Departe de mine gandul asta. Doar imi pare rau de situatie, si merita tras un semnal de alarma dupa aceasta conjunctura, atat pentru sportivi cat si pentru conducatorii cluburilor de pescuit.apo fishing scrie:Acceptam un cartonas galbenGabi Tomulescu scrie:Din pacate ce s a intamplat cu Abbara este un scenariu trist pentru fenomenul acesta. Am fost personal la Ali si Adel la sediu cand am discutat despre inscrierea lotului in turneu. Garantau 1000% participarea neluand in calcul situatia de fata. Din ce am inteles acum, pescarii lor de baza au parasit gruparea. Un exeplu dealtfel negativ si din partea pescarilor care aleg sa rezolve lucrurile pe ultima suta de metrii inaintea competitiilor importante. Probabil ca au si ei dreptatea lor. Fiecare are dreptul sa faca parte, sau nu dintr-un club, dar felul in care o faci sau in care te desparti este deasemenea important. IN aceasta situatie Clubul Abbara are ocazia sa dea o sansa unor pescari tineri, la o competitie de inalt nivel. NU ar fii primul astfel de gest din partea lor si poate, de ce nu, isi gasesc noi pescari pentru viitor. Pacat de situatie !nu ne suparam, sper ca nici tu sa nu o faci
Lucrurile trebuiesc luate mai in serios pentru ca se pierd bani, timp si sperante.
Fir intins in continuare.