ANUNT IMPORTANT 1 MAI CRAPIST

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Stefan B
pescar de competitie
Puncte: 0

ANUNT IMPORTANT 1 MAI CRAPIST

Mesaj de Stefan B »

Datorita unor probleme personale CONCURSUL SE ANULEAZA .... :( :( :( IMI PARE SINCER RAU .....PREGATISEM SI CUPELE ....

Toti participantii sunt rugati sa ma contacteze: 0755.041.530 pentru returnarea taxei ......plus bonus primesc de la mine cate 12 ore c&R GRATIS....., adica 24 h costa 55 lei !

Balta ramane deschisa in perioada 01-03.05.2013

barbumarius
pescar de competitie

Re: ANUNT IMPORTANT 1 MAI CRAPIST

Mesaj de barbumarius »

Am vorbit cu Ștefan si dacă tot v-ați făcut program de pescuit si poate nada va așteptăm la concursul de la Teiu.

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

barbumarius scrie:Am vorbit cu Ștefan si dacă tot v-ați făcut program de pescuit si poate nada va așteptăm la concursul de la Teiu.

Marius ...pune te rog detalii, taxa, etc si un nr contact .....

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Stefan B scrie:
barbumarius scrie:Am vorbit cu Ștefan si dacă tot v-ați făcut program de pescuit si poate nada va așteptăm la concursul de la Teiu.

Marius ...pune te rog detalii, taxa, etc si un nr contact .....
Ștefane, toate detaliile sunt la topicul "cupa Sperantei-Teiu".
Tel. 0722 23 98 98 Marius.

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

ROG CONTACTATI-MA 0755.041.530 PENTRU RETURNARE TAXA....AM NEVOIE DE NUME, CONT, CNP...

Wolfs

Mesaj de Wolfs »

Buna ziua domnule Babita,
Imi permit sa va scriu in numele a mai multor pescari cu care am discutat inainte sa postez si care intentionau sa perticipe la acest concurs.
Concluzia noastra este ca ceea ce se intampla intampla NU ESTE NORMAL!!....... Sunt pescari printre noi care am facut eforturi financiare si emotionale pentru a putea participa la acest concurs,de exemplu:
- Discutii fiecare la casa lui pentru ca in locul unei mini vacante de 1 Mai cu copii noi mergem la pescuit;
- Bani bagati in nade, momeli si monturi de calitate…ca doar este concurs;
- Cand s-a postat concursul erau premii pentru primele 3 locuri, dupa care au ramas doar primele locuri; initial erau 10 saci de pastrare dupa care 15 (alti bani alta distractie)….
- Discutii la serviciu pentru concedii…ca nu toti suntem bugetari sa ne faca guvernul punte plus ca mai sunt colegi care vor vacanta in perioada asta;
- Alte motive care sunt convins ca cei care vor citi le vor identifica;
Sa vina un anunt de genul acesta cu cateva zile inainte de concurs este destul de greu de “digerat”. Oare nu exista o cale de mijloc, de exemplu gasirea unui alt organizator care sa preia concursul si sa-l duca la capat? Este pacat pentru ca dupa cum inteleg din ce a-ti scris lacul si pestele sunt ok, se poate pescui si sunt pregatite si cupele.
Am luat in calcul si propunerea de pe forum referitoare la concursul cupa Sperantei-Teiu, insa din doua considerente majore nu ne putem inscrie (desi balta de la Teiu este foarte civilizata, frumoasa si cu crap frumos):
- este cu o zi mai devreme iar marea mojoritate lucreaza (sa nu suparam sefii sau colegii ca mai vrem o zi suplimentara de concediu)
- taxa este este cu mai bine de 40% mai mare decat la acest concurs (desi se face un gest caritabil prin donarea banilor - felicitari organizatorilor pentru asta) ...nu mai sunt bani pentru ca deja i-am investit in zeci de kilograme de nade, monturi si saci de pastrare.
Asteptam raspunsul dumneavoastra in speranta ca veti putea gasi o solutie pentru zecile de pescari care vor sa participe la acest concurs.
Toate cele bune,
Costin Jiurjiu
P.S. Folosesc contul partenerului meu de concurs Iulian Lupu
Lansez precis la buza stufului si astept......

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Wolfs scrie:Buna ziua domnule Babita,
Imi permit sa va scriu in numele a mai multor pescari cu care am discutat inainte sa postez si care intentionau sa perticipe la acest concurs.
Concluzia noastra este ca ceea ce se intampla intampla NU ESTE NORMAL!!....... Sunt pescari printre noi care am facut eforturi financiare si emotionale pentru a putea participa la acest concurs,de exemplu:
- Discutii fiecare la casa lui pentru ca in locul unei mini vacante de 1 Mai cu copii noi mergem la pescuit;
- Cand s-a postat concursul erau premii pentru primele 3 locuri, dupa care au ramas doar primele locuri; initial erau 10 saci de pastrare dupa care 15 (alti bani alta distractie)….
- Discutii la serviciu pentru concedii…ca nu toti suntem bugetari sa ne faca guvernul punte plus ca mai sunt colegi care vor vacanta in perioada asta;
Sa vina un anunt de genul acesta cu cateva zile inainte de concurs este destul de greu de “digerat”. Oare nu exista o cale de mijloc, de exemplu gasirea unui alt organizator care sa preia concursul si sa-l duca la capat? Este pacat pentru ca dupa cum inteleg din ce a-ti scris lacul si pestele sunt ok, se poate pescui si sunt pregatite si cupele.
Am luat in calcul si propunerea de pe forum referitoare la concursul cupa Sperantei-Teiu, insa din doua considerente majore nu ne putem inscrie (desi balta de la Teiu este foarte civilizata, frumoasa si cu crap frumos):
- este cu o zi mai devreme iar marea mojoritate lucreaza (sa nu suparam sefii sau colegii ca mai vrem o zi suplimentara de concediu)
- taxa este este cu mai bine de 40% mai mare decat la acest concurs (desi se face un gest caritabil prin donarea banilor - felicitari organizatorilor pentru asta) ...nu mai sunt bani pentru ca deja i-am investit in zeci de kilograme de nade, monturi si saci de pastrare.
Asteptam raspunsul dumneavoastra in speranta ca veti putea gasi o solutie pentru zecile de pescari care vor sa participe la acest concurs.
Toate cele bune,
Costin Jiurjiu

