Moderator: gor965
ANEFS-u`Dan Badarcea scrie:are IEFS-ul la bazaDan Serban scrie:Bai Cornele, sa-mi vie rau daca nu esti romanul "model", priceput la toate, la fotbal nu te pricepi? poate te faci antrenor..
inseamna ca l-ai terminat dupa 1992cornel.s scrie:ANEFS-u`Dan Badarcea scrie:are IEFS-ul la bazaDan Serban scrie:Bai Cornele, sa-mi vie rau daca nu esti romanul "model", priceput la toate, la fotbal nu te pricepi? poate te faci antrenor...
In 2001.Dan Badarcea scrie:inseamna ca l-ai terminat dupa 1992cornel.s scrie: ANEFS-u`.
Dupa cum s-a aratat si in postari anterioare,anul trecut cluburile au fost chiar amenintate de catre organizatori pentru neprezentare la etapa 2-3 si mai ales 3.Catalin Bujita scrie:. Daca se fac divizii, vor fi iar discutii referitoare la clasamentul 2012 (dupa 2 sau 3 etape?)
Cu parere de rau pentru voi ,personal vad lucrurile destul de simplu.Catalin Bujita scrie:Ce voiam sa spun cand m-am referit la clasamentul dupa 2 sau 3 etape este faptul ca difera cam 3-4 cluburi topul primelor 12, asa cum se stabilise la inceput. Noua, aici ma refer la Free Carp Deva, ne convine sa se introduca si prima etapa in calcul pentru ca atunci am urca in clasament si ne-am clasa in A, daca se calculeaza dupa 2 etape atunci noi suntem pe 13, deci in B...
Dar am o mare rezerva ca cele toate echipele de anul trecut vor mai participa si anul asta. Cred ca vor astepta sa vada varianta finala, sau aproape finala a organizarii apoi vor decide daca se vor inscrie sau nu. Mai mult decat atat, pana in prezent nu s-a oferit nimeni sa vina cu o varianta de organizare a competitiei in Divizia B, si personal ma astept la noi surprize mai mult sau mai putin placute din partea "orgnizatorului"