cornelserbu scrie:
@ Cornrl Rosioru
cred ca gresesti tu...de anul viitor, de destinele pescuitului la crap se va ocupa federatia si nu stiu de ce ma tot inebunesti cu "voi" asta...eu personal n-am nicio putere, decat un vot ca si tine pe care pot sa il dau odricand, oricarei propuneri ce mi se pare viabila, chir dca vine de la tine
ce vrei, sa-i inchid eu gura lui Dan? ... nu pot...eu nu vreau decat pace si "razboi" pe balta...auguri !!!
Cornele, tu ai creat G 6 ca alternativa la APCR. Evident cind spun "voi" ma adresez grupului.
Din dorinta de a iesi aceasta federatie sti bine ca "noi" am facut unele compromisuri in favoarea "voastra".
Altfel federatia nu avea nici o sansa.
Conducerea interimara reprezinta grupul "vostru".
Prin comventia semnata intre voi, niciodata nu vei putea vota contra intereselor acestei grupari.
Fiecare vot e f. important. In dorinta de a atrage cit mai multe ati inventat CS Diamantul.???????
Clubul a fost infiintat acum 2 luni, iar domnul avocat nu are nici o treaba cu competitia si pescuitul.
Parca voi cereti vot democratic si sa hotrasca majoritatea???????
G6 a devenit G7?
Suna frumos, un grup format din 7 cluburi sportive, dar numai pt. cei din afara fenomenului.
Mult trimbitata tiranie a APCR-ului care nu a permis tuturor cluburilor sa participe la selectii e praf in ochi.
Cele 6 cluburi impreuna nu puteau alinia nici 2 loturi de 9 sau 10 pescari competitivi. Asta a fost unul din motivele neparticiparii.
Cu tine personal nu am nimic si oricind bem o finlandia impreuna