Impresii MULINETA HAKUYO TD6000

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

William Joyce

Re: Impresii MULINETA HAKUYO TD6000

Mesaj de William Joyce »

Multumesc de informatii

sorin71
Puncte: 0

Mesaj de sorin71 »

Foarte buna mulineta ,si poti achizitiona tamburi de rezerva la un pret... bun.Si eu am fost sceptic la achizitionare ,dar acum le recomand cu incredere, si mag online super ok.

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

Sunt posesor de TD-uri din 2012 si am tras de ele fara menajamente. Functional sunt impecabile desi nu am avut grija de ele si nici nu am intervenit asupra lor cu vreo operatiune de intretinere Un singur minus le-am gasit ....clipsul de pe tambur... ma cam chinui sa trec firul prin el.

In alta ordine de idei inca mai astept sa pice ceva la ele ca sa le schimb:)) cu altele noi :)))
Dragos MARDARE
CS APS

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

jdmishere scrie:Sunt posesor de TD-uri din 2012 si am tras de ele fara menajamente. Functional sunt impecabile desi nu am avut grija de ele si nici nu am intervenit asupra lor cu vreo operatiune de intretinere Un singur minus le-am gasit ....clipsul de pe tambur... ma cam chinui sa trec firul prin el.

In alta ordine de idei inca mai astept sa pice ceva la ele ca sa le schimb:)) cu altele noi :)))
Clipsul este pe arc pentru a prinde atat firele subtiri cat si pe cele groase, fara a se deforma.
Eu prind atat fire de 0,18 cat si de 0,50.
Prinderea firului se face foarte usor ... cu putina tehnica. Se pune firul pe pozitia de a intra sub clips, se apasa cu degetul pe el si se trage de capatul liber, in sensul de introducere al firului. ( Nu este nevoie sa vedem firul cum intra sub clips in momentul in care il bagam :wink: ).

P.S. "in alta ordine de idei" ... mai ai mult de asteptat. :)

William Joyce

Mesaj de William Joyce »

Dan, o varianta a TD-ului cu tambur mai mare in viitor?

Dan Mitranescu
Veteran

William Joyce scrie:Dan, o varianta a TD-ului cu tambur mai mare in viitor?
Exista, dar este destul de grea. ( 900g )
Avantaje la aruncat nu au, asa ca am renuntat la a le aduce.

William Joyce

Mesaj de William Joyce »

Merci de raspuns

doruSV

Mesaj de doruSV »

Poate ca am sa-mi cumpar astfel de mulinete. Exista un interes, dar prea putine pareri sa ma decid.
O intrebare am, pentru domnul Dan M, cel in masura sa ma lamureasca: stimate domn, cate rotatii (ture) face mulineta la un ciclu complet al tamuburului (sus+jos). Sau altfel spus cate spire de fir sunt puse la o cursa completa a tamburului (de jos in sus si retur).
Multumesc frumos.

Dan Mitranescu
Veteran

doruSV scrie:Poate ca am sa-mi cumpar astfel de mulinete. Exista un interes, dar prea putine pareri sa ma decid.
O intrebare am, pentru domnul Dan M, cel in masura sa ma lamureasca: stimate domn, cate rotatii (ture) face mulineta la un ciclu complet al tamuburului (sus+jos). Sau altfel spus cate spire de fir sunt puse la o cursa completa a tamburului (de jos in sus si retur).
Multumesc frumos.
Mulineta invarte 9 spire pe o cursa completa de tambur. ( dus-intors )

P.S. Chiar daca aceste 9 spire de la TD se potrivesc cu ce doriti dumneavoastra, va rog sa nu cumparati mulineta pentru acest aspect.

wanderer

Mesaj de wanderer »

Umplerea corecta a tamburilor se realizeaza respectand specificatiile pe care le gasim pe tamburii de 6000 si cei de 7500 la hakuyo TD? Sau este necesar un surplus de fir?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”