Buna ziua tuturor, asa cum am specificat nu am cum sa mai desfasor acest concurs....cine ma cunoaste stie ca daca am luat decizie inseamna ca e ceva important.

In privinta aspectelor prezentate de dumneavoastra sunt intru totul de acord cu discutiile din familii, de la servici (EU, personal a trebuit sa renunt la CUPA FLorilor din aceasta cauza...si ma pun in locul dumneavoastra gandindu-ma ca ma anunta cu 5 zile inainte ca nu se mai tine- pesemne as fi reactionat ca si dumneavoastra)

Cea cu premiile .....nu prea va inteleg ca erau 2 concursuri intr-unul singur adica 2 sectoare indepedente ca si desfasurare si premiere (se premia loul I si II) .....exista 15 cupeee inscriptionate cu 1 Mai Crapist pe care le suport personal ca si cost....CREDE-TI CA DACA AVEAM O SOLUTIE.....MAI ANUNTAM CA NU SE TINE ???????

Sunt constient si imi asun CRITICIILE SI INJURIILE (de catre cine doreste sa mi le adreseze) privitor la pregatirilee facute pentru concurs....nu uita ca sunt un participant la competitii ....... deci stiu ce inseamna !

Am incercat sa gasesc o solutie NU AM !

Te rog, sa-mi trimiti pe privat sau sms ....nr cont, nume prenume, CNP ca sa iti virez banii !

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Mai sunt 8 echipe care ii rog sa ma contacteze pt a rezolva cu plata:

1 Carp Life
2 Costin
3 Alexe Silviu
4 Nicu Ciobanu
5 George Padurar
6 Sisilica Alin
7.Neacsu Dorin
8 Florin Preda

Wolfs

Mesaj de Wolfs »

Stefan B scrie:
Wolfs scrie:Buna ziua domnule Babita,
Toate cele bune,
Costin Jiurjiu

Buna ziua tuturor, asa cum am specificat nu am cum sa mai desfasor acest concurs....cine ma cunoaste stie ca daca am luat decizie inseamna ca e ceva important.

In privinta aspectelor prezentate de dumneavoastra sunt intru totul de acord cu discutiile din familii, de la servici (EU, personal a trebuit sa renunt la CUPA FLorilor din aceasta cauza...si ma pun in locul dumneavoastra gandindu-ma ca ma anunta cu 5 zile inainte ca nu se mai tine- pesemne as fi reactionat ca si dumneavoastra)

Cea cu premiile .....nu prea va inteleg ca erau 2 concursuri intr-unul singur adica 2 sectoare indepedente ca si desfasurare si premiere (se premia loul I si II) .....exista 15 cupeee inscriptionate cu 1 Mai Crapist pe care le suport personal ca si cost....CREDE-TI CA DACA AVEAM O SOLUTIE.....MAI ANUNTAM CA NU SE TINE ???????

Sunt constient si imi asun CRITICIILE SI INJURIILE (de catre cine doreste sa mi le adreseze) privitor la pregatirilee facute pentru concurs....nu uita ca sunt un participant la competitii ....... deci stiu ce inseamna !

Am incercat sa gasesc o solutie NU AM !

Te rog, sa-mi trimiti pe privat sau sms ....nr cont, nume prenume, CNP ca sa iti virez banii !

Buna ziua domnule Babita,
Va multumesc pentru lamuriri.
Ideea nu este de injurii sau critici, asta este cel mai usor de facut, ci de faptul de a se incerca gasirea unei solutii alternative, de exemplu cineva sa va inlocuiasca pe parcursul concursului pentru a se asigura de buna desfasurare. Spun asta in conditiile in care, dupa parerea mea, concursul era deja organizat in proportie de mai bine de 90%: toate locurile ocupate (din ce am urmarit pe forum au fost cereri mai multe decat locurile disponibilie), platile facute, cupele achizitionate, presupun ca si arbitrii etc....
Referitor la premii eu imi aminteam ca momentul postarii concursului erau locurile 1,2,3 (pe fiecare sector) si 10 saci de pastrare.....va scriu din ce imi amintesc, daca gresesc va rog sa ma scuzati.
Din ce scrieti dumneavoastra inteleg ca au fost incercate mai multe variante dar care nu au dat nici un rezultat. Nu ar fi nimeni capabil sa va va preia atributiile pentru perioada concursului?
Va multumesc,
Costin Jiurjiu
Lansez precis la buza stufului si astept......

dorin neacsu

Mesaj de dorin neacsu »

sa -i fie rusine personei care a luat aceasta decizie,ganditiva cat deranj a-ti produs in randul concurentilor
CS SENZOR TEAM

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”