Va duceti ca mieii la taiere,pe Bunget trebuie sa fii pescar de crap in adevaratul sens al cuvantului pentru a prinde peste,dar vad ca unora la tremura bracinarii,vor Tancabestiul ca il stiu cel mai bine si aici stiu ei la cine ma refer,fire intinse tuturor.
Din acest motiv majoritatea loturilor nu vor lacul Bunget. Balta este foarte echilibrata si intra lejer 6 loturi .Se pare ca bala pentru finala este aleasa de unii care vor sa joace acasa.
Cantarul de final
.............................................................dimineata................Total 72 ore
Stand 1. Marius Simedrea - Daniel Fotea...............0,00 kg...................0,00 kg
Stand 2. Moraru Marius - Moga lucian..................19,45 kg.................33,65 kg
Stand 3. Marius Valea - Ciprian Teslaru ................0,00 kg...................5,35 kg
Stand 4. Cristian Danciu - Catalin Iancu................0,00 kg..................15,20 kg
Stand 5. Toth Stefan Anton - Jurj Viorel................0,00 kg....................0,00 kg
Stand 6. Dani Copros - Mihai Leica.....................13,10 kg ..................81,90 kg
Stand 7. Mark Molnar - Nemes Levente.................45,70 kg ................122,15 kg
Stand 8. Gigi Nita - Giurca Stefan.......................6, 20 kg...................15,50 kg
Stand 9. .......NPREZENTARE................
Stand 10. Nicu Sultana - Milea Daniel...................18,55kg...................55,10 kg
Stand 11. Stoenescu Dacian - Cristi Jianu..............8,20 kg...................26,45 kg
Stand 12. Florin Cinazan - Nemes Ioan.................11,70 kg ..................23,70 kg CAPTURA 11,700 kg
Stand 13. Anghel Alexandru - Kovacs Robert...........30,70 kg..................40,60 kg
Stand 14. Dan Pasca - Eusebio Ploscariu................18,20 kg..................36,85 kg
Stand 15. Bocan Lucian(Bebe) - Popa Mihai(Misu).....10,20 kg ..................25,45 kg
Stand 16. ......NEPREZENTARE..........
TOTAL GENERAL..........................................................................481,90 kg
Au fost capturati un numar de 83 pesti cu o medie de 5,80 kg
Daca Vlaicu intra prin vot in calcule, ar fi bine ca o comisie sa se deplaseze pe aceasta locatie pentru a vedea pe viu si a face masuratori ale malurilor ca sa nu existe discutii ulterioare privin distantele intre standuri ( am specificat ca pontoanele sunt din 50 in 50 de metrii). In afara acestui incovenient cred ca balta se preteaza pentru finala acestui an
Ca sa avem o imagine mai clara a posibilitatii amplasarii standurilor / sectoarelor poti sa o faci pe Google si sa o postezi aici? Si sa lasi intre acutualele standuri 9/colt si 10/colt aprox 200m ca sa nu dea unul peste altul.
Ce distanta este intre standurile 1-4 si stuf? La fel si la st 15.
Merci,
Intre standurile 1-4 si stuf sunt aproximativ 250 metrii, de la 15 incolo undeva pe la 100 metrii
standul 9 sau 10 poate fi scos din concurs si astfel cu siguranta paturile de nada nu se ating