Nu stiu ce vezi tu incorect sau imoral in ceea ce au facut acesti oameni.razvan vero baits scrie:Eu zic sa-i spunem campionatul national corbu ca voi si asa nu pescuiti in alta parte de frica cred. Si da e normal sa va intalniti la cafea sa va faceti jocurile ca prostii din alta parte sunt doar simpli cotizanti. O seara deosebita. Clubul sportiv vero baits refuza sa ia parte la orice combinatie inafara de un pescuit corect si sincer. Va multumim
Pana la urma ordinea de zi se stabileste in baza propunerilor membrilor asociatiei. Este similar cu ceea ce se intampla in AGA la o companie... Numai ca acesti oameni s-au organizat si au formulat un memoriu, astfel incat punctul lor de vedere sa fie luat in dezbatere. Daca veneai tu sa propui un casting sau o braila, nimeni nu te lua in seama, dar daca veneati mai multi, cine stie?!

In alta ordine de idei, in ciuda fumigenelor aruncate pe aici, oamenii aia de ii blamezi tu, doar pentru ca locuiesc in sudul tarii, au venit sa ceara o chestie de bun simt: justificarea cheltuielilor cu acte.