Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
n-am cum sa uit asa ceva, problema dupa parerea mea este, de ce nu ii si tineti laga voi ???Vladut Mateianu scrie:pai vezi ? nici eu cu costel nu cred ca o sa ne plangem.....
PS iar daca am vrea membrii, stai linistit, am inventa altii.... nu uita cati dintre actualii pescari de comprtitie sunt formati de scoala senzor, o excelenta rampa de lansare ptr multi...
gresit. eu nu stiu de ce ii aduna vladut pe langa el, pentru ca apoi acestia sa-i traga la m..e pe motiv ca doresc alternativa.cornelserbu scrie: n-am cum sa uit asa ceva, problema dupa parerea mea este, de ce nu ii si tineti laga voi ???
Pai vor si ei o feteasca de cotnariandrei vladeanu scrie:gresit. eu nu stiu de ce ii aduna vladut pe langa el, pentru ca apoi acestia sa-i traga la m..e pe motiv ca doresc alternativa.cornelserbu scrie: n-am cum sa uit asa ceva, problema dupa parerea mea este, de ce nu ii si tineti laga voi ???
Andrei ce inseamna m..e????????/andrei vladeanu scrie:gresit. eu nu stiu de ce ii aduna vladut pe langa el, pentru ca apoi acestia sa-i traga la m..e pe motiv ca doresc alternativa.cornelserbu scrie: n-am cum sa uit asa ceva, problema dupa parerea mea este, de ce nu ii si tineti laga voi ???
Ciudata postare andrei.andrei vladeanu scrie:gresit. eu nu stiu de ce ii aduna vladut pe langa el, pentru ca apoi acestia sa-i traga la m..e pe motiv ca doresc alternativa.cornelserbu scrie: n-am cum sa uit asa ceva, problema dupa parerea mea este, de ce nu ii si tineti laga voi ???
imi cer scuze ca-ti raspund eu, inseamna MUIEEERazvan Ulmeanu scrie:Ciudata postare andrei.andrei vladeanu scrie:gresit. eu nu stiu de ce ii aduna vladut pe langa el, pentru ca apoi acestia sa-i traga la m..e pe motiv ca doresc alternativa.cornelserbu scrie: n-am cum sa uit asa ceva, problema dupa parerea mea este, de ce nu ii si tineti laga voi ???![]()
La cine te referi?