Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Folosesc TD6000 de doi ani . Poate sa para subiectiva interventia mea , motiv pentru care am ezitat putin in a ma exprima.john_1978 scrie:Chiar nu foloseste nimeni astefel de mulinete?
Daca mtx-urile sunt asa vestite ma gandeam ca si mulinetele de la Hakuyo sa le foloseasca cineva.
Va rog totusi daca cineva foloseste TD600 sa-mi spuna o parere.
Multumesc
Nu inteleg de ce, toate parerile despre un achipament sau altul sunt subiective (inciuda pretentiilor fiecaruia de obiectivitate).Poate sa para subiectiva interventia mea , motiv pentru care am ezitat putin in a ma exprima.
Recomandarea mea pentru umplerea tamburilor cu fire "de aruncat" ( adica nu plantat ) este ca pe tambur sa se puna umplutura care sa accepte inca aprox. 250 m de fir .john_1978 scrie:Te rog Dan sa-mi spui cat fir de 0.25 intra pe tamburul de 70mm.
Pe site la specificatiile mulinetei imi spune pt. fire mai groase de 0.25.
Merci mult.
Doza de subiectivism este deoarece domnul dan vinde aceste echipamente,alt raspuns din partea lui nici nu ar exista ,ar trebui sa astepte pareri de la pescari care au folosit modelul respectiv ,ideal sa fie si fosti posesori ptr ca si aici intervine subiectivismul,fiecare isi lauda sculele,asa ca parerea mea sa nu lasi pe altii sa decida ptr tineionut72 scrie:Nu inteleg de ce, toate parerile despre un achipament sau altul sunt subiective (inciuda pretentiilor fiecaruia de obiectivitate).Poate sa para subiectiva interventia mea , motiv pentru care am ezitat putin in a ma exprima.
@john_1978, mi-a luat-o Dan inainte si a comentat. Chiar asta voiam sa-ti sugerez: sa-l intrebi pe el. N-are nici un motiv sa te minta, spusele lui pot fi usor verificate (e unul dintre pescarii cu notorietate) si, in plus, desi argumentul e un pic contraintuitiv, el si vinde mulinetele astea.
Mulinetele sunt relativ noi pe piata de la noi. Au numai doi ani.cristi30 scrie:[
Doza de subiectivism este deoarece domnul dan vinde aceste echipamente,alt raspuns din partea lui nici nu ar exista ,ar trebui sa astepte pareri de la pescari care au folosit modelul respectiv ,ideal sa fie si fosti posesori ptr ca si aici intervine subiectivismul,fiecare isi lauda sculele,asa ca parerea mea sa nu lasi pe altii sa decida ptr tine
Pai si ce vrei sa spuna posesorii? Ca "sunt niste mulinete bune, fiabile, bla-bla,...le recomand"...eu zic ca tacerea utilizatorilor spune tot si anume ca n-au probleme cu ele...Dan Mitranescu scrie:...
P.S. Rog posesorii de TD6000m sa-si spuna parerea despre aceasta mulineta! ( mai mult ce sa fac !?)