PS Acum cateva luni cei de la Planet erau acuzati ca nu au purtat vestele si se cerea descalificarea lor.... Asta dorim de fapt ?

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Vladut Mateianu scrie:Si inca ceva . Val Pangica si cu Radu Badica participa la competitii de cand niciunul dintre cei care faceti galagie de nivelul apei nu stiati ca exista sportul asta (...)
Vladute,Vladut Mateianu scrie:@razvan
Vad ca o ti langa.... Sper ca macar pe Maty il crezi, eu nu mai am ce sa adaug. Si ca sugestie, pe viitor prefer sa-mi reprosezi personal problemele tale legate de desfasurarea concursului, nu sa te plangi pe la alti pescari. E mai barbateste.....Iar de suparat, eu nu ma supar, sunt de prea mult timp in ''fenomen'' ca sa mai pun la suflet tot !
![]()
Si ce trebuie sa facem daca nu avem vechimea altora,ne dam chiloti jos sa ne ..... toata lumea sau ce trebuie facut lasam ciocul mic sa nu deranjem sau ce...................Vladut Mateianu scrie:Si inca ceva . Val Pangica si cu Radu Badica participa la competitii de cand niciunul dintre cei care faceti galagie de nivelul apei nu stiati ca exista sportul asta....Poate ar trebui sa inveti ceva din atitudinea lor, nu sa cauti tapi ispasitori ptr insuccese si deziluzii.
PS Acum cateva luni cei de la Planet erau acuzati ca nu au purtat vestele si se cerea descalificarea lor.... Asta dorim de fapt ?
andrei vladeanu scrie:Vladut Mateianu scrie:Si inca ceva . Val Pangica si cu Radu Badica participa la competitii de cand niciunul dintre cei care faceti galagie de nivelul apei nu stiati ca exista sportul asta (...)
La inceputul anului 1945 fortele naziste erau in plina retragere catre granita cu Austria. Il Duce incerca sa se refugieze insotit de un grup tot mai restrans de adepti. La 25 aprilie el s-a alaturat unui grup de soldati germani care se indreptau spre Austria, imbracand o uniforma germana ca sa nu fie recunoscut. La Dongo, pe malul lacului Garda, grupul a fost oprit de partizanii comunisti italieni. Il Duce a fost recunoscut. La 28 aprilie partizanii l-au executat pe el si pe amanta lui, Clara Petacci. Cadavrele lor au fost duse la Milano unde au fost spanzurate de picioare de acoperisul unui garaj, spre batjocura populatiei.
vladut, crezi ca partizanii care l-au executat pe Il Duce stiau prea multe?![]()
![]()
instaurez un premiu pentru cine recunoaste personajul istoric Il Duce
premiul consta intr-o fotografie alaturi de vladut mateianu
Vladut Mateianu scrie:@nicu,razvan
Am inteles si punctele voastre de vedere. Promit ca pe viitor sa petrec mai mult timp pe balta alaturi de concurenti, in special alaturi de prieteni !