Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
iulixa
Puncte: 0

Re: Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Mesaj de iulixa »

razvan vero baits scrie:Eu zic sa-i spunem campionatul national corbu ca voi si asa nu pescuiti in alta parte de frica cred. Si da e normal sa va intalniti la cafea sa va faceti jocurile ca prostii din alta parte sunt doar simpli cotizanti. O seara deosebita. Clubul sportiv vero baits refuza sa ia parte la orice combinatie inafara de un pescuit corect si sincer. Va multumim
Nu stiu ce vezi tu incorect sau imoral in ceea ce au facut acesti oameni.
Pana la urma ordinea de zi se stabileste in baza propunerilor membrilor asociatiei. Este similar cu ceea ce se intampla in AGA la o companie... Numai ca acesti oameni s-au organizat si au formulat un memoriu, astfel incat punctul lor de vedere sa fie luat in dezbatere. Daca veneai tu sa propui un casting sau o braila, nimeni nu te lua in seama, dar daca veneati mai multi, cine stie?! :lol: :lol: :lol:
In alta ordine de idei, in ciuda fumigenelor aruncate pe aici, oamenii aia de ii blamezi tu, doar pentru ca locuiesc in sudul tarii, au venit sa ceara o chestie de bun simt: justificarea cheltuielilor cu acte.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

La concursurile private de ce nu cere nimeni justificarea sumelor ? Aici miroase a razbunare personala. Mai grav este ca este impotriva omului care s-a zbatut sa faca ceva in ultimii ani, pe banii si pe timpul lui... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si o ultima intrebare, retorica de fapt, lansata in eter...
Cum se face ca loturi care au votat Ungaria la sedinta acum au trecut sa semneze acea forma de scrisoare deschisa ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Vladut Mateianu scrie:La concursurile private de ce nu cere nimeni justificarea sumelor ? Aici miroase a razbunare personala. Mai grav este ca este impotriva omului care s-a zbatut sa faca ceva in ultimii ani, pe banii si pe timpul lui... :oops:
Iti raspund eu Vladut, pentru ca unele cluburi au efectuat platile direct din conturile
Lor bancare si trebuie sa justifici intr-un fel acele plati. In caz de control fie din prtea organelor abilitate fie din partea auditorilor interni trebuie sa ai o justificare legala.
La concursurile private banii se platesc din buzunarul pescarilor care participa sub sigla clubului
stefan avram

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gor965 scrie:Vad ca problema initiala s-a divizat. Nu mai e Vestul vs. Estul, acum mai e si problema cheltuielilor si de aici probabil si partizanatul unora (oarecum firesc). Legat de Vest si Est probabil ca sistemul cu semifinale zonale (parca la stationar era asa pe vremuri la AGVPS) ar rezolva cumva problema. Faci 2 semifinale, una la Corbu ptr. zona Est si una la Doripesco ptr. zona Vest, iei din fiecare pe primii 3 clasati si apoi tragi o finala in 6 unde e mai convenabil (in Ungaria daca e cazul) si cu asta basta. Treaba nasola e sa nu apara pretentii din partea de Nord ! :D
Si eu am vrut sa spun asta, dar mi-a fost frica sa deschid usa. :)
Numai asa rezolvi disputa.
Fiecare grupare trimite in finala locuri direct proportionale cu numarul de echipe participante.
Daca apar pretentii din "nord" sa spunem, acea grupare trebuie sa aiba cel putin atatea loturi incat sa-si rezerve cel putin un loc in finala.
Pe undeva pe afara asa se practica.
1.Asa se obtine cea mai mare participare.
2. Asa scad costurile pentru semifinale, atat prin participarea mai numeroasa, cat si prin locatia mai apropiata.
3. Finala se desfasoara unde sunt cele mai multe echipe in semifinale.
Simplu.
P.S. eu as face asta, numai sa vad cum cei aliati acum, incep "treaba" intre ei. :D Ca na, asa a fost tot timpul. :wink:

iulixa

Mesaj de iulixa »

