Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Clipsul este pe arc pentru a prinde atat firele subtiri cat si pe cele groase, fara a se deforma.jdmishere scrie:Sunt posesor de TD-uri din 2012 si am tras de ele fara menajamente. Functional sunt impecabile desi nu am avut grija de ele si nici nu am intervenit asupra lor cu vreo operatiune de intretinere Un singur minus le-am gasit ....clipsul de pe tambur... ma cam chinui sa trec firul prin el.
In alta ordine de idei inca mai astept sa pice ceva la ele ca sa le schimb:)) cu altele noi))
Exista, dar este destul de grea. ( 900g )William Joyce scrie:Dan, o varianta a TD-ului cu tambur mai mare in viitor?
Mulineta invarte 9 spire pe o cursa completa de tambur. ( dus-intors )doruSV scrie:Poate ca am sa-mi cumpar astfel de mulinete. Exista un interes, dar prea putine pareri sa ma decid.
O intrebare am, pentru domnul Dan M, cel in masura sa ma lamureasca: stimate domn, cate rotatii (ture) face mulineta la un ciclu complet al tamuburului (sus+jos). Sau altfel spus cate spire de fir sunt puse la o cursa completa a tamburului (de jos in sus si retur).
Multumesc frumos.