Val ,este iarna ,ne facem de lucru sa treaca timpul mai repede ,oricum nu se va face nici o mansa pana in luna mai ,te rog lasa-ne sa ne simtim bine ca sefi ,nu ne strica sarbatorile [CRACIUNUL si PASTELE]Val Pangica jr scrie:Am o singura intrebare D-le Oana - construiti si va consultati cu privire la un sistem competitional , pentru toti pescarii din Romania . Este OK - si asta e drumul ! Va felicit !
Dar v-ati gindit vreun moment ca daca pina in primavara "Federatia" nu va fii aprobata , puteti organiza aceste calificari degeaba ???? Din cite stiu eu la nivel de conducere AGVPS exista o tendinta clara de disociere a federatiei ( care practic ii scoate pe ei din joc !! ) si lotul national la CM ( pe care ei il prezinta si inscriu pescarii la CIPS , in virtutea dreptului de membru fondator , alaturi de Cehia si Italia ! ) .
Cum va puteti pune obrazul pe niste ipoteze de lucru nesigure ? Sunt alegeri , vin altii la putere , lucrurile treneaza , samd ! CE ne facem cu oamenii astia daca si platesc si pescuiesc si se mai si califica unii dintre ei - si la inscriere - pleaca lotul ales de AGVPS pe baza unor experiente anterioare ??????
Sunteti sigur ca aceasta Federatie , care momentan nu exista , va putea prelua pregorativele unei institutii ca AGVPS - recunoscuta prin lege , drept de importanta nationala si singura recunoscuta de catre organizatiile internationale , ca reprezentant al tarii noastre .
Nu vreau sa atac pe nimeni , dar simt ca este de datoria mea sa precizez colegilor pescari , anumite chestiuni , mai putin cunoscute de publicul larg , care pot influenta decisiv o anumita optiune .
PS- va asigur ca am scris aceasta postare fara sa beau Vodca cu Cola![]()
![]()
![]()

Tu poate ai servici iarna ,eu ma odihnesc ,si se intuneca devreme

SPERANTA MOARE ULTIMA .

Vorba lu Gogu ''CHE SERA ,SERA