Impresii MULINETA HAKUYO TD6000

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mirceamrc28
Puncte: 0

Re: Impresii MULINETA HAKUYO TD6000

Mesaj de mirceamrc28 »

sunt posesor a 4 mulinete de acest fel ,achizitionate tot la recomandarea lui Dan Mitranescu!sunt multumit de ele,nu le gasesc greseala,avand in vedere si pretul de achizitie,infasoara foarte bine,au si ciocul de pe maner folositor la lansari sa nu sara pick-up-ul asa ca recomand!

petrea_petry

Mesaj de petrea_petry »

Sunt posesor de doua mulinete hakuyo td 6000 si pot spune ca atunci cand am optat ptr firma hakuyo eram asa oarecum in dubii...ptr ca optasem cu certitudine dupa sa zic asa stiutele firme consacrate..sa nu facem acum reclama caci stim cu totii... si am zis ai sa trag un loz sa vad iau sau nu teapa( spun asta ptr ca eu sunt din Harghita si nu am pus mana pe ele, le-am comandat online) concluzia e ca pot spune ca nu...le-am folosit acompaniate :D de mtx 12 3.5 lbs si din punctul meu de vedere fac echipa buna....restu mai depinde si de pescar...Un respect deosebit ptr Dl Dan Mitranescu si ptr doamna de la magazin de la dansul care m-a indrumat inspre hakuyo...In rest fiecare cu sculele lui:)))))

petrea_petry

Mesaj de petrea_petry »

Si sa ii rasp la dl RSC eu nu pot spune ca le recomand , ca sunt cele mai bune ca bla bla bla...fiecare este liber sa aleaga ceea ce doreste.... dar eu m-am gandit asa daca se utilizeaza in concursuri consacrate inseamna ca au ceva de oferit...toate cele bune!

William Joyce

Mesaj de William Joyce »

Mai sunt ceva pareri despre mulinetele astea, ma intereseaza sa imi achizitionez un set.

@Dan Mitranescu

Exista posibilitatea conceperii unor multinete cu acelasi specificatii dar cu tambur mai mare?

Multumesc mult!

cornel73ro

Mesaj de cornel73ro »

William Joyce scrie:Mai sunt ceva pareri despre mulinetele astea, ma intereseaza sa imi achizitionez un set.

@Dan Mitranescu

Exista posibilitatea conceperii unor multinete cu acelasi specificatii dar cu tambur mai mare?

Multumesc mult!
Am un set de 4 td-uri si n-am ce sa le reprosez. Ia-le linistit, la banii astia nu gasesti altceva mai bun pe piata.
Cornel MILEA
C.S. Friends Carp Team

William Joyce

Mesaj de William Joyce »

Multumesc de informatii

sorin71

Mesaj de sorin71 »

Foarte buna mulineta ,si poti achizitiona tamburi de rezerva la un pret... bun.Si eu am fost sceptic la achizitionare ,dar acum le recomand cu incredere, si mag online super ok.

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

Sunt posesor de TD-uri din 2012 si am tras de ele fara menajamente. Functional sunt impecabile desi nu am avut grija de ele si nici nu am intervenit asupra lor cu vreo operatiune de intretinere Un singur minus le-am gasit ....clipsul de pe tambur... ma cam chinui sa trec firul prin el.

In alta ordine de idei inca mai astept sa pice ceva la ele ca sa le schimb:)) cu altele noi :)))
Dragos MARDARE
CS APS

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

jdmishere scrie:Sunt posesor de TD-uri din 2012 si am tras de ele fara menajamente. Functional sunt impecabile desi nu am avut grija de ele si nici nu am intervenit asupra lor cu vreo operatiune de intretinere Un singur minus le-am gasit ....clipsul de pe tambur... ma cam chinui sa trec firul prin el.

In alta ordine de idei inca mai astept sa pice ceva la ele ca sa le schimb:)) cu altele noi :)))
Clipsul este pe arc pentru a prinde atat firele subtiri cat si pe cele groase, fara a se deforma.
Eu prind atat fire de 0,18 cat si de 0,50.
Prinderea firului se face foarte usor ... cu putina tehnica. Se pune firul pe pozitia de a intra sub clips, se apasa cu degetul pe el si se trage de capatul liber, in sensul de introducere al firului. ( Nu este nevoie sa vedem firul cum intra sub clips in momentul in care il bagam :wink: ).

P.S. "in alta ordine de idei" ... mai ai mult de asteptat. :)

William Joyce

Mesaj de William Joyce »

Dan, o varianta a TD-ului cu tambur mai mare in viitor?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”