O sa incerc sa lamuresc cat de cat situatia cu nadirea noastra..
Dan Badarcea are dreptate ..Am fost sunat de Marius Din care ne-a spus ca nu se nadeste cu catapulta..Noi in prealabil il intrebasem pe dl Baros daca putem sa dam boillies-uri cu catapulta..El ne-a zis ca putem dupa care a revenit,ne-a zis ca a vb cu Vladut si sa nu mai nadim cu catapulta..Bun.Ne-am conformat...L-am intrebat de spomb si a zis ca e OK..S-a terminat mansa intai si am mers pe Ponton 1 pt mansa 2...Am inceput sa dam cu spombul si au venit arbitrii si ne-au zis ca nu e voie cu spombul...Bun ..L-am sunat pe Vladut sa ne lamurim si el ne-a zis sa dam cu racheta..Ne-am comformat si am nadit cu racheta mare cu gauri de la KORDA cu acceptul lui George care a zis ca e OK ca poate vedea ce punem in racheta...Toate acestea s-au intamplat deoarece bilele care le aveam la noi erau mai mari decat cobra de 30 care era cea mai mare care o aveam la noi si NU A FOST NICI O INTENTIE DE FRAUDA DIN PARTEA NOASTRA...Deasemenea ,cred ca toti cei care au participat la acest concurs fac parte din elita pescuitului la crap din tara si cred ca daca ar gandi la rece si-ar da seama ca motivul pentru care am castigat nu e ca am nadit cu spombul sau racheta....Sper sa se termine aceasta polemica si sa incercam sa nu mai improscam cu noroi in stanga si dreapta ...asa cum place la romani...
Astazi, la Antena 1, la Observatorul de la ora 19:00 un reportaj de la Boiliesmania, cu capturi si driluri spectaculoase si interviuri incendiare legate de fluctuatia apei!
Remus Munteanu scrie:O sa incerc sa lamuresc cat de cat situatia cu nadirea noastra..
Dan Badarcea are dreptate ..Am fost sunat de Marius Din care ne-a spus ca nu se nadeste cu catapulta..Noi in prealabil il intrebasem pe dl Baros daca putem sa dam boillies-uri cu catapulta..El ne-a zis ca putem dupa care a revenit,ne-a zis ca a vb cu Vladut si sa nu mai nadim cu catapulta..Bun.Ne-am conformat...L-am intrebat de spomb si a zis ca e OK..S-a terminat mansa intai si am mers pe Ponton 1 pt mansa 2...Am inceput sa dam cu spombul si au venit arbitrii si ne-au zis ca nu e voie cu spombul...Bun ..L-am sunat pe Vladut sa ne lamurim si el ne-a zis sa dam cu racheta..Ne-am comformat si am nadit cu racheta mare cu gauri de la KORDA cu acceptul lui George care a zis ca e OK ca poate vedea ce punem in racheta...Toate acestea s-au intamplat deoarece bilele care le aveam la noi erau mai mari decat cobra de 30 care era cea mai mare care o aveam la noi si NU A FOST NICI O INTENTIE DE FRAUDA DIN PARTEA NOASTRA...Deasemenea ,cred ca toti cei care au participat la acest concurs fac parte din elita pescuitului la crap din tara si cred ca daca ar gandi la rece si-ar da seama ca motivul pentru care am castigat nu e ca am nadit cu spombul sau racheta....Sper sa se termine aceasta polemica si sa incercam sa nu mai improscam cu noroi in stanga si dreapta ...asa cum place la romani...
Am si eu o intrebare deoarece nu scrie in regulament . Eu stiu ca la concursul cu boilies diamentrul maxim al bilei este de 30 atat pt nadit cat sila carlig. Asa e???
eu stiu de 40 mm , poate gresesc e ceva vreme de cond nu am mai participat sub regulament FIPS - dar oricum nu am vazut o astfel de prevedere in regulamentul acestui concurs .... despre care tot vorbim .
Val scrie:eu stiu de 40 mm , poate gresesc e ceva vreme de cond nu am mai participat sub regulament FIPS - dar oricum nu am vazut o astfel de prevedere in regulamentul acestui concurs .... despre care tot vorbim .
16.Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 8 si 17. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade cu diametrul mai mare de 30 mm(in cazul de fata boiliesuri) sau folosirea rachetei de nadit(tot ptr boilies).(AVERTISMENT)
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG
@Anutei Dragos
Referitor la acest concurs ti-a "raspuns" shimanobig.
Sunt concursuri gen Boiliesmania la care dimensiunea boiliesurilor este limitata la 30mm, dar pentru nadire se foloseste NUMAI cobra si nu exista perioada de timp pt nadirea grea, nadirea se poate face 24 din 24 de ore, fara limitarea cantitatii de boiliesuri(depinde de "buzunarul" concurentului).
Cel putin asa stiu eu .
Administratia Tancabesti prin Vlad Parfene care a discutat inainte, in timpul si dupa competitia Boiliesmania 8 2010 cu majoritatea celor care au postat aici Pro si Contra a raspuns problemelor legate de apa pe forumul propriu.
Titlul acestui subiect il consideram nepotrivit pentru a raspunde aici.