Vladut Mateianu scrie:George, dan balamuc center a fost dat afara din club, deci nu reprezinta pe nimeni.Poti sa platesti ce avansuri doresti, dar o faci pe riscul tau !!
ps . loc la mv 2 nu mai este de mult, plus ca mai sunt 2 echipe in stand-by........
Cum dat afara din club? si el era in echipament cu senior crap plus o alta echipa chiar vecini cu mine,de ce nu-i spuneti sa predea echipamentul si toate casetele cu inregistrari pe care le detine,asta e grav daca a facut asa ceva.afara,afara
boilies carp team scrie:,de ce nu-i spuneti sa predea echipamentul si toate casetele cu inregistrari pe care le detine,asta e grav daca a facut asa ceva.afara,afara
daca preda centru casetele e ca si cum s-ar desfiinta SRI-ul...
Vladut Mateianu scrie:George, dan balamuc center a fost dat afara din club, deci nu reprezinta pe nimeni.Poti sa platesti ce avansuri doresti, dar o faci pe riscul tau !!
ps . loc la mv 2 nu mai este de mult, plus ca mai sunt 2 echipe in stand-by........
Cum dat afara din club? si el era in echipament cu senior crap plus o alta echipa chiar vecini cu mine,de ce nu-i spuneti sa predea echipamentul si toate casetele cu inregistrari pe care le detine,asta e grav daca a facut asa ceva.afara,afara
echipamentul este platit de el George, plus ca nu cred ca amai are altceva de schimb....
si vezi cum vorbesti despre el ca sigur are inregistrari si cu tine si se alege praful de afacerea sbs...
boilies carp team scrie:,de ce nu-i spuneti sa predea echipamentul si toate casetele cu inregistrari pe care le detine,asta e grav daca a facut asa ceva.afara,afara
aha,de aia te apreciz eu pe tine VLADEANULE rea mai e lumea asta!!!
aha,de aia te apreciz eu pe tine VLADEANULE rea mai e lumea asta!!!
echipamentul este platit de el George, plus ca nu cred ca amai are altceva de schimb....
si vezi cum vorbesti despre el ca sigur are inregistrari si cu tine si se alege praful de afacerea sbs...
Vladut, afacerea cu ..... mizez pe voi, am un proiect mai mare, referitor la echipament era si ulmeanu cu senior, aveau tricouri tot ce apartine de senior, sepci de unde aveau? eu le-am dat cataloage ..... ei mi-au dat sapca cu senior plus o bluza cu senior
erau destui cu echipament Senior Club ......Fratii Ionita ,Ulmeanu ,Burak ,Cyti,si inca vreo cativa .............toti au fost dati afara din Senior
EU AM PARTICIPAT PENTRU CA AM STIUT CA ORGANIZATOR ESTE SENIOR ,SI NICIDECUM 2 PERSOANE PRIVATE CARE AU FURAT ECHIPAMENTUL UNUI CLUB SERIOS
LA TRIBUNAL CU EI
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista