Moderator: gor965
razvan vero baits scrie:Si nu am vrut sa supar pe nimeni cu cuvintele pe care le-am spus. Repet daca se doreste si se voteaza corbu venim cu tot dragul. Si ca sa-i raspund la domnul orhei la punctul doi in ultimii doi ani am fost la 21 de concursuri interne si internationale trei locuri unu un loc doi si in rest multa placere pt pescuit
E, acum inteleg care e problema cu CN-ul...Vladut Mateianu scrie:Cineva cerea mai devreme dovezi. Iata cum stau datele problemei, cum pun problema cluburile semnatare ale urmatorului comunicat :
Propunerea echipelor privind Campionatul AGVPS 2017, criteriu de selectie pentru Campionatul Mondial.
1. Locul de desfasurare - Corbu Lake
2. Semifinala 25 - 28 mai; finala 15-18 iunie
3. In mansa semifinala/eliminatorie din care se califica 6 echipe pentru finala
daca participa un numar de echipe mai mare sau egal cu 14 se vor face sub-sectoare, dupa sistemul CIPS.
4. Arbitraj - Gabi Calota (arbitru sef) cu echipa sa, iar deciziile importante
se vor lua de un consiliu format din 5 manageri (trasi la sorti), dupa modelul CIPS.
5. Competitia va fi fiscalizata legal.
6. In ceea ce priveste delegatul AGVPS la Campionatul Mondial precum si rolul
sefului subcomisiei de crap in desfasurarea concursului national din 2017 ne
rezervam dreptul sa asteptam raspunsul la memoriul inaintat AGVPS referitor
la cheltuielile evenimentului similar din 2016. Dupa ce ni se va prezenta,
cu documente legale, cum au fost cheltuiti banii anul acesta ne vom pronunta.
Catre,Asociatia Generala a Vanatorilor si Pescarilor din RomaniaIn atentia d-lui Neculai SELARU, director general d-lui Teodor BENTU, presedinte comisia de competitii d-lui Oliviu ORHEI, presedinte subcomisia de pescuit la crapMEMORIUAvand in vedere ca anul acesta, pentru Campionatul AGVPS de pescuit la crap -criteriu de stabilire a echipei nationale in vederea Campionatului Mondial, echipeleparticipante au achitat in contul institutiei d-voastra urmatoarele sume:- etapa 1 - 12 echipe x 1550 lei (100 lei platiti pe balta) + 1000 lei CI Carp Club = 19.600 lei- etapa 2 - 6 echipe x 2810 lei = 16.860 leiTOTAL - 36.460 leiAtasam dovezile platilor facute in contul institutiei d-voastra.Cu mentiunea ca sumele de mai sus au fost stabilite in subcomisia de pescuit la crappentru acoperirea integrala a costurilor competitiei.In sedinta din data de 8 noiembrie 2017 am fost informati verbal de seful subcomisieica banii au fost cheltuiti in totalitate, cu documentejustificative legale, pe organizare, arbitraj si teste anti-doping. Va solicitam respectuos sa binevoiti a ne prezenta justificarea legala a tuturorcheltuielilor, pentru a sti cum au fost folositi integral banii pe care i-am platit.De asemenea, dorim sa ne fie emise facturi pe sumele platite, pentru a putea justifica,la randul nostru, banii scosi din conturile cluburilor.Cu deosebita consideratie,Bogdan Dragan (CS Champions Carp Club)Andrei Vladeanu (Vulturul)Dragos Sinca (WLC Carp Club)Stefan Fasie (CC Corbu)Teodor Stefan Nitu (Club Tomis Carp)Vali Martoiu (Energy Brasov)George Tomescu (CS APS)Vlad Jegan (Planet Carp)Victor Oana (Pelicanul)
Semneaza :
Asociatia Club Sportiv CHAMPIONS Carp Club
A.V.P.S. Vulturul (The One Team - Vulturul)
ASOCIATIA CS WLC CARP CLUB
Club Crap Corbu CCC
Club Tomis Carp Constanta
Asociatia “Club Sportiv Green Lake”
ENERGY CARP – Brasov
Club Fair Play Fishing
Asociatia Enjoy Fishing Club – Focsani
AGVPS Neamt (CS Planet Carp)
Club Sportiv APS
Friends Carp Team
Asociatia "KAN-VIS" - Rm. Valcea
C.S.OLTENIA FISHING