CAlificari 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Val Pangica jr scrie:Am o singura intrebare D-le Oana - construiti si va consultati cu privire la un sistem competitional , pentru toti pescarii din Romania . Este OK - si asta e drumul ! Va felicit !

Dar v-ati gindit vreun moment ca daca pina in primavara "Federatia" nu va fii aprobata , puteti organiza aceste calificari degeaba ???? Din cite stiu eu la nivel de conducere AGVPS exista o tendinta clara de disociere a federatiei ( care practic ii scoate pe ei din joc !! ) si lotul national la CM ( pe care ei il prezinta si inscriu pescarii la CIPS , in virtutea dreptului de membru fondator , alaturi de Cehia si Italia ! ) .
Cum va puteti pune obrazul pe niste ipoteze de lucru nesigure ? Sunt alegeri , vin altii la putere , lucrurile treneaza , samd ! CE ne facem cu oamenii astia daca si platesc si pescuiesc si se mai si califica unii dintre ei - si la inscriere - pleaca lotul ales de AGVPS pe baza unor experiente anterioare ??????
Sunteti sigur ca aceasta Federatie , care momentan nu exista , va putea prelua pregorativele unei institutii ca AGVPS - recunoscuta prin lege , drept de importanta nationala si singura recunoscuta de catre organizatiile internationale , ca reprezentant al tarii noastre .
Nu vreau sa atac pe nimeni , dar simt ca este de datoria mea sa precizez colegilor pescari , anumite chestiuni , mai putin cunoscute de publicul larg , care pot influenta decisiv o anumita optiune .

PS- va asigur ca am scris aceasta postare fara sa beau Vodca cu Cola :lol: :lol: :lol: :lol:
Val ,este iarna ,ne facem de lucru sa treaca timpul mai repede ,oricum nu se va face nici o mansa pana in luna mai ,te rog lasa-ne sa ne simtim bine ca sefi ,nu ne strica sarbatorile [CRACIUNUL si PASTELE] :lol: :lol:
Tu poate ai servici iarna ,eu ma odihnesc ,si se intuneca devreme :lol:
SPERANTA MOARE ULTIMA . :idea:
Vorba lu Gogu ''CHE SERA ,SERA :idea: :idea: ''

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Serbu a dat un exemplu real de echipa care a fost pe o pozitie de adversitate cu ceilalti componenti ai lotului dar s-a comportat ulterior exemplar.FAPT

E foarte bine sa demonstrezi ca ai viziune si sa te gandesti la tot ce s-ar putea intampla.
Din pacate s-au pierdut din vedere aspecte mult mai importante.
Fara antrenament pe pista de concurs nu ai nici o sansa.Nu poti face antrenament fara sa ai bani.Nu poti sa ai performanta daca sistemul care o masoara e prost si mai ales daca ca ai avut grija sa-ti elimini potentialii adversari inainte de a te masura cu ei.Incet incet vei ajunge sa fii invins de cei pe care pana ieri i-ai umilit. FAPT

vladeanu continua sa puna in discutie doar ipoteze.
The second best is the first loser!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie: - cine e rezerva si cine titular.

- acceptarea unei strategii in care pescarii nu cred.

- stari emotionale deosebite traversate inainte sau in timpul concursului.

- imposibilitatea adaptarii la un colectiv, la un grup, la o echipa.
- locurile 1,2 si 3 titulare, iar locul 4 rezerva, doar s-a mai intamplat ...

- oamenii sunt foarte adaptabili in situatii de genul asta, mai ales cand e in joc onoarea nationala (vorbim de oameni cerebrali nu de "mici raizboinici ai luminii")

- in general competitorii sunt trecuti prin multe concursuri, sigur, nu de anvergura unui cm, dar emotiile se pot lasa usor la "cabine" daca ceilalti stiu sa ridice un pic moralul.

