9 - 12 IULIE -MANSA 2 -Campionat National-APCR-AGVPS

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

cornel rosioru = mafalda = nostradamus = mitica de la liga = ... :lol: :lol: :lol: nu te vedeam sustinatorul ideii cu detinerea adevarului absolut de catre cineva si cu atat mai putin de tine, dar ne mai si inselam cateodata...probabil sti deja si castigatorii...uite d-aia n-am venit la calificari...n-avea rost, daca don' corleone stia dinainte cine ajune in finala de la Brasov, inseamna ca stia el ceva.

oare cand s-o termina o data cu intepaturile astea...chiar isi mai au rostul dupa ce s-a vorbit la adunarea cluburilor, sau o tinem leandra c-asa-i romanul si pe urma vorbim in stanga si-n dreapta ca noua conducere (care de fapt cuprinde lejer cele doua grupari) nu trebuie acum sa se ocupe de plata unor polite mai vechi ... aferim...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Cornele, te simti vizat? eu am recunoscut ca echipa ta are valoare, doar ca nu ai venit la calificari. :lol:
Vrei un pronostic pt finala? Va cistiga echipa cea mai buna. :lol:

Intreba-l pe colegul Cotelici, poate stie el cine continua intepaturile.
Gresesti, de la anul de destinele pescuitului la crap va ocupati voi.
Noi doar facem legatura cu ANSul.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Cristi Y scrie:
In alta ordine de idei pana acum concursurile au fost marcate de o atmosfera extraordinar de prieteneasca si sportiveasca plus inca un lucru de evidentiat..FOARTE MULTA LINISTE IN CONCURS !!!
--------------------------
multumesca pt. raspuns ca m-am "dumirit" si eu cum sta treaba.Oricum pt. ca sa inteleaga toata lumea trebuia sa se publice cum se fac punctajele ca sa nu mai iasa discutii.

E adevarat un regulament bun care da sanse pana-n ultima faza a calificarilor ...VA DORESC TUTUROR FIR INTINS SI CE-L MAI BUN SA CASTIGE.....

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ultima manse, cea de la Brasov, va fi decisiva, iar sanse de castgig au toate cele trei loturi, deoarece si in aceasta manse, ca si in precedenta, echipele vin cu un bonus de 1, 2 sau 3 puncte care se adauga la punctele acumulate in aceasta manse de fiecare lot...pentru a intelege mai bine, cred ca ar trebuii sa dea Andrei un exemplu si atunci totul ar fi o.k.

@ Cornrl Rosioru

cred ca gresesti tu...de anul viitor, de destinele pescuitului la crap se va ocupa federatia si nu stiu de ce ma tot inebunesti cu "voi" asta...eu personal n-am nicio putere, decat un vot ca si tine pe care pot sa il dau odricand, oricarei propuneri ce mi se pare viabila, chir dca vine de la tine :lol:
ce vrei, sa-i inchid eu gura lui Dan? ... nu pot...eu nu vreau decat pace si "razboi" pe balta...auguri !!!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:ultima manse, cea de la Brasov, va fi decisiva, iar sanse de castgig au toate cele trei loturi, deoarece si in aceasta manse, ca si in precedenta, echipele vin cu un bonus de 1, 2 sau 3 puncte care se adauga la punctele acumulate in aceasta manse de fiecare lot...pentru a intelege mai bine, cred ca ar trebuii sa dea Andrei un exemplu si atunci totul ar fi o.k.

@ Cornrl Rosioru

cred ca gresesti tu...de anul viitor, de destinele pescuitului la crap se va ocupa federatia si nu stiu de ce ma tot inebunesti cu "voi" asta...eu personal n-am nicio putere, decat un vot ca si tine pe care pot sa il dau odricand, oricarei propuneri ce mi se pare viabila, chir dca vine de la tine :lol:
ce vrei, sa-i inchid eu gura lui Dan? ... nu pot...eu nu vreau decat pace si "razboi" pe balta...auguri !!!
nu stiu la ce exemplu te referi, cornele
insa, in mod cert am sa dau exemplul retragerii din concursurile de calificare la CM. de anul viitor. ma retrag, impreuna cu echipa.
din 2009, de clubul sportiv Senzor se va ocupa Rosioru, iar sportivii vor fi numai pustani. copii.
prin urmare, voi, G6, veti avea majoritatea in ceea ce priveste hotararea sistemului competional, iar "inamicul public nr.1" nu va mai exista. n-o sa mai aiba cine sa va fure! :D
personal, mai am o singura misiune: sa asigur relatia cu ANS-ul si Angelica Popa, pentru a vedea odata Federatia pusa pe roate.
din acest motiv foloseste Rosioru cuvantul "voi"
pentru ca a sosit (si) momentul VOSTRU!
e clar?
The One Team

cornel rosioru
maestru emerit

cornelserbu scrie:
@ Cornrl Rosioru

:lol: :lol: :lol:
Cornele, tu ai creat G 6 ca alternativa la APCR. Evident cind spun "voi" ma adresez grupului.
Din dorinta de a iesi aceasta federatie sti bine ca "noi" am facut unele compromisuri in favoarea "voastra".
Altfel federatia nu avea nici o sansa.

Conducerea interimara reprezinta grupul "vostru".
Prin comventia semnata intre voi, niciodata nu vei putea vota contra intereselor acestei grupari.

Fiecare vot e f. important. In dorinta de a atrage cit mai multe ati inventat CS Diamantul.???????
Clubul a fost infiintat acum 2 luni, iar domnul avocat nu are nici o treaba cu competitia si pescuitul.

Parca voi cereti vot democratic si sa hotrasca majoritatea???????
G6 a devenit G7?
Suna frumos, un grup format din 7 cluburi sportive, dar numai pt. cei din afara fenomenului.

Mult trimbitata tiranie a APCR-ului care nu a permis tuturor cluburilor sa participe la selectii e praf in ochi.
Cele 6 cluburi impreuna nu puteau alinia nici 2 loturi de 9 sau 10 pescari competitivi. Asta a fost unul din motivele neparticiparii.

Cu tine personal nu am nimic si oricind bem o finlandia impreuna :lol:
Cornel Rosioru ,

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Andrei

prin exemplu ma refeream la o simulare de punctaj pentru mansa finala si un clasament final facut dupa aceasta simulare ca sa-nteleaga tot romanul ... nu era nicio aluzie si nicio rautate, doar o propunere.

in statut am vazut ca secretarul general al federatiei are mult mai multe probleme de rezolvat decat asigurarea relatiei cu ANS si Angelica :lol:

poate sa vina si Tica in echipa aia de anul viitor...clubul pescarilor il imprumuta pe o perioada de 1 an pe Stelian Filimon cubului senzor cu 1 milion de euroi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@ Cornel

cine a spus ca APCR n-a permis cluburilor sa participe la selectie ???

echipele au fost formate din 8 pescari, iar clubul pescarilor avea sigur, o echipa cat de cat competitiva.

nu stiu ce-i cu diamantul...atunci l-am vazut si eu

ce ziceai de finlandia aia ??? :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

cornelserbu scrie:
ce ziceai de finlandia aia ??? :lol:

O bem si discutam transferul juniorului Tica Filimon. :lol: :lol:
Cornel Rosioru ,

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

nu tine vrajala !!!! doar imprumut...nici nu discutam de transfer :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

Ii pun clauza de transfer si ai 50% (ca rapid pt. Sapunaru) :lol: :lol: :lol:
Dar nu mai bine aranjam cu finlandia in fata? :lol:
Cornel Rosioru ,

senzor planet
Scrie răspuns