CAlificari 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

George-Alexandru scrie:Intreb si eu pt ca nu stiu alte tari cum aleg lotul,prin ce sistem?
O stii pe aia cu : "Ai neamuri la Turda ? " :D

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

andrei vladeanu scrie:si ce relevanta are in situatia data?
...
unii nu au inteles ce am vrut sa zic (firesc, daca nu s-au lovit de lucrurile astea) si am incercat sa explic, in ciuda ironiilor lui cotelici.

hai sa-ti mai ridic o ipoteza, cornele.
spui mai sus ca primele echipe calificate sunt titulare si a 4 a rezerva.
ce faci daca la cm se prinde foarte departe, iar echipa de rezerva contine cei mai buni aruncatori (pt ca asa s-au calificat)?

trebuie sa incepi cu ei si altii sa stea pe margine!
sau (si mai delicat) sa-i bagi dupa cateva ore...
numai ca cei scosi vor sustine ca ei s-au calificat, de ce sa stea rezerve?!?

e un singur exemplu, situatii spinoase apar foarte multe...
Mare dreptate Andrei ... Ar fi interesent de vazut situatiile in cauza care ne-au prins pe unii dintre noi in situatia de a alege o rezolvare acolo , pe lac , la botul pestelui si cum am depasit , sau nu situatia , ce s-a intamplat cu rezultatul final si ce putem sa "vedem" cu adevarat din aceste exemple ajutand pe general sa stim cu adevarat ce se poate intampla in real la un concurs , acolo unde ne putem da cu adevarat masura noastra ca oameni , ca pescari , ca membrii de echipa.

Am experienta recenta la WCC 2008 cu mine insumi in cadrul echipei CARP ZONE 1 cu Vlad Parfene si Radu Iscru , poate va va amuza putin , poate ma veti ajuta (forumul crapmania.ro ma ajuta sa ma inteleg si ma ajuta deasemeni sa schimb ce este gresit la mine , ca pescar mai ales) si pe mine prin postari despre ce ati ales si ce ati facut in privinta mersului spre bine in situatii date .

Ajungem in ziua concurslui WCC 2008 la inscrierea echipei la ei la birou , pe Le Madin 3.. poze , fise de inscriere etc . Radu ia un pix sa completeze fisele de inscriere . Vlad Parfene capitan , ... la vicecapitan se uita la mine si ma intreaba din priviri .... aici e momentul in care lukrurile au luat-o razna .. intr-un timp scurt a fost necesar de luat o decizie care imi era la indemana numai mie si totusi am ales rau pentru mine si bine pentru echipa .. dar va asigur ca usor nu mi-a fost ... nici azi :oops:

Initial nu am vrut sa merg la cest concurs din cauza propriilor afaceri , aglomerari de situatii la mine la firma si probleme cu familia , plus stiam ca vor fi niste cheltuieli care numai de ele nu aveam chef . Pregatirea "camionului" tehnic, echipamentului logistic pentru deplasarea echipei in afara de cel de crap apartinand in exclusivitate lui Vlad, plus "diverse" pentru drum au insumat cam 10.000 E personali plus 2.000 E de la Vlad pentru fiecare membru , rambursabili in 2008-2009 prin abonamente persoana terta adusa la Tancabesti . Toate bune si frumoase , toate au decurs ceas , si pe drum si la concurs , si in cadrul delegatiei Romane acolo ... ok.

Initial hotarata componenta echipei , m-am vazut pus in situatia sa aleg altfel la 2500 de km de tara , dupa speranta normala sa imi masor puterile macar cu varga , si apoi cu celelalte echipe din concurs , apoi cu mine insumi .

Revenind la momentul completarii fiselor , vazand lacul Le Madin, ca intindere , insule , localizare , mi-am dat seama ca in situatii limita anumite lucruri pot scapa de sub control .

1.Pe masina aveam si autorizatie si asigurare in nume propriu pentru orice situatie legala, accident , etc, clauze prinse in contractul de leasing, garantie si asigurare .

