Moderator: gor965
Bai Cornele, sa-mi vie rau daca nu esti romanul "model", priceput la toate, la fotbal nu te pricepi? poate te faci antrenor..cornel.s scrie:Sigur de catre o federatie, ca atunci se baga Fane iarasi!?
In rest totul e absolut corect. "Crapistii" n-au luat atitudine ca erau legati de AGVPS si nu plateau cotizatii. Plus ca de ce sa ma conduca ala sau alalaltul, ca io ma descurc mai bine si singur.
Iata consecintele!
are IEFS-ul la bazaDan Serban scrie:Bai Cornele, sa-mi vie rau daca nu esti romanul "model", priceput la toate, la fotbal nu te pricepi? poate te faci antrenor..
Ii gasim si lui o echipa?Dan Badarcea scrie:are IEFS-ul la bazaDan Serban scrie:Bai Cornele, sa-mi vie rau daca nu esti romanul "model", priceput la toate, la fotbal nu te pricepi? poate te faci antrenor..
ar fi bine sa fie 10 loturi,eu cred ca vor fi mai putineiohann scrie:cred ca anul asta participa maxim 10 loturi!
Cu atat mai bine!Madalin Dirla scrie:ar fi bine sa fie 10 loturi,eu cred ca vor fi mai putineiohann scrie:cred ca anul asta participa maxim 10 loturi!
CARE DIVIZIE?????eugen dragnea scrie:Daca nu se pastreaza varianta pe divizii trebuie sa fi prea fraier sa nu dai AJVPS-ul in judecata...
Chiar suntem asa prosti sa nu putem face nimic fara AGVPS.Vladut Mateianu scrie:Saptamana viitoare se va stabili CN 2013, desfasurat sub organizarea AGVPS-ului.
Iata cum vad eu lucrurile :
1. Lotul Energy, campioni mondiali 2012, sa reprezinte Romania in 2013 la CM din Portugalia. Parerea mea este ca merita din plin, plus ca au timp destul de pregatire, antrenamente, cautare sponsori, etc.
2. Campiona nationala 2013 reprezinta Romania la CM 2014 din Spania ! La fel, vor avea timp destul de pregatiri, antrenamente, sponsori, etc.
3.CN 2013 bazat pe 3 etape eliminatorii + finala intre 3 loturi !
4. CN incepe in iunie, cate o etapa lunar. Taxa de participare cat sa asigure chiria baltii, arbitrajul si organizarea.
5. Organizator Agvps, cu brigada de arbitrii proprie, condusa de Mugurel Ionescu si Oliviu Orhei.
6.Sistem de punctaj clasic, Cips-Fips.
7.Liber la participare ptr toate cluburile de pescuit.
8.Lacul Corbu ptr toate etapele.
Astept si alte pareri...