Moderator: gor965
Remus Tata. Eu stiu ce vorbesc si cand o fac serios o fac si bazat pe anumite chestii. Tu mai ai inca de invatat ca rabdarea innobileaza omul si nu galagia pe care o face. Nu o lua ca pe o aroganta ci incearca sa intelegi ceva.remus_cta scrie:@ myagicornel.s scrie:1. Daca Energy nu mai e in aceeasi formula castigatoare? Daca nu mai are aceeasi motivare? Daca nu mai are aceeasi forta? Tot respectul si stima fata de Energy 2012 care a pus Romania in cartile de istorie crapista ale lumii, dar trebuie sa reconfirme.
).
cand ceri singurei echipe romanesti care a reusit sa ia aurul mondial sa mai confirme ceva, esti pe langa subiect, ca sa fiu modest!!!
Pai democratica s-a vrut a fi si anul trecut. Dar s-a ajuns la procese, titluri decernate la masa verde etc.Vladut Mateianu scrie:Sincer sa fiu Ovidiu, anumite lucruri ma cam depasesc....
Saptamana viitoare o sa fie sedinta la Agvps si sper sa fie democratica...va tin la curent !
Dragos Sinca scrie:Pai democratica s-a vrut a fi si anul trecut. Dar s-a ajuns la procese, titluri decernate la masa verde etc.Vladut Mateianu scrie:Sincer sa fiu Ovidiu, anumite lucruri ma cam depasesc....
Saptamana viitoare o sa fie sedinta la Agvps si sper sa fie democratica...va tin la curent !
Sunt convins ca Rudeanu va pierde procesul si nu inteleg de ce se inhama la cheltuiala asta. Dar sunt uimit ca nimeni nu are nimic cu AGVPS si cu presedintele subcomisiei. Ba mai mult, tot ei sunt lasati sa decida.
Cristi Y scrie:Echipa Energy este cea mai potrivita alegere pt Portugalia , nu neaparat din punct de vedere etic ci pentru faptul ca sunt cea mai pregatita echipa pentru stilul de pescuit din Portugalia , eu le tin pumnii de pe acum si consider ca au mari sanse !
Treaba este cam asa:Dragos Sinca scrie:Pai democratica s-a vrut a fi si anul trecut. Dar s-a ajuns la procese, titluri decernate la masa verde etc.Vladut Mateianu scrie:Sincer sa fiu Ovidiu, anumite lucruri ma cam depasesc....
Sunt convins ca Rudeanu va pierde procesul si nu inteleg de ce se inhama la cheltuiala asta. Dar sunt uimit ca nimeni nu are nimic cu AGVPS si cu presedintele subcomisiei. Ba mai mult, tot ei sunt lasati sa decida.
Bravo Dragos!Dragos Sinca scrie:Esti foarte departe de adevar...In conditiile astea nu stiu daca este indicat sa judeci cum a fost organizat sau daca noi pescarii am dat cu bata in balta. De fiecare data s-au facut compromisuri din cauza AGVPS-ului si a politicii lor de a nu supara pe nimeni si a incerca sa multumim toate asociatiile ca sa fie bine la congres.
Si anul trecut tot ei au fost principalii vinovati. Ei au numit organizatorii, ei au luat deciziile etc. Dar leapsa nu si-o iau ei, ei sunt maestrii in a pasa mortul in alta curte. Prostia noastra a pescarilor este ca in loc sa facem ceva in sensul asta, suntem concentrati pe tot felul de rahaturi si conflicte generate de orgoliile fiecaruia.
Corect ! Aici e toata problema ! Daca pescarii amatori s-au mai desteptat si n-au mai platit cotizatiile la AGVPS, cautand alternative mai bune, pescarii de competitie au ramas blocati in conflictul intern si legati ombilical de cine inscrie lotul national la Mondiale ! In definitiv reprezentarea la CIPS trebuie s-o faca o federatie de profil din tara a carei reprezentativitate e data tocmai de catre pescarii de competitie !Dragos Sinca scrie:......Prostia noastra a pescarilor este ca in loc sa facem ceva in sensul asta, suntem concentrati pe tot felul de rahaturi si conflicte generate de orgoliile fiecaruia.