ANUNT IMPORTANT Concurs Moara Vlasiei cupa iernii

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Jujak
Puncte: 0

Mesaj de Jujak »

Felicitari tuturor concurentilor :!: A-ti avut mult SINGE IN INSTALATIE :wink: Pe vremea care a-ti indurat-o JOS PALARIA :idea: Felicitarii lui nea MATEI pt. castigarea concursului DE UNUL SINGUR :!: :idea:
CLUBUL PESCARILOR

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Pentru voi, cuvintele sunt de prisos.
Felicitari Maty, felicitari tuturor.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Acum 20 de min. am ajuns acasa si repede la calc. sa vad cum au privit ceilelti colegi si prieteni de patima acest concurs. Multumesc din suflet celor care au participat .Multumesc tuturor celor care au fost cu gindul si celor care ne-au vizitat pe balta.Si va rog sa primiti scuzele mele daca am omis ceva in organizarea acestui concurs.Si asa am avut destule emotii ca totul sa iasa bine.Rezultatele poate conteaza dar sa stiti ca pentru mine nu a existat de cat un singur loc pe podium-ul de premiere acela al participantilor.TOTI SUNTETI CASTGATORI.Aveti tot respectul meu.

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

fratilor felicitari ca ati rezistat :twisted: MATY esti un adevarat campion....FELICITARI! :wink:
in rest ...a fost un frig groaznik chiar din prima noapte cant noua arbitrilor ne-a plesnit plasticul de la cort de frig :oops: .Ziua a doua a fost un adevarat dezmat cu apa din belsug :cry: ........................ restul.....poveste :twisted:
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

maty

Mesaj de maty »

Felicit si eu pe toti participantii la concurs,concurenti,arbitri,pe organizatori,pe Dan Marinita,Victoras Petcu care sau ridicat la un inalt nivel din toate punctele de vedere.Cred ca nu gresesc cu nimic,daca afirm ca am fost cu totii ,niste invingatori.Eu unul mam detasat cu putin(am avut 200,59 kg.si nu 259kg.peste),ptr. ca am avut trei atuuri f. puternice,si anume:
1 Dumnezeu mia dat un stand f. bun,si mia purtat de grije.
2 Am pescuit folosind boilesuri de f. mare calitate,facute de baietii de la Senzor,nada Benzar cu care am avut rezultate bune tot anul acesta,si porumb cu miere(fara zeama).
3 Nae mia fost de f. mare ajutor prin tot sprijinul logistic,material,moral pe care mi la dat.
Si as mai adauga ca Moara Vlasiei 2,a confirmat inca o data ca este o balta formidabila.
Asadar le multumesc mult tuturor,si va fac urarea pe cere am invatato de la Mata. Dumnezeu sa nen-pinga-n bine. (si in 2008)
ajutorul vine de sus.

George Slave

Mesaj de George Slave »

Domnu Dan Marinita va rog postati aici clasamentul complet cu toti participantii la acest concurs si arbitrii concursului ptr ca nu numai capitanii de echipa au inghetat pe balta.

PETCU VICTOR

ANUNT IMPORTANT Concurs Moara Vlasiei cupa iernii

Mesaj de PETCU VICTOR »

Felicitari tuturor echipelor si arbitrilor care au participat la acest concurs care la final au aratat de fapt,ca toti au fost adevarati invingatori. Multumim conducerii A.P.C.R.pentru ajutorul acordat la acest concurs. P.S. Ne cerem scuze concurentilor pentru fluctuatia nivelului apei care sa datorat celor de la Balotesti Fieni.

Tudor Cosmin

Mesaj de Tudor Cosmin »

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

prima oara esti cu porcu in protap apoi in maneca scurta !
care e treaba , a fost un concurs asa lung ? :roll:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

George Slave scrie:Domnu Dan Marinita va rog postati aici clasamentul complet cu toti participantii la acest concurs si arbitrii concursului ptr ca nu numai capitanii de echipa au inghetat pe balta.

si eu astept clasamentu final ...sa se vada ce lupta a fost pentru locul 3. :D ..noi am pierdut locul 3 in ultima noapte cand nu ne-a mai intrat nimic.... :( :( ...la asa o balta 20 kg e o nimica toata dar acum .... :?:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”