VOT FINALA CN-2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: VOT FINALA CN-2011

Mesaj de Genes Florin »

Si asta Andrei, dar sa nu uitati ca lotul Pelicanu acolo isi desfasoara activitatea.
Nu comparati cu hobaia.
Am dreptate Vladut?
Balta Puiesti

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

la sigur se merge si pe Vlaicu, nu exista stand care sa nu prinda peste( pe orice vreme)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

eu i-as da 300 mil lui oana si as boteza concursul Campionatul National Pelicanul
toate mansele la darvari.

sa fie treaba, treaba!
The One Team

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Mai bine tragem la sorti ce Lot va pleca in Italia .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:eu i-as da 300 mil lui oana si as boteza concursul Campionatul National Pelicanul
toate mansele la darvari.

sa fie treaba, treaba!
PERSONAL SI ECONOMIC NU DORESC NICI O MANSA LA DARVARI .
CLUBUL PELICANUL ESTE DE ACORD CU ORICE BALTA PROPUSA DE ORGANIZATORI .
TOTI MEMBRII LOTULUI PELICANUL SUNT ANGAJATI SI NU POT LIPSI DE LA SERVICI DE LUNI PANA JOI .
DACA NU SE VOR RESPECTA DATELE STABILITE INITIAL CLUBUL PELICANUL SE RETRAGE DIN COMPETITIE .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@andrei

Eu l-as boteza CN Andrei Vladeanu, ca pana la urma ti-a iesit cum doreai de la inceput : 2 manse pe Tancabesti Spate (probabil ca se va renunta si la Darvari -mansa 2- ca sa fie toate 3 pe Tancabesti)... asta chiar daca presedintii de cluburi Nu au votat Tancabestiul ca etapa, asta chiar daca sti bine ca nu se pot face sectoare egale pe Tancabesti, chiar daca nu respecti ce s-a stabilit initial si anume DATELE....

Din punctul meu de vedere, ce se intampla nu are nicio scuza, imi pare rau inca o data ca am crezut ca se poate pescui sportiv, fara sa primeze interesele..... :oops: :oops: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

Mai mare rasul DL Vladeanu,cred ca vine Craciunulsi tot no sa organizati nici un campionat national,sa dus cu pescuitul ca sport,voi vreti bani multi,multi de tot

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

bai baieti, voua chiar nu va mai e rusine deloc :?: :?: :?:
chiar schimbati datele finalei dupa cum vrea vlad parfene...pai, fratilor, nu parfene concureaza...dati-mi voie sa va spun ca nu sunteti in stare, fratilor...cum puteti supune la vot asa o magarie...ne-am inscris la cn in functie de niste date care au fost expuse initial...va rog sa va opriti masina de vot a apcr-ului si sa reveniti la normal...faceti propuneri pentru finala la data stabilita caci altfel demonstrati ca nu sunteti buni de nimic

ii rog cu aceasta ocazie si pe vladeanu si pe stanila sa nu-mi mai dea telefon pentru a le explica motivul postarilor mele de pe net...sa-si vada in continuare de pupincuristii lor si sa ma scuteasca...inca o data subliniez, asta e cea mai mare magarie si e cusuta cu ata alba

vladut, ai avut perfecta dreptate, primeaza orgoliile si interesele...pentru marele vladeanu conteaza mai mult boala pe care o are el pe oana si pe mine decat datele stabilite initial, sau mai bine spus, interesul pescarilor de care pe el in general il doare-n p..a :!:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie: in cazul de fata, nea Victor a fost singurul care a pus umarul sa scoata apcr-ul din cacat deoarece nu aveau variante ptr organizarea CN !
vezi ca "ajuta" apcr-ul la alt topic cu vreo 300 milioane. in minus.

eu zic sa-i platim, ca un semn de recunostiinta. :D
plateste-i lui rosioru, asa cum esti obisnuit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ vladut mateianu

tu cunosti f. bine tancabesti spate...pentru prima etapa unde 8 loturi se intrec pe aceasta balta, nu crezi ca era bine sa se dea si grilele, daca organizatorii considera ca este posibila impartirea acestei balti in trei sectoare cu 8 locuri pe sector macar aproximativ egale ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”