2.Radu foarte bun la monturi , avusesem experienta a 2-3 concursuri impreuna , ne intelegeam si colaboram bine,

3. Runnerul la WCC 2008 nu avea voie sa atinga varga, sa nadeasca , sa etc.. stiti Dvoastra .. :wink:

4. In situatia in care aveam nevoie de mers la Metz sau Nancy dupa diverse, doar runnerul avea voie sa paraseasca standul, iar in varianta de tras un loc pe insula deja problemele erau si mai mari.

5. M-am montat cu multa rabdare , speranta si spirit de lupta , sa las mai ales mult de la mine , stiindu-ma un coechipier nu tocmai confortabil , adesea ma impun in hotararile echipei si stiu ca de multe ori variantele corecte sunt la mine , dar nici eu nu sunt perfect si poate aici aduc un plus de unitate in cadrul echipei , mediind usor conflictele inevitabil aparute in cadrul echipei .

Iata situatia prezenta in momentul completarii fiselor. I-am zis lui Radu sa se treaca el vice-capitan si eu runner ... si apoi mi s-a pus un val negru peste ochi ... ma simteam inutil , ma simteam exclus si nedreptatit pentru ceea ce hotarasem , imi pierise cheful de viata , nu mai zic pe cel de pescuit , imi venea sa las tot echipamentul pe mal si sa plec intr-unul din orasele din zona si sa stau acolo si sa-mi fac de cap pe toata perioada concursului si sa vin doar la plecare si sa stiu ca nu am facut o plimbare (destul de costisitoare pentru mine ) doar ca sa vad cum se plimba broscuta pe mal si sa dau cu matura prin stand.... Pana seara la festivitate , am luptat mult cu mine , mi-am urat colegii , am dat la stiuca pe lacul de concurs desi nu era voie , am adormit pe malul lacului pe pamant ca un caine batut si simteam ca toate corabiile si toate navomodelele mi se inecasera , ce mai uram ca am venit la acest concurs si pe mine de asemeni pentru situatia nou aparuta si fara loc de intoarcere . Vlad , in marea lui prietenie si bunatate mai ales cu mine a facut toate demersurile , incluzand taxe, relatii si interventii la forurile wcc , sa schimbe ceea ce eu alesesem , dar nu l-am lasat sa continue sa schimbe componenta stabilita pe fisa de inscriere , plus ca deja era spre seara si lucrurile fusesera batute in cuie deja.

Am urcat pe scena la festivitate sa extragem locurile .. Am suit cu echipa de rusinea lui Vlad , desi doream sa stau intr-un colt nemai-interesandu-ma nimik. Vlad , cel mai indreptatit sa scoata cutiuta din urna , m-a impins pe mine sa fac acest lucru , si m-am uitat cu rautate la el si m-am lovit de un zambet cald si o privire pe care nici azi nu am uitat-o ... mare om si sufletist, pentru mine mai ales , Vlad Parfene ... In rautatea mea, l-am impins si eu pe Radu sa extraga, cine dreak eram io sa extrag , un rahat de runner nenorocit .... Radu, desi impins spre urna , s-a dat in spate zambind , si m-am vazut in fata urnei cu oficialii care nu stiau ce dreak este intre noi si asteptau sa vina unu din trei sa faca treaba .... Sa nu fac situatia si mai penibila, m-am dus cu rautate la urna, o cutiuta era fix in mijlocul urnei de sticla si cu curul in sus, pe langa celelalte neextrase , am bagat mana in ea cu gandul sa fie un loc o fundatura un loc care sa fie pe masura sufletului meu, adica sarac in peste si noroios si balarios si ce dreak o vrea Dumnezeu sa fie numai sa treaca odata mai repede concursul si sa ajung acasa in linistea mea.

Derularea faptelor a aratat, ca am estras unul din locurile si bune si frumoase, un teren de golf cu iarba periuta , amenajat si ingrijit in care am intrat cu masina pana langa tablita de concurs , mi-am invins incet incet ajutat si de Vlad si de Radu sa trec peste momentele grele care viscoleau prin mine, Vlad a fost cel care a capturat aproape singur toti pestii , si eu si Radu am fost 2 runneri de la inceputul concursului pana la sfarsit , facandu-ne zic eu treaba in auxiliarul echipei , si situatiile limita le-am depasit firesc ca cea mai unita echipa .