Vladut Mateianu scrie:La concursurile private de ce nu cere nimeni justificarea sumelor ? Aici miroase a razbunare personala. Mai grav este ca este impotriva omului care s-a zbatut sa faca ceva in ultimii ani, pe banii si pe timpul lui... :oops:
La concurs privat poti sa aderi sau nu la cerintele organizatorului; acolo nu esti membru in organizatia lui ca sa iti dea tie socoteala. Daca ai acceptat conditiile si ai primit ceea ce ai platit si ti s-a dat si chitanta, nu ai ce comenta. Atunci cand esti membru intr-o organizatie, in functie de statutul acesteia, ai dreptul sa soliciti justificarea cheltuielilor. In spiritul transparentei, majoritatea organizatiilor prezinta executia bugetara la incheierea fiecarui exercitiu si mai mult decat atat, nivelul de realizare a obiectivelor cu care s-a comis in fata membrilor asociatiei bla-bla-bla...
Insa, minim minimorum, lucru care nu tine doar de transparenta si moralitate, ci de fiscalitate, trebuie sa dai factura/chitanta pentru ceea ce ai incasat.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Dnule Oana, stiu sigur ca stiati de acest memoriu si sunt unul dintre initiatori. Am contactat oamenii pe care ii stiam, ale caror numere de telefon le aveam si cu care aveam legaturi amicale. Iar memoriul referitor la cheltuieli este semnat doar de echipe care au participat la CN 2016.
Nu vad unde este lucratura, cand dintre 15 echipe participante la ultima sedinta, 10-11 echipe au semnat o propunere...dimpotriva, am aratat ca daca ne unim putem fi o forta si putem lua decizii.
Si cand majoritatea decide...
Nitu Teodor Stefan - membru fondator Club Tomis Carp, membru in CD al CTC.[/quote]

domnule doctor ,de memoriu de cheltuieli am stiut si chiar l-am semnat ......referitor la celalalt memoriu si intalnirea de taina si ce sa pus la cale la acea intalnire ......si care a fost scopul ei .......si initiatorul ei .........si de unde ati avut contactele noilor asociatii ce si-au exprimat dorinta de a participa anul acesta .........si cum au fost convinse sa semneze ceva cu care nu au avut nici o legatura .........cumva li sa promis ceva ............!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:eu pun problema un pic altfel si anume

1 cine a initiat acest memoriu si cu ce scop !
2 de ce au fost contactate doar anumite cluburi si asociatii iar altele nu si aici ma refer doar la cele care au participat in 2016 !
3 de ce au fost contactate si au semnat memoriul cluburile si asociatiile noi afiliate stiut fiind faptul ca ele nu au fost participante la competitia din 2016 !
4 cluburile si asociatiile nou venite cunosc activitatea domnului Orhei !!!!!!!!!
domnule doctor ,la nedumeririle astea va rog sa raspundeti :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Daca tot e caterinca pe aici: Li s-au promis partide gratis la Corbu :)

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Marius Sârbu

surgeon

Mesaj de surgeon »

oanavictor scrie:
oanavictor scrie:eu pun problema un pic altfel si anume

1 cine a initiat acest memoriu si cu ce scop !
2 de ce au fost contactate doar anumite cluburi si asociatii iar altele nu si aici ma refer doar la cele care au participat in 2016 !
3 de ce au fost contactate si au semnat memoriul cluburile si asociatiile noi afiliate stiut fiind faptul ca ele nu au fost participante la competitia din 2016 !
4 cluburile si asociatiile nou venite cunosc activitatea domnului Orhei !!!!!!!!!
domnule doctor ,la nedumeririle astea va rog sa raspundeti :idea:
Dnule Oana... sunt unul dintre initiatori. Am contactat oamenii pe care ii stiam, ale caror numere de telefon le aveam si cu care aveam legaturi amicale. Si nu au semnat nimic de care sa nu stie. Memoriul de cheltuieli este semnat doar de echipele participante la CN, iar propunerea este semnata de toti cei care au aderat la ideile noastre. Cat despre promisiuni...nu stiu la ce va referiti.

Nitu Teodor Stefan - membru fondator Club Tomis Carp, membru in CD al CTC.[/quote]
Sa va dea Dzeu sanatate!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”