Dan Mitranescu scrie:Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca dupa inca un an de utilizare si sase de cand sunt pe piata,daca ati depistat probleme aparute la aceste mulinete.
Sa sara pik-up-ul in lansare,

, sa apara jocuri deranjante in angrenaj,sa se rupa clipsul , sa se deformeze tamburii la cea mai mica atingere, sa se taie galetul sau prinderea respectiva,sa cada un surubel, ... ceva ... ?
Sau, daca se poate, sa-mi spuneti un aspect functional pe care alta mulineta il pastreaza mai bine in timp. ( ca invers le-am spus eu mai sus

)
P.S. vreau sa aduc imbunatatiri modelului si nu stiu ce.
Eu am 3 bucati de vreo 3-4 ani.
Cred ca le-am pescuit de maxim 3-4 ori pe an.. mai mult prin delta.
Doua mulinetele au inceput de ceva vreme sa infasoare prost firul. Imi ramane un spatiu si la baza si la partea de sus a tamburului unde nu se aseaza firul. Cam 3mm sus si 3mm jos.
Alta problema este ca s-au cam cojit capacele alea de pe fundul mulinetei dar pe mine nu ma deranjeaza deloc acest aspect...
Chiar incerc sa imi fac timp sa vin cu ele la tine sa te uiti putin prin ele... cel mai probabil am pierdut din saibele alea de sub tambur...
aaaa si apropos de saibele de la tambur, acum vreo 3 ani cand am vrut sa schimb un tambur am scos cu saibele lipite de tambur. Saibele s-au deslipit in aer si au cazut in iarba... desi am vazut unde au cazut nu le-am mai gasit in iarba si a trebuit sa vin la tine sa imi dai 2 saibe

. Recomand sa gasesti un system ca atunci cant scoti tamburul sa nu mai iasa toate saibele alea de dedesubt.
p.s. la banii cu care am luat eu mulinetele, sunt best buy!