Mai am inca in gat un gust amar ca am participat la un concurs international fara sa pun mana pe o lanseta , dar locul unu pe sector si locul 3 pe natiuni castigat cu echipa noastra de Vlad Parfene, m-a facut sa mai invat ca fiecare are locul sau intr-o echipa si daca fiecare poate aduce un aport achipei si este pus sa aleaga intre sinele propriu si echipa este bine sa aleaga corect ... Nu mi-a fost usor , credeti-ma si nu am nici un merit , dar la WCC, cu toata ura din mine si hotararile de acasa altele , am fost pus personal intr-o situatie limita care in orice alta conjuctura as fi ales fara sa ma gandesc pentru mine . La WCC am ales corect . Am ales sa ma inving pe mine pentru ca echipa sa fie bine , si nu este meritul meu ci al lui Vlad si al lui Radu .

De aceea pot ACUM intelege si pe cei care vor trebui sa asculte orbeste / SAU NU (!) de un capitan de echipa dar si pe capitanul de echipa care va face uneori alegeri nu tocmai usoare pentru un membru al echipei . La mine tot razboiul s-a petrecut in mine si de aceea strict pentru mine a fost cea mai acerba lupta, cum va fi o situatie intre capitanul de echipa si un membru al echipei in sine , asta o puteti prezenta si dumneavoastra in exemple de acest fel .

Scuze de aceasta poveste , dar Andrei Vladeanu stie bine ce a spus in postarea de mai sus , si situatia este chiar cea pe care a prezentat-o .

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

George-Alexandru scrie:Intreb si eu pt ca nu stiu alte tari cum aleg lotul,prin ce sistem?
Nu poate nimeni sa-i raspunda lui George la aceasta intrebare ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

La cat sta George pe net, cred ca are raspunsurile pregatite deja.... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Vladute pe bune chiar nu stiu,si eram curios super puterile in carp fishing cum fac cu lotul,preselectii,criterii,nr de manse etc?
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

@george

Din ce am gasit eu se pare ca echipa angliei este alcatuita de un selectioner care la randul lui este numit de NFA
- National Federation of Anglers, care este o Federatie monstru, gestionand apropae toate stilurile de pescuit si toate competitiile inclusiv sectiunea crap.

Sunt alesi cei mai buni din campionatul intern, dar se organizeaza si partide "de observare" ai detalii ceva mai jos

Mai cautam si prin alte parti...

http://www.nfadirect.com/news.asp?secti ... am+England
Milionar excentric

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

George-Alexandru scrie:Vladute pe bune chiar nu stiu,si eram curios super puterile in carp fishing cum fac cu lotul,preselectii,criterii,nr de manse etc?
george, uitandu-ne la rezultatele din ultimii ani, cred ca facem si noi parte lejer din superputeri, asa ca mai bine-i lasm pe altii sa se ia dupa noi.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Bravo Cornelius, aici ai 100% dreptate.....De ce trebuie sa facem noi ca altii, cand pot face altii ca noi ? :wink:

Si de ce trebuie sa schimbam ceva care a functionat si a dat roade ? Oare nu toti dorim performanta ptr Romania ? :?: :roll:
CS SENZOR

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

O alta varianta:

CAMPIONAT NATIONAL 2009
Echipe de 2. manse de 72 ore.

Mansa 1
X echipe se califica 15
Mansa 2
15 echipe se califica 9.
Mansa 3
9 echipe.

Echipa care castiga ultima manse este Campioana Nationala.

LOTUL ROMANIEI PT CM 2009
Presedintii de club aleg un capitanul echipei nationale.
Capitanul alege 2 echipe dintre membrii lotului 2008 si 2 echipe din primele 3 clasate in Campionatul National 2009
The second best is the first loser!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Gresit.
Intervine prea mult bulanul. Ca sa eliminam hazardul, trebuie clasamentul facut dupa cateva etape. Ca la fotbal.Ma refer la campionat.
Doar asa vom avea o echipa formata din cei mai buni pescari ai anului.
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”