Eu maine merg la AGVPS sa cer organizarea de catre AVPS SOIMUL pentru ca nu accept sa si faca blaturile Andrei Vladeanu cum vrea el si Pe ce baltă vrea el
Domnul Vlad Parfene ofera lotului castigator ,daca se va accepta desfasurarea finalei la Tancabesti de luni pana joi suma de 2000 euro cash.
In aceasta situatie Lacul Darvari i-si retrage oferta de a gazdui etapele programate pe acest lac ,considerand oferta lacului Tancabesti ca vine in ajutorul pescarilor .
FIR INTINS LOTULUI AVBD IN ITALIA !!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
Am vorbit cu Vlad Parfene si nu putem pune finala in weekend pe data initiala.
In acest caz renuntam la Tancabesti pentru finala.
Raman datele initiale, etapa 1 - Tanacabesti spate / Darvari, etapa 2 - Darvari si pentru finala, tot cu datele initiale, avand in vedere ca au aparut si alte variante, avem:
1.Darvari
2.Lates
3.Aurel Vlaicu
Daca mai aveti si alte variante pentru finala va rog sa le propuneti si se va vota de la inceput.
PAI MAREA MAJORITATE A PESCARILOR DIN APCR ACCEPTA DESFASURAREA COMPETITIEI DE LUNI PANA JOI .MAI ALES PENTRU 2000 EURO PE CARE DOMNUL PARFENE I-I OFERA LOTULUI CASTIGATOR ,EU CONSIDER CA NU POATE FI NEGLIJAT !
CATA IPOCRIZIE DOAMNE IN POSTUL PASTELUI !!!!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista