BRONZUL MONDIAL

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

BRONZUL MONDIAL

Mesaj de andrei vladeanu »

Salutari la toata lumea, multumim pentru mesajele de incurajare.
o scurta concluzie a acestui campionat mondial:
ANUL TRECUT IN PORTUGALIA LUMEA A VORBIT CA AM AVUT NOROC. EI BINE, ANUL ACESTA AM AVUT NOROC, IN 2004 AM URCAT PE PODIUM PE VALOARE!
DESI ANUL ACESTA...
PERSONAL AM AFIRMAT CA IN BELGIA VOM JUCA O PARTIDA DE SAH SI ASA A FOST. DUPA CE AM FOST CU TATAIE ACOLO SI AM PESCUIT AM RAMAS TOTUSI CU O NECUNOSCUTA: LACUL MIC. LA FATA LOCULUI A MAI APARUT UNA, SECTORUL B A FOST MUTAT IN ULTIMA CLIPA INSPRE BARAJ. ACOLO A APARUT O PROBLEMA MARE, AM TRAS B2, CHIAR IN FATA BARAJULUI. NOAPTEA, CAND SE DADEA DRUMUL LA APA NU SE MAI PUTEA PESCUI.
CU TOATE ASTEA, AM FOST PREGATITI PENTRU O SINGURA TRASATURA IN 72 DE ORE. STIAM CA DACA PRINDEM UN CRAP IN FIECARE SECTOR SUNTEM CAMPIONI MONDIALI. AM MERS PE NADA PUTINA SI CONCENTRATA LANGA CARLIG.
IN SECTORUL A TRASATURA AM AVUT-O VINERI. GOGU SI MAESTRUL AU PUNCTAT. BRAVO LOR!
IN SECTORUL C A TRAS TOT VINERI. PESTELE A LUAT UN METRU DE FIR SI S-A OPRIT. ASTA E VIATA...
IN SECTORUL B CRAPII AU FOST ACOLO DOAR IN PRIMA NOAPTE. CROATII PE B1 AU PRINS ATUNCI, IAR BELGIENII PE B3 AU SCAPAT SINGURUL LOR PESTE. ERA PE LA 4 DIMINEATA LA CATEVA MINUTE DUPA CE S-A OPRIT DEVERSORUL. PE NOI NE-A SURPRINS MOMENTUL PENTRU CA NU INTELEGEAM CE SE INTAMPLA.
TEORETIC, CHIAR SIN CONDITIILE ASTEA GRELE, PUTEAM SI NOI PUNCTA PESTE TOT ASA CUM AU FACUT-O CROATII. BRAVO LOR, MARE ECHIPA!
CAM ASTA E ISTORIA CONCENTRATA A CM BELGIA 2005.
GRELE LACURI...
The One Team

Daniel Costache

Re: BRONZUL MONDIAL

Mesaj de Daniel Costache »

Ce consideri ca v-a lipsit???
Ai identificat vreo greseala in alegerea strategiei?
Fire intinse!

andrei vladeanu
Veteran

greseli:
1. trebuia sa pescuim la teste si pe lacul mik. din pacate, tactica acolo trebuia sa fie alta: fire f. subtiri si aruncari f. lungi in malul de vis a vis. pestele s-a speriat si a fugit inca din prima zi cand s-a nadit enorm. multi dintre voi nici nu-si pot imagina cat nadesc unele tari la c.m.!!!
noi am mers pe solubile cu tata nitu la timona. tata nitu a avut un cort in spatele lui leo si cornel si acolo a stat 72 de ore.
totusi, repet, nu sunt convins ca asa am fi avut mai mult de o trasatura. pe care am avut-o... nu a fost nimeni vinovat, nu s-a intepat.
2. mare ghinion in sectorul B, unde am cazut pe cel mai prost loc din sector: povestea cu firele trase de curent se intampla doar pe B 2! in acest sector B, cu apa adanca si pomi in apa au fost trasaturi serioase. ungurii de exemplu au comis la minciog o bucata de peste 20 de kg.

in rest nu aveam ce sa facem mai mult.
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@andrei,

a fost cu totul alta mancare de peste decat in portugalia si totusi ati facut fata mai mult decat onorabil. xtreme fishing...

FELICITARI !
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Felicitari inca o data mai baieti ! E bine si asa - tutusi 2 ani la rind pe podium nu e de colea pentru nici o echipa din lumea asta .

Daniel Costache

Mesaj de Daniel Costache »

Daca am inteles bine ati ales bile de atractie. Cam cat ati nadit, si in ce etape, in conditiile in care nimeni nu avea prezentari?
Care a foast montura aleasa?
Ati schimbat monturile pe parcursul concursului (cu ce alte monturi???) si pe ce considerente?
Fire intinse!

andrei vladeanu
Veteran

merci vali, mereu te-am simtit aproape de noi!
merci val, acelasi lucru e valabil si pt. tine, chiar daca am vazut ca te-au bazait cativa tantari pe forum in lipsa noastra!
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Vladeanu

Stai linistit fratioare ca numai m-au bazait , Astia nu stiu sa intzepe . Asta nu inseamna ca nu sunt "tzepari" ! :lol: :lol: :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Salut si bine v-am gasit.
Cum spunea si Andrei, nu am intilnit concurs mai scirbos ca acesta.
Incepind cu vremea si terminind cu pista de concurs, a fost iadul pe pamint.
Din punctul nostru de vedere am facut tot ce-i omeneste posibil, dar nu s-a putut mai mult. Obiectivul nostru era locul 1. Dupa concurs baietii erau abatuti si tacuti. Abia am reusit sa ne felicitam intre noi.
Pregatisem concursul in cele mai mici amanunte. Echipele erau echilibrate, iar Andrei si Cristi care mai pescuisera aici cu o luna in urma, si-au asumat rolul de volante. Ei stateau in spatele echipelor pt. a le ajuta, iar la nrvoie sa intre unde era cazul. Din pacate insa nu s-au prins decit 9 pesti de catre 7 echipe.
Abia la intoarcare, in avion, am realizat ca totusi echipa Romaniei a ocupat un podium mondial. Atmosfera s-a destins si s-au desfacut sticlele. :lol: :lol: :lol:
Am fost depasiti de niste super echipe.
Poate ca noua atit ne-a fost harazit.

SA AUZIM DE BINE.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ti-a sosit puterea Valule. Tine minte : bataia e rupta din rai ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius