Acuzatii impotriva lui Vlad P.-Tancabesti

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Acuzatii impotriva lui Vlad Parfene

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si inca ceva . Val Pangica si cu Radu Badica participa la competitii de cand niciunul dintre cei care faceti galagie de nivelul apei nu stiati ca exista sportul asta....Poate ar trebui sa inveti ceva din atitudinea lor, nu sa cauti tapi ispasitori ptr insuccese si deziluzii.

PS Acum cateva luni cei de la Planet erau acuzati ca nu au purtat vestele si se cerea descalificarea lor.... Asta dorim de fapt ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Si inca ceva . Val Pangica si cu Radu Badica participa la competitii de cand niciunul dintre cei care faceti galagie de nivelul apei nu stiati ca exista sportul asta (...)

La inceputul anului 1945 fortele naziste erau in plina retragere catre granita cu Austria. Il Duce incerca sa se refugieze insotit de un grup tot mai restrans de adepti. La 25 aprilie el s-a alaturat unui grup de soldati germani care se indreptau spre Austria, imbracand o uniforma germana ca sa nu fie recunoscut. La Dongo, pe malul lacului Garda, grupul a fost oprit de partizanii comunisti italieni. Il Duce a fost recunoscut. La 28 aprilie partizanii l-au executat pe el si pe amanta lui, Clara Petacci. Cadavrele lor au fost duse la Milano unde au fost spanzurate de picioare de acoperisul unui garaj, spre batjocura populatiei.

vladut, crezi ca partizanii care l-au executat pe Il Duce stiau prea multe? :wink: :D

instaurez un premiu pentru cine recunoaste personajul istoric Il Duce

premiul consta intr-o fotografie alaturi de vladut mateianu :D
The One Team

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Vladut Mateianu scrie:@razvan

Vad ca o ti langa.... Sper ca macar pe Maty il crezi, eu nu mai am ce sa adaug. Si ca sugestie, pe viitor prefer sa-mi reprosezi personal problemele tale legate de desfasurarea concursului, nu sa te plangi pe la alti pescari. E mai barbateste..... :wink: Iar de suparat, eu nu ma supar, sunt de prea mult timp in ''fenomen'' ca sa mai pun la suflet tot ! 8) :D
Vladute,
Era simplu sa iti rapesti un minut si sa anunti ca se va da drumul la apa ca vine apa de sus.
Nu ai facut-o.
Il cred si pe Maty si pe Vlad si pe tine. Pe oricine anunta un lucru.
Dar de acasa e greu sa se stie ce se intampla pe balta.
Pe baza prieteniei care din punctul meu de vedere exista inca intre noi, imi permit sa iti atrag atentia ca nu esti tu in masura sa imi definesti barbatia. As fi stat de vorba cu tine oricand pe durata concursului, dar nu ne-am intalnit.
Alta e problema. Supervizarea unei probleme ridicata chiar de tine si comunicarea catre participanti.
P.S. Sunt obisnuit sa pierd, ca de vreo 3 ani tot o fac. Si stiu sa aplaud pe cei care au fost mai buni ca mine. Si am sa o fac mereu.
C. S. PELICANUL

Sionut

Mesaj de Sionut »

Cu Ducele viu sau spanzurat ? :D
CS APS

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Vladut Mateianu scrie:Si inca ceva . Val Pangica si cu Radu Badica participa la competitii de cand niciunul dintre cei care faceti galagie de nivelul apei nu stiati ca exista sportul asta....Poate ar trebui sa inveti ceva din atitudinea lor, nu sa cauti tapi ispasitori ptr insuccese si deziluzii.

PS Acum cateva luni cei de la Planet erau acuzati ca nu au purtat vestele si se cerea descalificarea lor.... Asta dorim de fapt ? :roll:
Si ce trebuie sa facem daca nu avem vechimea altora,ne dam chiloti jos sa ne ..... toata lumea sau ce trebuie facut lasam ciocul mic sa nu deranjem sau ce...................
Apa ca apa dumnezeu a umblat la ea asta este ..........puteati sa anuntati ca vor fi fluctuati de apa si asta era stia toata lumea la ce sa se astepte..............
La inceputul concursului unul dintre concurenti a cerut controale mai drastice si sanctiuni impotriva celor care incalca regulamentul..........ce sa intimplat ai trimis arbitri sa imi faca control sa scot batul din apa si este foarte bine ce sa intimplat,dar pe cei ce au gresit nu ia vazut nimeni ce putem sa mai zicem???????

Oricum pina una alta tu esti garantia noastra a tuturor ca concursurile la care participam organizate de tine se desfasoara in cele mai corecte conditi,si credema ca nu o faci degeaba,pe viitor sugestia este putin mai multa atentie in organizare ca sa nu mai existe discuti.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Si inca ceva . Val Pangica si cu Radu Badica participa la competitii de cand niciunul dintre cei care faceti galagie de nivelul apei nu stiati ca exista sportul asta (...)

La inceputul anului 1945 fortele naziste erau in plina retragere catre granita cu Austria. Il Duce incerca sa se refugieze insotit de un grup tot mai restrans de adepti. La 25 aprilie el s-a alaturat unui grup de soldati germani care se indreptau spre Austria, imbracand o uniforma germana ca sa nu fie recunoscut. La Dongo, pe malul lacului Garda, grupul a fost oprit de partizanii comunisti italieni. Il Duce a fost recunoscut. La 28 aprilie partizanii l-au executat pe el si pe amanta lui, Clara Petacci. Cadavrele lor au fost duse la Milano unde au fost spanzurate de picioare de acoperisul unui garaj, spre batjocura populatiei.

vladut, crezi ca partizanii care l-au executat pe Il Duce stiau prea multe? :wink: :D

instaurez un premiu pentru cine recunoaste personajul istoric Il Duce

premiul consta intr-o fotografie alaturi de vladut mateianu :D

Vivat Benito! :D Batalia finala la Dongo! :D
Milionar excentric

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

nu as vrea sa deranjez pe nimeni cu aceasta postare.lasand discutiile contradictorii despre apa care creste sau scade la o parte,vreau sa spun ca nu cred ca cineva a vrut descalificarea celor de la piatra neamt pentru ca au nadit cu altceva
decat a permis regulamentul,sau cel putin nu echipa noastra.inca o data Ii felicitam pentru rezultatul obtinut si le uram fir intins si in anglia.vreau doar sa le testez sinceritatea. sa spuna ei daca in prima zi de concurs au primit un telefon si li s-a apus ca nu au voie sa nadeasca cu........
astept cu nerabdare! :wink: :wink:
Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@nicu,razvan

Am inteles si punctele voastre de vedere. Promit ca pe viitor sa petrec mai mult timp pe balta alaturi de concurenti, in special alaturi de prieteni ! :wink:
CS SENZOR

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Vladut Mateianu scrie:@nicu,razvan

Am inteles si punctele voastre de vedere. Promit ca pe viitor sa petrec mai mult timp pe balta alaturi de concurenti, in special alaturi de prieteni ! :wink:

offffffffff ce simplu a fost sa intelegi mesajul nostru si sa pui mai mult accent pe organizare si arbitraji.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Organizarea a fost la inaltime, ca de fiecare data. La fel si brigada de arbitrii condusa de Cici.
Iar un arbitraj de calitate este exact ca in fotbal. Cat mai discret....

PS Vezi ca la MV vor fi fluctuatii de apa, in perioada aia multi proprietari din zona golind bazinele ptr pescuit industrial....
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”