discuta despre impartirea "cashcavalului". In rest, sa fi sanatos si sa te prinda in viata momentul cand o sa ma retrag eu din pescuit... :wink:

PS Nu am vazut in viata mea pe cineva ca tine, sa fie luat la misto de tot forumul si el inca sa se tina tzantzosh ! :lol: Esti tatal lui ? http://www.trilulilu.ro/happyfishtv/8583e9c1bdc0e2
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

miyagi scrie: Bine tata.
E na, te pomenesti ca esti Becali si eu Lutzu... :evil:

Admin... HELP !!!
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:@versagyi

Nu ai inteles.
M-am retras doar de pe topicurile "politice" unde se discuta despre impartirea "cashcavalului". In rest, sa fi sanatos si sa te prinda in viata momentul cand o sa ma retrag eu din pescuit... :wink:

PS Nu am vazut in viata mea pe cineva ca tine, sa fie luat la misto de tot forumul si el inca sa se tina tzantzosh ! :lol: Esti tatal lui ? http://www.trilulilu.ro/happyfishtv/8583e9c1bdc0e2
Sa fi sanatos Vlade. Pacat ca dai cu picioru` la tot ce ai. Va veni insa si timpul cand iti vei da seama. Atunci poate vei uita ca ti-a atras atentia si un ilustru necunoscut sau c-ai inventat un nou user: versagi

Cristi nu mai stergi nene nimic p-aici? Hai ca eu am terminat.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”