Vali Vesa scrie:DaAndrei I scrie: Achitarea integrala a taxei inseamna 1000 de euro sau 500 si doar cei calificati in semifinala mai platesc inca 500?
Andrei I.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
A fost o propunere a Dl-ui Oana. Balta a fost populata recent si a fost oferita gratis (ceea ce inseamna mult vis-a-vis de taxa de inscriere). Cluburile au votat si acceptat oferta. E bine de stiut ca si celelalte balti alese au fost oferite gratis. Si asta scade taxa de inscriere.dinu scrie:de ce nu s-a ales hobaia in loc de milotina???????
hobaia este o balta cunoscuta de majoritatea pescarilor de crap si este bine echilibrrata.
"Mea culpa"... SCUZE... Am uitat sa tai prima parte a postarii tale. Asa e cum a spus Cornel (si cum am vrut sa spun si eu). Se achita 500 euro (in doua transe, sau una, ma rog...) pentru primele 2 etape si inca 500 euro pentru cine se califica in semifinale.Andrei I scrie:Vali Vesa scrie:DaAndrei I scrie: Achitarea integrala a taxei inseamna 1000 de euro sau 500 si doar cei calificati in semifinala mai platesc inca 500?
Andrei I.Acum am inteles
dinu scrie:de ce nu s-a ales hobaia in loc de milotina???????
hobaia este o balta cunoscuta de majoritatea pescarilor de crap si este bine echilibrrata.
In purul stil romanesc, nu s-a putut alege un capitan de echipa nejucator. Care, fie vorba intre noi, nu poate fi oricine. Trebuie un pescar cu experienta, care sa stie cu ce "se mananca" un campionat mondial si care chiar vrea sa se implice.victorash scrie:exista un capitan de echipa?...