- cred ca cei mai multi dintre pescari au facut sport la viata lor, au lucrat intr-un colectiv si de cele mai multe ori fac parte dintr-un grup (club)...

inca o data, adptabilitate si o buna conducere a delegatiei sar putea sa darame problemele de genul asta

exemplele de strategie date pina acum, nu pra au legatura cu abordarea concursului dintre pescar si peste, ci mai mult de tactica folosita in scopul obtinerii victoriei.
spun asta, pentru a arata ca nu capitanul ii invata pe pescari sa pescuiasca, el doar face tactica in timpul desfasurarii concursului in functie de ce petrece pe balta ... de-asta-i trebuie inteligenta.
Ultima oară modificat Dum Noi 23, 2008 10:48 de către cornelserbu, modificat de 2 ori în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

eu nu zic ca problemele nu pot fi depasite.
doar am pomenit niste chestiuni de care m-am lovit. poate vor ajuta cu ceva pe viitor.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

pai la rezultatele bune pe care le-ati avut atatia ani la rand, eu cred ca voi le-ati cam depasit lejer
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

si ce relevanta are in situatia data?

se discuta despre sisteme de calificari. eu sustin ca indiferent de sistemul care scoate echipa nationala (individual sau pe loturi) in pregatirea cm apar tot felul de situatii. si ca, intr-adevar, a concura in sistem de 8+1+1 este o treaba aparte.

unii nu au inteles ce am vrut sa zic (firesc, daca nu s-au lovit de lucrurile astea) si am incercat sa explic, in ciuda ironiilor lui cotelici.

hai sa-ti mai ridic o ipoteza, cornele.
spui mai sus ca primele echipe calificate sunt titulare si a 4 a rezerva.
ce faci daca la cm se prinde foarte departe, iar echipa de rezerva contine cei mai buni aruncatori (pt ca asa s-au calificat)?

trebuie sa incepi cu ei si altii sa stea pe margine!
sau (si mai delicat) sa-i bagi dupa cateva ore...
numai ca cei scosi vor sustine ca ei s-au calificat, de ce sa stea rezerve?!?

e un singur exemplu, situatii spinoase apar foarte multe...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

andrei vladeanu scrie: numai ca cei scosi vor sustine ca ei s-au calificat, de ce sa stea rezerve?!?
pentru ca, nu-i asa?, ei au castigat 40 de manse de calificari in romania, sunt pescarii momentului a caror nada si strategie nu trebuie sa le-o faca nimeni. intra in stand si castiga. :wink:
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cornelserbu scrie: - oamenii sunt foarte adaptabili in situatii de genul asta, mai ales cand e in joc onoarea nationala (vorbim de oameni cerebrali nu de "mici raizboinici ai luminii")
de ce crezi ca n-ar fi de acord sa fie schimbati in primele ore...dale dracului de orgolii, ti-am spus ca trebuie sa-nteleaga ca victoria-i mai presus de orice si daca nu-nteleg, atunci, cu abilitate si buna comunicare, trebuie facuti sa inteleaga.

sti bine ca pe balta suntem aproape toti prieteni, dapai intr-o situatie de asa anvergura ???

trebuie neaparat sa ai incredere in oameni !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie: unii nu au inteles ce am vrut sa zic (firesc, daca nu s-au lovit de lucrurile astea) si am incercat sa explic, in ciuda ironiilor lui cotelici.
hai lasa ca nu te-ntrece nimeni in ironii :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie: ...ce faci daca la cm se prinde foarte departe, iar echipa de rezerva contine cei mai buni aruncatori (pt ca asa s-au calificat)?
trebuie sa incepi cu ei si altii sa stea pe margine!
sau (si mai delicat) sa-i bagi dupa cateva ore...
numai ca cei scosi vor sustine ca ei s-au calificat, de ce sa stea rezerve?!?
...
Capitanul de echipa, daca e cu capul pe umeri si stie cu ce se mananca functia asta (din pacate la noi nu cred ca sunt putini care s-ar potrivi la functia asta...) stabileste echipele titulare in functie de variabilele date.

Decizia trebuie discutata si explicata si nu cred ca un pescar "cu capul pe umeri" va avea ceva de comentat. Vedetismul nu-si are loc intr-o echipa.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”