Anunt-concursuri 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
George Tite
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Anunt-concursuri 2011

Mesaj de George Tite »

andrei vladeanu scrie:
boilies carp team scrie:Nu inteleg nimic, dan city mi-a cerut avans pentru anul viitor pentru concursurile care vor fi pe tancabesti,
tite, tu nu ai nevoie sa dai avans, tu mergi pe cuvant :wink:
Ok,la anul vreau sa fiu trecut la toate :wink:

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Vladut Mateianu scrie:George, dan balamuc center a fost dat afara din club, deci nu reprezinta pe nimeni.Poti sa platesti ce avansuri doresti, dar o faci pe riscul tau !! :roll:

ps . loc la mv 2 nu mai este de mult, plus ca mai sunt 2 echipe in stand-by........
Cum dat afara din club? si el era in echipament cu senior crap plus o alta echipa chiar vecini cu mine,de ce nu-i spuneti sa predea echipamentul si toate casetele cu inregistrari pe care le detine,asta e grav daca a facut asa ceva.afara,afara

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

boilies carp team scrie:,de ce nu-i spuneti sa predea echipamentul si toate casetele cu inregistrari pe care le detine,asta e grav daca a facut asa ceva.afara,afara
daca preda centru casetele e ca si cum s-ar desfiinta SRI-ul...
:D
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

boilies carp team scrie:
Vladut Mateianu scrie:George, dan balamuc center a fost dat afara din club, deci nu reprezinta pe nimeni.Poti sa platesti ce avansuri doresti, dar o faci pe riscul tau !! :roll:

ps . loc la mv 2 nu mai este de mult, plus ca mai sunt 2 echipe in stand-by........
Cum dat afara din club? si el era in echipament cu senior crap plus o alta echipa chiar vecini cu mine,de ce nu-i spuneti sa predea echipamentul si toate casetele cu inregistrari pe care le detine,asta e grav daca a facut asa ceva.afara,afara
echipamentul este platit de el George, plus ca nu cred ca amai are altceva de schimb....
si vezi cum vorbesti despre el ca sigur are inregistrari si cu tine si se alege praful de afacerea sbs... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

andrei vladeanu scrie:
boilies carp team scrie:,de ce nu-i spuneti sa predea echipamentul si toate casetele cu inregistrari pe care le detine,asta e grav daca a facut asa ceva.afara,afara
aha,de aia te apreciz eu pe tine VLADEANULE rea mai e lumea asta!!!

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

boilies carp team scrie:
andrei vladeanu scrie:
aha,de aia te apreciz eu pe tine VLADEANULE rea mai e lumea asta!!!
Stii cine era singurul cu sapca pvtv???

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladeanu intreaba ...........varul raspunde .............jalnic ........... :!:
este o oferta buna la Cosmote ........aproape moca :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Vladut Mateianu scrie:
boilies carp team scrie:

echipamentul este platit de el George, plus ca nu cred ca amai are altceva de schimb....
si vezi cum vorbesti despre el ca sigur are inregistrari si cu tine si se alege praful de afacerea sbs... :D
Vladut, afacerea cu ..... mizez pe voi, am un proiect mai mare, referitor la echipament era si ulmeanu cu senior, aveau tricouri tot ce apartine de senior, sepci de unde aveau? eu le-am dat cataloage ..... ei mi-au dat sapca cu senior plus o bluza cu senior

mesaj editat

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Gata am inteles acuma de ce dan si ulmeanu au stat mai mult pe la victor oana prin stand

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

erau destui cu echipament Senior Club ......Fratii Ionita ,Ulmeanu ,Burak ,Cyti,si inca vreo cativa .............toti au fost dati afara din Senior :!:
EU AM PARTICIPAT PENTRU CA AM STIUT CA ORGANIZATOR ESTE SENIOR ,SI NICIDECUM 2 PERSOANE PRIVATE CARE AU FURAT ECHIPAMENTUL UNUI CLUB SERIOS :!:
LA TRIBUNAL CU EI :!: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”